Септември'09 - 50 - Чакаме Септемврийчета последни и се местим във "Родени"

• 22 216
  • 601
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте от мен,имам един въпрос за тези които са носили или носят колани за прибиране на корема,откъде мога да си купя такъв?
Иначе с Ивайла сме добре,много е послушна има колики,но не плачка а само свива крачетата и почервенява.Давам Инфакол от вчера,засега няма ефект ConfusedХраним се добре,доста е лакомичка и често се стига до повръщане или насилствено отстраняване от гърдата hahahaМного обича и да спинка,едната баба още не я е виждала с отворени очи JoyМайка ми ми помага,по цял ден е вкъщи и обожава да готви,чисти,пере и тн.,не ми дава да правя нищо и общо взето се гушкаме,целуваме,правим снимки по цял ден.Много съм щастлива,но ако не видя скоро друго лице освен на мъжа ми, свекито или майка ще полудея.Утре сестра ми се прибира от почивка в Турция и я чакам с огромно нетърпение Hug
wish, 20 мин активно сукане са напълно достатъчни за бебе. Аз не мога да накарам моята г-ца да стои повече от 10-15 мин, а тя наддава много добре за сега. Пробвай да пиеш ТИ сок от круши или сини сливи за изхождането на бебето. Търпение и ще успееш.
Крушите не са ли кофти за коликите?

# 421
Здравейте и от мен. Тази нощ беше кошмар за нас, малкия искаше да суче през половин час, тъкмо заспивах и идваше време за следващото кърмене. И към 3 през нощта като го сви коремчето - то не беше рев, то не беше чудо. Накрая заспа уморен върху корема ми, та така спахме два часа - аз в полулегнала поза, а той върху мен.  Confused Та днес съм парцал. На всичкото отгоре каката я водихме на лекар заради постоянната хрема и се оказа, че пак е възпалила третата сливица, та тази седмица ще я гледам и нея вкъщи, незнам как ще се оправя с двамата. А пък заради жълтеницата на малкия утре няма да му бият ваксината, за сметка на това ще му взимат венозна кръв, за да му видят нивото на билирубина, за да се види каква е причината за продължителната му жълтеница. Е само като си представя как ще го набодат утре, ми текват сълзите.  Cry Нещо много се сдухах, досега се държах ама днес всичко това ми дойде вповече. И толкова самотна се чувствам, че нямам думи просто...  Tired

Не исках да пускам такъв пост, но вече ще се пръсна и исках да споделя, знам че поне вие ще ме разберете.

# 422
  • София
Здравейте, момичета Hug
Ние сме вече на линия. Кърмим се, засега без проблеми, но почнах да се изцеждам и да го храня, защото иначе заспива на гърдата и не се наяжда и само плаче после, а и така виждам колко изяжда. Засега ще караме така пък ще видим. Имаме колики още от болницата, направо е ужасно, понякога му действат капките , друг път не.
За раждането-мина ако може да се каже леко Grinning В 2.30 ми изтекоха водите,отидох към 3.20 с 5 см.разкритие и с леки болки,включиха ми система в 4,контракцийте се поусилиха.Силните болки почнаха към 5.10 и в 6.10 се роди моето слънчице с 2-3 напъна.Имам няколко шева, но вече минаха. Чувствам се много добре, свалих от болницата 9 кг.и ми остават още 4-5.
Сега само се надявам да се оправи времето и  да почнем с разходките 1stroller

# 423
Киара: Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug що венозна бре?Аз си мислех,че от пръстчето ще ни бодат.Лелеееее.То и Лора това я чака,ужас ooooh!
Сама ли ще ги гледаш и двамата?Мен ако сме у дома не ме притеснява нищо,оправям се,ама още сама с двете не съм се пробвала вън по разходки,но няма да е лесно никак и то заради каката.
Крушите не са кофти за колики.Зоя много добре ми акаше като ги хапвах Peace
Миринда:страшно раждане,наистина Peace
Ладида:чакам с нетърпение да разгледам снимките от фотосесията Wink
Да ви споделя безумния тест,който ни връчиха да попълваме от градината ooooh!Нямам думи просто ShockedВъзможните отговори са: Винаги,Почти винаги и Никога!!!

# 424
Арлина, зависи от самата лаборатория дали ще вземат венозна кръв или от пръстчето. Докторката каза, че в някои лаборатории имат метода за изследване на тези показатели с кръв от пръстчето, но за съжаление в нашата нямат такъм метод и затова ще ни взимат венозна.  ooooh! Иначе да - тази седмица сама ще ги гледам и двамата и тъй като ще ми е за сефте, ми е доста притеснено как ще се справя. Досега Хриси си ходеше на детска и бях само с малкия, но сега... Но за всяко нещо има първи път, все тякога трябва да свикна да се справям с двете деца. Незнам защо обаче така се сдухах, по-скоро утрешното взимане на кръв ме докарва до сълзи, щото знам от каката как не можеха да й намерят вена и каква мъка беше.  Cry

А за въпросника  Shocked Е не бях виждала подобно нещо, и с каква цел ви карат да го попълвате?  newsm78

# 425
 mama_Gaci, на моето момиченце не му се отрази зле поетия от мен сок от круши.  

kiαrrα, горе главата. Временно е Simple Smile

# 426
Здравейте от мен,имам един въпрос за тези които са носили или носят колани за прибиране на корема,откъде мога да си купя такъв?
Az от Данет си купих.

............малкия искаше да суче през половин час
Ние сме скачени така непрекъснато  Tired От ареолите ми тече лимфа от смучене.

За гледането на 2-те деца  -  миналият уикенд ми беше бойното кръщене-луднах направо и то щото баткото прави всичко на пук и наопаки  Crazy От утре не е на градина, че болен  и пак ще е така.

# 427
Atrakcia, значи тая седмица с теб ще сме на един хал.  Crazy Ами дано имаме сили и нерви, за да се справим без да изпадаме в истерии. Знам че повечето от вас са с две или три деца и не трябва да се оплаквам колко ми е трудно, но наистина не си представях, че ще е толкова непосилно да се организирам и да се грижа еднакво добре и за двамата, а пък за домакинството просто не виждам как изобщо ще стигна до него. А аз съм от хората, които искат всичко да им е изчистено, подредено и това, че сега нямам време за това допълнително ме изнервя. Дано с течение на времето всичко си дойде но мястото.

# 428
Киара, почти всяка нощ и ние сме така  Rolling EyesHug И аз утре ще съм с двамата, ако това те успокоява  Hug
Wish, много си се изтормозила, отпусни душата, важно е и за двама ви  Hug Hug Hug. Обади се да поговориш по телефона с консултанти 0896418488, тези жени чудеса правят  Hug
Елеста, не чакай мила, ще се почувстваш прекрасно като поговориш със специалист  Hug ето координати на варненска консултантка
Ивелина Станева
e-mail: i.staneva@gmail.com
gsm: 0878 601 604

# 429
detelini  Hug

Ние сега изкъпахме малкия, в момента го кърмя и ще лягаме. Надявам се тази нощ да направи поне една пауза от 3 часа, че ако продължаваме всяка нощ да се храним толкова често, колкото и през деня, незнам колко време ще ми издържат батериите. Пожелавам на всички лека и спокойна нощ, спящи бебчета и доволни мами.  Mr. Green

А неродилите мацки дано скоро се включат с новини, защото нещо се загубиха и много ги мисля. Дано всичко е наред при тях.  Praynig

# 430
Добро утро.
Май за днес съм първа а не мога да сервирам от хубавите кафета.
Ще изчакам някой майстор да се включи а от мен това |:  morning morning morning morning

И аз към отбора на тези с по 2 деца в къщи. Баткото много иска да помага и да се гушка с бебето и аз май само седя и пазя да не стане някой фал.
Гледам да спя с децата - така или наче съм сама, таткото ни се прибира вечер да ги цунка за  лека нощ пък другото мен ме чака та за това си подремвам с тях.
Като цяло пу пу пу добрички са и бебка е кротичка - мога да си свърша всичко в къщи, но най - ми тежи гладенето.

По назад в темата ви попитах колко трябва да изяжда средно бебе на 23 -25 дни???

# 431
Айде от мен таз сутрин кафето:

По късничко ще намина да попиша повечко. Хубав ден желая на всички  bouquet...

# 432
Добро утро и от нас!!!
Някой може ли да ми каже по колко пъти на ден давате от ИНФАКОЛА??? Praynig
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Hug

# 433
А от мен - тортичка към кафенцето  Mr. Green

Днес моята малка Нена става на 4 годинки... Кога беше и тя малко и беззащитно бебе?....
Да ми е жива и здрава и все така палава!

# 434
  • Бургас
Добро утро и от мен, сънливата!  Tired
Миринда, да ти е много здрава и щастлива Нена и все такава танцьорка готина!  Heart Eyes
hristy , аз Инфакола го давам откакто са ни изписали от Родилния дом преди всяко хранене (разбирай на всеки 3 часа) по една помпичка. На едното хранене следобед давам по 2 помпички, но съм забелязала, че тогава най-вече ми присвива крачета та заради това. Вече 3 опаковки е погълнал и имам чувството, че му действат добре на дребчо!
Моя Боб също не ме оставя вечер да си поспя! Моля се вече да ме изненада с повече от 3 часова пауза! Вечно е гладен, а яде на всяко хранене по 120 мл. кърма. Какво му става на това човече- не знам! Представям си какви терзания щяха да ме мъчат ако сучеше от мен и нямах идея колко изцоква!  Tired
Много съм уморене вече и аз, момичета! Вечер само крещя истерично! Нервите ми вече изобщо не държат! Викам на Красимира и после рева с нея! Това всичко е от недоспиването! Моя мъж продължава д ми показва колко ме "обича" и досега нито веднъж не ми е преложил да ме смени, поне за едното хранене вечер!  Cry Много съм разочарована!  Cry
От събота вече го къпя абсолютна сама! Казах на баба ми, че вече искам сама да се оправям! Ама да ви кажа- вместо да ми помагат, те повече работа ми отварят! Като съм сама сякаш най добре си почивам!
От вчера мисля gorbi! Не е влизала във форума от събота следобед! Смятам да й пратя един смс да видя всичко наред ли е! дано, миличката ни зарадва най-накрая с хубава новина!  Praynig

arllina, мила, от къде купуваш тази клеева тинктура, за да знам къде да я търся? В аптеките ли се продава?  newsm78
Между другото, въпросника е наистина уникално безумен!  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт