В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 001
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
  • София
краси.мира, страхотни покупки! Hug
Днес минах през магазина на Солинген, който е на ул. Пиротска и видях рингчетата на витрината-2 бр. цена 18.30 лв. Peace Цялата витрина беше наредена с формички и други джунджурии за Великден, красота.  Crazy

# 541
  • София
Здравейте,
видях че се интересувате от рингчета. Аз също дълго търсих, защото опитах гратен с треска в един ресторант и реших че трябва да го приготвя и аз в къщи Laughing Рингчетата ги намерих в едно малко магазинче за сладкарски неща, близо до женският пазар. Всъщност се намира ето тук :
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=EA1AF6F68CC1AB2F3503EF59FD9898B4
Взех си няколко размера, и цената им беше около 4-5 лв за голямото. Нямам идея дали все още има, но може да проверите ако се интересувате Simple Smile Ако някой го интересува мога да ги снимам Simple Smile

# 542
Идвам да споделя и да се похваля, че имам тенджера под налягане. Това ми е първият допир с такова нещо. Готвих бял боб и стана много вкусен. Ще съм благодарна , ако дадете линк с рецепти за тази тенджера.

# 543
# 544
Идвам да споделя и да се похваля, че имам тенджера под налягане. Това ми е първият допир с такова нещо. Готвих бял боб и стана много вкусен. Ще съм благодарна , ако дадете линк с рецепти за тази тенджера.

честита bouquetи аз отскоро имам една страхотна и в нея правя всичко-боб,боб за салата с лютеница,свински джоланс картофи и моркови,картофена яхния и мноого други неща,ей така за по-бързо Peace

мацки,айде кажете къде мога да си поръчам он-лайн от тези силиконови форми като на  дина к. newsm78знам,че има в 100 сайта,ама е плащане с карта,а не ми се занимава да си вадя ooooh!по-удобно ми е с наложен платеж Peace

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 17:39 от nahodkata

# 545
  • София
Честита ти тенджерка.  Simple Smile  Заповядай. Hug

# 546
и к'во стана,никой ли не пазарува и не получава подаръци Whistling

айде да не е без нищо,една нова чаша,в която вече си пия кафенцето Coffeeможе да не е нищо особено,ама аз много и се радвам Grinning Grinning Grinning

# 547
  • DE
И аз да не остана назад,днес от Кауфланд си купих обръч за торта за 3,99€

А моят господин ми донесе преди няколко дни това.Не знам квото Ще си реже,но за 1,50 си викам да не му правя скандали fight

Находката,да ти е сладко кафенцето в нея  food010

# 548
айде да не е без нищо,една нова чаша,в която вече си пия кафенцето Coffeeможе да не е нищо особено,ама аз много и се радвам Grinning Grinning Grinning

nahodkata, много ти е симпатично чашчето, да ти е сладко кафенцето в нея!  bouquet Много интересно, напомни ми на една моя(не я давах на никой, само аз си пиех кафето внея) с подобна форма, от обикновено стъкло, страшно приятно ми беше да си пия кафето от нея. Все ми подмятаха у нас, че нямам ли свестни чаши, та толкова съм се хванала в тая, та и не давам друг да я пипне. Като свикне човек с нещо...........Ама я счупих....... Cry

matze, завидях ти! Снощи обикалях като улава из Кауфланд и такова нещо изобщо пък не видях. А с другото ще си режеш варени яйчица на красиви филийки, да му украсяваш на човека салатките или закуските. И аз имам подобно, с още една опция за рязане на резенчета, хубава работа ми върши.  bouquet

# 549
Вече мога да ви се похваля, защото в началото не мислих така, но сега когато започнах да пека със сигурност знам, тезата по повод че всичките машинки за хляб правят едно и също, не е вярна.
От три години имам машина за хляб, но хляба който изпекох вчера с новата ми предобивка е нещо мнооооооооооооооооооооого различно от това което ми се получаваше до сега.
Ето я и моята красавица

# 550
Находката- много симпатична чашка за кафенце  Simple Smile

Ето и моите нови чашки за кафенце , купих си ги миналата седмица ( зеленият цвят ми е любим )  Heart Eyes

една панерка за Великден

и още една панерка

г-жа Стихийно бедствие - Честито нова машинка .   bouquet

# 551
  • София

Като каква е тая машинка, каква марка и какъв модел ?

# 552
На всички честити ви нови готини придобивки!
 г-жа Стихийно бедствие направо ми останаха очите в твоята придобивка Shocked- дай малко информация за нея  baby_neutral

# 553
С руския не знам доколко ще се справя, ни линкът на Гелева е чуден. Започвам да действам!
 А вие колко често готвите в тенджера под налягане? Като гледам колко малко време иска за готвене, мисля че аз ще я използвам често.

# 554
Цитат
Като каква е тая машинка, каква марка и какъв модел ?

Не съм г-жа Стихийна, но знам модела Breville

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 01:09 от Dina.K

Общи условия

Активация на акаунт