Отговори
# 30
Ееееееееееееее, Ване,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ива2424,  Heart Eyes!

# 31
Момичета, да разбирам, че сте имали наистина среща на 30.09, а и определени дати за училището за целия октомври. Нещо съвсем се обърках, защото, както бях писала, аз ходих до центъра сутринта на 30-ти и ми казаха, че не са определени датите и, че ще ми се обадят, преди началната дата. Мъжът ми също се е обаждал по телефона и са му казали същото. Много съжалявам, че заради това съм пропуснала първата дата.  Cry Cry Cry

# 32
Срещата беше инцидентна заради мами, на които тази седмица им предстои раждане  Hug

Иначе, официално учебната година ще се открие със занятия на 07.10. сряда  Peace

# 33
Разбирам, вече ми стана ясно и се успокоих.  Laughing Laughing Laughing Благодаря за пояснението! Hug

# 34
pepi4, изтрий си писмата от кутията, за да ти пратя ЛС!

# 35
# 36
Айде и аз тук, да не изпусна нещо. Blush Simple Smile

# 37
момичета кога започнахте да давате сокчета.на нас ни свършиха коликите и онзи ден и дадох една лъжичка сокче от ябълка.страшно й хареса  Hug но до колкото разбрах съм направила нещо многоооооо страшно и съм могла да разваля храносмилателната с-ма на детето  ooooh! (мнение на някои мами)та за това ви питам.дайте нещо съвет.  Thinking толкова ли е опасно това сокче от ябълка  Joy Joy

# 38
Иве, мисля, че това ще ти бъде полезно и ще ти даде отговор на въпроса за сокчетата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=119547.0

# 39
аз дадох сокче за първи път миналата седмица (виж в подписа ми колко е голям)....и не го хареса  Laughing
Но за сметка натова пък, пюренцата многоооо ги обичка  Heart Eyes 

# 40
Но за сметка натова пък, пюренцата многоооо ги обичка  Heart Eyes 

А тях кога ги даде за пръв път?

# 41
почти в 6-ия месец  Blush
 дотогава САМО И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО на кърма на ПОИСКВАНЕ...без вода, без вода със захар, без сокчета....
Когато малкия ми показа , че е готов за захранване, започнах със зеленчуково пюре...

п.с. което ме навежда на мисълта...че за бремелинките в Училището ще им е много полезна една лекция за захранването..още докато са бремени, защото после ще е късно...а и нали правилното захранване, е част от успешното кърмене   .
А и късното захранване, не е задължително да е съпроводено от кърмене...дори и мамите хранещи с АМ, захранват в 6-е месец с пюрета

# 42
ще подсетя

Дати за месец октомври:

07.10 сряда
14.10 сряда
20.10 вторник
30.10 петък

Началните часове са:

от 17ч. за мами с бебоци
от 18ч. за бремелинки

Което ще рече тази вечер, когато е и първото официално откриване на Новия сезон на Училището ВСИЧКИ са добре дошли и от 17ч.  в сградата на Комплекса за социални услуги и дейности, който се намира на бул. Стамболисйки 48
За повече инфо: 034/ 44 75 30

# 43
Ехееее,страхотна новина  newsm74
За днес не знам дали ще успея да се организирам ,но на 14 съм там задължително !!!
Много се радвам ,че този час е съобразен с работещите бъдещи мами като мен  bouquet

# 44
  • Пазарджик
За съжаление ще пропуснем днес срещата,защото малкият е все още на АБ,а няма кой да го гледа за да дойда сама.Надявам се за следващият път да сме на линия.Поздрави на всички.
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт