Отговори
# 600
Данче, много си готина на аватара! Heart Eyes  bouquet
Това да не е фиш от тотото бе? Laughing

# 601
Данче, много си готина на аватара! Heart Eyes  bouquet
Peace Peace Peace

# 602
Много е фънки Laughing
(ох, няма ли да поотраснат децата, че да тръгваме по света божи Crazy)

# 603
Следващата дата за училището е 11.02.2010 год.  bouquet Heart Eyes Hug

# 604
Абе еееййй  Joy какъв фиш от тотото ,това ми е амбулаторната карта ,в която ми вписват болничните  Joy
Нещо все топли вълни ме избиват ,та си правя вятър.А и колкото пъти ида на ЖК все отнасям забележки ,че съм била единствената леко облечена бременна в снега .Ми то в Хигия, докато чакам и лошо ми става от жега в коридора  Tired
Офф,да идва вече четвъртък да ходим на курса ,че така съм зажадняла за приказки след 2 дни затворена вкъщи заради сняг и лед Crossing Arms

# 605
Дани, голяма си сладурка, много ти се радвам!!!!!!!!  Hug Hug Hug Hug Hug
Рита ли бебчето? football

# 606
Рита,рита Ванче  ,много ме забавлява още отсега  Laughing
Особено като легна да чета става нещо страшно,вечер все едно ,че е на дискотека .Май ще е танцувален като мен  Joy
Вие как сте ,расте ли малкия?
Да ти кажа ,наскоро те мернах някъде във фейсбук  май,,но не помня как ти беше фамилията newsm78
ако искаш ме намери - dani ganeva съм  Wink

# 607
Дааа, расте малкия и смея да кажа по-послушен става.  Simple Smile

Точно преди малко си мислех за теб дали те има във фейсбук.  Hug Там качвам редовно снимки на бебока.

# 608
# 609
Ау-у-у-у-у  #Crazy много хубави неща е имало миналата година !!! И аз искам да участвам ама като не съм толкова сръчна, какво да направя  newsm78  newsm78  newsm78 ? Ще мисля, мисля  newsm78 и дано да го измисля  Embarassed

# 610
# 611
Ау-у-у-у-у  #Crazy много хубави неща е имало миналата година !!! И аз искам да участвам ама като не съм толкова сръчна, какво да направя  newsm78  newsm78  newsm78 ? Ще мисля, мисля  newsm78 и дано да го измисля  Embarassed
стига да искаш да помагаш - ванига има с ккаво - следи темата и ще ти дойде вдъхновението Hug Hug Hug Hug

# 612
# 613
много се радвам че днес все пак не ме домързя тооолкоооова много и додйох да ви видя на курса  Hug
утре ще кача снимките  Peace
много сте хубавки всичките  Hug

Моят син е едно от най-дълго посещаващите бебета курса...още от корема ми ..и преди 3 дни той навърши годинка...
Искам да споделя част от този тъй важен за мен ден с вас (чакахме го почти две години  Heart Eyes  ) ...и да ви кажа, че си заслужава..
Заслужава си всяко неразположение, заслужава си сутрешното гадене (при мен беше целодневно), заслужава си оттеклите крака, трудно изрезаните им нокти  Mr. Green дискомфорта при обуването и събуването (предимството е да имаш по-голямо дете, когато мъжа ти е на работа  Heart Eyes  ) заслужава си всички притеснения около раждането, всяка изцедена капка кърма, всяка безсънна нощ, всичко си заслужава...когато видиш неподправената, истинска радост в очите на детето си, когато си се постарал да го зарадваш Heart Eyes
http://mother.snimka.bg/children/p-rvi-rd-na-dani.472563.17368322

п.с. аааа ииии много се радвам , че имах повод и причина да сменя ЦВЕТА на лентичката в подписа ми, за което благодаря на Неллина и на Герит0  Hug

# 614
Гери, Дани е голям сладур на снимките

Аз много, ама много съжалявам, че вчера не можах да дойда на курса, но баткото ни е болен и трябваше да си седим вкъщи с него. Разкажете повече какво правихте

Общи условия

Активация на акаунт