Отговори
# 15
Ще се радвам, ако и мен ме добавите в списъка.  Hug Hug Hug

Добавих те! Peace
 Hug Hug Hug

За съжаление до 18 съм на работа  Crossing Arms
Скапани частни фирми ... TiredПожелавам на всички успешен старт на новата учебна година ,предизвиквайте много искрени усмивки и продължавайте да помагате !

Жалко! Sad

# 16
Благодаря, Нелина!  Hug Hug Hug
Аз днес си направих една разходка до Социалния център, за да получа повече информация за училището. Оставих си коардинатите да ми се обадят да ми съобщят кога ще започнат лекциите, че не било още уточнено точно /така процедирали в момента/. Записаха и в кой месец съм бременна, защото били различни лекциите.  Laughing

# 17
За съжаление до 18 съм на работа  Crossing Arms
Скапани частни фирми ... TiredПожелавам на всички успешен старт на новата учебна година ,предизвиквайте много искрени усмивки и продължавайте да помагате !
Данче, наистина е жалко, че си на работа чак до 18:00 часа. Аз вече съм в болничен и съм напълно свободна да посещавам училището, за което много се радвам. newsm44

# 18
Уф да...много неприятно с тази работа .Аз предполагам ,че ще  ми е най-трудно около Коледа ,защото тогава работим целия декември месец без почивка  Tired И аз се замислям дали не напускам по-рано ,защото работя в офис ,в който продаваме парфюми и направо лошо ми става от миризми вече Sick
Януари,февруари и март се отдавам само на мисли за бебо ,на усилена подготовка и разбира се на училището Flutter

# 19
Точно така, Данче! Аз работих до края на шести месец и си останах в болничен от началото на седмия /всъщност от тази седмица/, за да си обърна вече повече внимание на мен и на бебенцето. Затова веднага започнах да търся информация за курсовета за бременни.   Grinning

# 20
следващите дати за Училището са:

07.10 сряда
14.10 сряда
20.10 вторник
30.10 петък

Началните часове са:

от 17ч. за бремелинки
от 18ч. за мами с бебоци

Като мамите, могат да посещават когато поискат лекциите на бремелинките, за да обменят опит  Wink

# 21
Утре (петък) от 10ч. по Радио Пазарджик, ще има предаване, с което ще се презентира откриването на Новата учебна година на Училището за бъдещи и настоящи мами "Супер МАМА, супер БЕБЕ"

# 22
Здравейте ! На вчерашната среща Катето ми каза да си приготвя крем за болницата, но не помня точно какъв и как се казваше(предстои ми раждане и съм много притеснена)-само че започва с "л". Може ли да ми кажете за кои става въпрос за да не я безпокоя по телефона за нещо толкова малко.

# 23
Най-вероятно става въпрос за Лансинох Peace

# 24
Най-вероятно става въпрос за Лансинох Peace

Точно за него стана въпрос. Благодаря!

# 25
Момичета, аз не разбрах отделно ли ще ходят вече настоящите майки и кога?

# 26
здравейте и от мен  wavey записвам се и аз.маминцето ние сме на адаптирано и сме и ние на 2 месеца и също така спим заспива към девет и се буди 7,00 7,30 и да ти кажа честно не съм се притеснявала щом не и се яде няма да я карам но щом е гладна ела да видиш  Grinning будисе и още как.  ето ни и нас

# 27
Момичета, аз не разбрах отделно ли ще ходят вече настоящите майки и кога?
    Както го разбрах аз - ще има деление , но на по-късен етап. Имаше вариант , първо да се събират майките , понеже са в майчинство и са по-свободни, а след това бременните , които все още ходят на работа и могат да дойдат след приключване на работния ден. Няма пречка да дойдеш в началният обявен час  и да останеш до края, както и обратното- бременните да останат при майките.

# 28
  • Пазарджик
Да следя новата тема  Mr. Green .

# 29
eee ти се появииии.. Whistling

Та както го е обяснила ГерганаВД   Hug

Бремените от 17ч., вече мамите от 18ч....въпреки, че се коментираше ..понеже НИЕ сме в майчинство и можем и по-рано, а бремелинките са все още на работа и им е по-удобно след 18ч.....ама явно пак ще се умешим за ужас на Петя  Joy Whistling

Мисля, че бремелинките има какво да научат от вече мамите и ще им е полезно да присъстват и в "нашия час"  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт