Септември'09 - 50 - Чакаме Септемврийчета последни и се местим във "Родени"

• 22 168
  • 601
  •   1
Отговори
# 480
ех,окъпахме се newsm37,накърмихме се feeding и сядам да пиша набързо,да не си помислите че сте се отървали от мойта простотия  Joy hahaha Joy

ех,че хубава новина-айде все такива да има  Hug

Мария 27,да ви е жив и здрав големия юнак,нека ви радва и ви направи безкрайно щастливи с гордия татко  Hugна тебе бързо възстановяване  smile3525

аз тъкмо щах да питам какво става с нея,Мама Т и Горби/за кояторабрахме че няма нет и затова я каня на царевицата  hahaha/,ама ето-нека все така да се получават смс-и  Peace  bouquet

за кърменето-наистина и аз мисля,че няма смисъл то да става фикс идея,едно кърмене не прави една жена истинска ,пълноценна,грижлива и всеотдайна майка  smile3521 newsm10

за отслабването и апетита-ми аз нямам голям апетит  Crazyвсе ме избива на плодови млека /които не трябва да пия,заради кърмата и коликите на Стефи Heart Eyes/ и плодове  Grinning Winkиначе си похапвам различни супички,обожавам ги Party,а от манджите направо ми се гади,докато готвя  Crazy

пък какъв ви е зора да отслабвате-арабските шейхове сумати злато дават за такива апетитни кат нас

Киара,айде дано всичко със Сами да е по мед и масло и всичко да остане само спомен и малкия  да порасне голям и хубав като мама  smile3521

айде и едно въпросче към по-посветените ,начетените и инетелигентните    Joy- абе забравила съм,ама нали не може да се забрменее докато се кърми newsm78или аз грешно помняс изфиресалия си мозъчко  hahaha

айде целувки и сладки сънища Hug

# 481
  • София
Здравейте мамчета!
Първо искам да ви честитя на всички за сладките бебчета и да ви пожелая да сте живи и здрави и много щастливи!  bouquet

Не знам колко от вас ме помнят, защото аз съм една от неосъществените септемврийки, загубихме бебето в 10 г.с. Сега ако всичко е наред, този път ще ставам мама през февруари. От време на време ви хвърлям поглед и много ви се радвам! Hug

# 482
  • София; Дружбето
Ника Hug много се радвам за теб. Да се похвлиш, когато дойде февруарчето Simple Smile

Находката, може да се забременеене, даже с близнаци може Mr. Green Най-добрия начин за пазене е и остава аспиринът Mr. Green вместо

Днес мисля да разходя Габи повечко. Има ли вече някой в Дружба с бебе или няма. Чакам с нетърпение ксантипа и не смея да и звънна, че да не ги притеснявам с бебка  Crazy

# 483
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Влизам набързичко да хвърля един поглед докато изпия кафенцето! Боб  се е разхълцал до мен, милия и кокори комбалките!
Днес ще имаме санитарен полуден.  Mr. Green Най-накрая си намерих жена да идва да ми помага, че старата я освободих точно като родих и ми идваше доста нанагорно да чистя цялата къща! Т асега към 9 трябва да дойде жената и да й обясня откъде да я почва!

Ника , много-много хубава новина и стискам палци всичко този път да е  както трябва и февруари да ни зарадваш!  Hug

Честито на Мария 27,  жив и здрав бебок!   bouquet
Ладида, какво стана с фотосесията?
честито на мария и от мен!   bouquet
Atrakcia, снимките са направени, сега трябва да ги обработи момичето и веднага щом ми ги прати ще го изтипосам тук Бобовото зърно да го видите!  Party
kiαrrα, силна прегръдка от мен и дано още утре изчезне проклетата жъ;лтеница! Между другото с Краска продължи така точно месец, ама аз не съм знаела, че не е хубаво толкова време и изобщо не правих изследвания.  Thinking
nahodkata , майка ми е разбрала, че е бременна с мен в средата на 5ия месец!  Mr. Green Мислела, че като кърми не може да забременее! Казвала ми е: като разбрах, цяла седмица ревах!  Joy

# 484
Добро утро,молички!!!
Нямах нет 3 дни и много ми залипсвахте!!!
При мен промяна няма,още си кютам с тумбака Mr. GreenСнощи до 3.00ч,бях с контракции и след това секнаха,при което направо #Cussing outТова чакане започва да ме изнервя,но се опитвам да гледам на нещата по оптимистично Grinning
LaDiDa,Nahodkata,много ви обичам,милички и ви благодаря за загриженоста. Hug Hug HugВчера ми оправихте настроението с положителните си смс-и.

Честит голям юнак на Мария27!!!Да е жив и здрав и много,много да ги радва!!!

И аз преносвам 6-и ден,а днес съм на преглед отново Rolling EyesДано е за последно Praynig
Находката,а за царевицата ще се разберем по роднински Mr. Green

Киара,мила,дано малкия вече се оправя PraynigМного време я карате тая жълтеница!!! Hug
Приятен ден на всички мамчета и бебоци Mr. Green Hug

# 485
  • София
Добро утро мацки!
Честито бебе на Мария 27 най-накрая, да е зрав адаша и послушен!
Киара тука една мама беше писала, че е дала вит.С и на др.ден жълтеницата отшумяла...обаче не се сещам ника...защо не питаш педи?
Находка ти не леж на тая, че няма да забременееш...и аз така викам на мъжа...давай да правим бебе, че сме дърти, че кърмя още и няма да стане веднага...ама то хоп от раз...но някъде бях чела, че в първите месеци...когато бебето суче по  по-често можело да се използа като контрацептив кърменето...аз когато забременях има 3 4 кърмения само...
gorbi аде бре мацки...днеска да е за последно прегледа и вече до довечера да гушкаш бебе Grinning
Ника февруарчетата са много кротки бебета Wink
За мацките дето по-големите им деца са с  дълга хрема...вчера ходихм на УНГ, оказа се, че отзад високо в носоглътката Кати има жълти гнойни сополи...много ме е яд, че по рано не я заведох да се види това нещо, а я тъпчах с какво ли не...направиха микробиология..и поне ще се  вземе правилно решение за лечението. Аз обикновено като има хрема/което е било 2 3 досега/ винаги си я водя на УНГ...ама сега покрай раждането изпуснах положението и много ме е яд Sad Иначе носа й само гъгнеше..евентуално ако издухаме някакъв сопол си беше прозрачен..ама ей на..
Айде лек ден, че е време за закусна на едното, после кърмене на другото и така...

# 486
Добро утро секси дупета  hahaha

ей ги на мойто бе,вижте каква съм сексана /само да има кой да ми повярва де  hahaha hahaha hahaha/

Ника,много мерси мила,че се включвашHugмене в началото ме нямаше в темата/за огормно съжаление на останалите,които само мен са чакали де  Party Party Party/,но съжалявам,че така е станало с теб Hugи съм безкрайно щастлива от факта,е ще си имате бебе  love001обещавам да влизам редовно във февруарския/моя големия син е Февруари 2006  Heart Eyes/и да стискам палци всичко при вас да е идеално,по мед и масло Hugна тебе лично ти пожелавам-лека и спокойна бременност,бързо и лесно раждане и едно живо и здраво,сладко бебче  newsm51

ЛаДида,ма не разбрах защо е плакала мама,от радост ли,от тъга ли hahahaможе и да е плакала,ама пък си заслужава плакането,като гледам каква дъщеря е отгледала -мадама и половина  Hug

Цвета,а бе добре щом може с близнаци,ама с тризнаци може ли hahaha
мерси на всички които ми отовориха bouquetи за компенсация-нов въпрос   #Crazy Laughing

за тези които родиха втори път-а бе вие мислите ли спирали да си слагатеи каква марка  newsm78то верно е само нещо на сексуални въпроси ме бие,ама кво да се направя сега тва ме вълнува Party Party Party/е то сигурно не само мене де ,ами всички палавници тука smile3521 newsm53

Горби,така се радвам,че имаш нет,ама жалко че само един ден ще си пишем   smile3533не за друго,ами защото съм сънувала,че утре ще родиш  smile3521аааааа,и да  ми кажеш ти какво прави булка в 3 през ноща,че ти тръгнаха контракции  smile3534

Мамам Т ,сигурно вече има бебе,ама не записала номерата на щъркелите ми се струва  newsm78

а пък за това,че ме избива на сексулни въпросчета,само едно ще ви кажа/казах го и на Станимирчика  Heart Eyes и на всиките ми приатели още докато бях бременна  Party/

"Аз сега като родя второ дете-отчела съм се на държавата  newsm03 и започвам да го правя само за кефsmile3521"

http://vbox7.com/play:ef375652

# 487
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен,
ние продължаваме да се кърмим на 2-3 часа.Дори през нощта е така.Вече се чудя кога ще започне да прави по-дълги паузи.И на всичкото отгоре Алекс е болен и се надявам да не заразим Андреа. Praynig
Момичета,нали уж докато кърмим няма да имаме МЦ,а на мен вчера ми дойде.Толкова съм нервна,че вече не мога да се понасям. CrazyСамо ям и не знам до къде ще стигна така.Оф,нещо май ме гони депресията,но няма да й се давам. Peace

# 488
  • До хладилника, който обичам
Това за цикъла не е вярно Rolling Eyes На някои майки им се връща дори веднага след лохиите. На други - като разредят кърменето. На трети - даже да хранят смесено - не им се връща дъъъълго време. А на четвърти не им се връща за целия период на кърмене, без значение дали кърмят съвсем рядко вече.
Късмет, физиология и ген.

# 489
  • Испания и Стара Загора
Бу,мерси за разяснението. HugТова не го знаех.Като ходих на първия преглед след раждането,докторката ми каза,че докато кърмя няма да имам МЦ.За това се изненадах вчера.Още каза,че това не означава,че не може да се забременее през този период и да се пазим.Кърменето не е контрацептив. Peace

# 490
  • Karlovo
Добро утро мами ,
ние сме с страшни колики два дни ,спи по 15 мин. и след това се кокори и реве ,не иска да яде .
Аз бях със спирала (за 5 години) преди да реша да родя трето дете ,марката не си я спомням ,но си е удобно и спокойно .Сега като ми дойде МЦ ще си сложа пак .
Тук днес е слънчево и топло още от сега ,и след малко като хванем балкана с малкия ще се върнем чак довечера .

# 491
  • До хладилника, който обичам
Още каза,че това не означава,че не може да се забременее през този период и да се пазим.Кърменето не е контрацептив. Peace
Виж, за това е съвсем права Simple Smile Преди да има цикъл, е имало овулация - има ли овулация, съвсем си е възможно забременяването Crazy

# 492
Момичета а лохиите колко време продалжават/вече 21 дни  се цедя/??? newsm78
Аз все още имам, а ми се струва че със първото се изчистих по -барзо . Thinking

# 493
находката, вие да не бе вече да  luvbed #Shocked ти ме разби ма душа  Joy
Анита, не се давай на нервата, затова сме ние тука  Hug
Христи, различно е при всеки, но средно около 40 дена, миналия път ми бяха и повече  Rolling Eyes

# 494
здравейте  Hug
Честит  юнак на Мария27!!!Да е жив и здрав и много,много да ги радва!!!

На мен ми се спи ужасно много.Мъника реши снощи че няма да спии до 4 сутринта рева та рева.Направо издивях. Скарахме се с мъжа ми.Какво ли не ми каза - нямам думи.Вчера ревах за кърмата днес заради моя любим.Ще се побъркам вече.

Киара,дано малкия вече се оправя  Praynig
nahodkata твоите постове винаги ме расмиват   bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт