Отговори
# 45
  • Пазарджик
За съжаление аз няма да мога да дойда, но пък да ви пожелая много успешен нов сезон, с много щастливи супер мами със здрави супер бебчета. Все такава хубава работа да вършите   bouquet

# 46
Здравейте!!!
Ето и аз се набутах тук Embarassed Rolling Eyes Днес попаднах на интересна статия във в."Знаме".
Акушерката  която води курса е една от първите в класацията Акушерка на годината.
Забравих вестника в училище, дано да не са го хвърлили утре ще дам подробности.
Днес съм от разсеяна по-разсеяна Embarassed Embarassed Embarassed

# 47
Мммммдааааа, знаем  Wink

Да споделя - очаква ни много плодородна от към бебета година  Grinning Hug Heart Eyes
Днес имаше тооолкооооваааа много бремелинки на срещата...
Очакваме от Неллина снимов материал  Peace

Хайде и тука: Успешна нова учебна година и всичките с отличен да завършите  Wink Laughing

# 48
  • Пазарджик
Това са чудесни новини Peace

# 49
Гери,наистина ли има толкова много бременни  Grinning
Така се радвам да го чуя това !!! В сряда и аз съм сред вас ! Crazy Така се вълнувам да ви кажа ... Crazy

# 50
Здравейте, аз съм една от новите бременлийки от училището. Вчера ми беше изключително приятно да се запозная с толкова прекрасни момичета, а и обстановката е много приятна, включително и двете жени, които водят курса. Другата сряда пак ще съм на линия.  Laughing Laughing Laughing

Гери, твоя бебок е много сладък! Hug

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 17:00 от vivianka1

# 51
Успех на новата учебна година!
Много бебоци и щастливи и спокойни майки пожелавам!  bouquet

# 52
Момичета, снощи Гери е родила /секцио/ момиченце - Мира, 2 900 г.
Да е жива и здрава момата и много да ги радва! Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 21:32 от Nellina

# 53
  • Пазарджик
Честито Гери!  bouquet
Да е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва!
На теб Гери бързо възстановяване Hug Hug Hug

# 54
Гери, твоя бебок е много сладък! Hug

Благодаря  Blush  Постарахме се с татко му  Grinning

Честито на мама Гери за малката принцеса   bouquet
Бързо възстановяване за мама, спокойни нощи за малката кукла и скоро те чакаме на курса  Hug

п.с. Неллинааааааааааааааааааа...чакаме снимки от последната среща  Crossing Arms

# 55
Днес има курс от 17.30..ама ние с бебетата едва ли ще дойдем в това време.. Thinking
ПОжелавам ви ползoтворна вечер..  bouquet 
и тук да кажа...
Пазате се... Naughty   в това вирусно време..ако някоя от вас е настинала, нека пропусне курса, но да не рискува да разболее и друга...Защото са малко лекарствата, които може да се приемат като бременееш..

Ние ще чакаме, когато се орагнизира срещата-лекция  с лекар-Хомеопат,  и ще се опитаме нея да не я пропуснем...

bouquet

# 56
Аз ще пропусна срещата заради кашлица  ooooh!
Живи и здрави - другият път! Но повече няма да се настройвам ч,е все нещо става Rolling Eyes

# 57
  • Пазарджик
И ние днес отново ще пропуснем че Иван пак е с вирус.Омръзна ми вече 2-3 дни здрав и после пак болен няма вирус който да не хване.Желая ви ползотворна вечер на курса и поздрави навсички! Hug

# 58
# 59
А пък Анелия, с дългата руса коса ми е съседка по стара махала и много й се кефя, щото е чакано това съкровище Heart Eyes

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 19:00 от Марито

Общи условия

Активация на акаунт