дайте съвет за прах за пране за новородено

• 31 553
  • 373
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, това е най- новото, което пробвах. Невероятно качество- пере супер, нежен и много приятен аромат, компактна опаковка, има го и на дозички в желатинова опаковка:

Много ме заинтригува!Ще го потърся Peace

# 211
Ползвах Сано, вече Тео бебе!Слагам съвсем малко прах / 1 супена лъжица / - бебешките дрешки ги перях всеки ден и на практика са чисти, прах - колкото за дезинфекция.Ако има пропуснал памперс - първо на ръка и после в пералнята.И до ден днешен винаги пускам допълнително изплакване.Все се каня да спра, но вече ми е навик и се сещам чак като пусна програмата Laughing

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 08:23 от andreata

# 212
anitta,
освен този, който посочих много добър в борбата с петна с сапуна на Д-р Бекман - това е марката. Той е от говежда жлъчка и наистина "изкарва" всякакви петна  Simple Smile
  Да, но ако се третира веднага, иначе не.  Tired

# 213
  • Пазарджик
В началото с ТЕО бебе но сега с праха който ползвам за нас единствено това че все още наговите дрехи се парат отделно от нашите Peace

# 214
Персил бебе, много съм доволна

# 215
Сано бебе. В началото.
Отдавна пера с всякакъв бебешки, който ми попадне, не определена марка. Защото разлика не виждам.

# 216
сано бебе, бях много доволна, после смених с тео, и сега пак купих сано бебе

# 217
Тео-бебе. Не смея да го сменя с друг.

# 218
Здравейте, искам да си купя бебешки прах за пране (макар и раничко)
и да започна да пера с него, за да ми се прочисти пълнителя
за прах в пералнята. Понеже има мн марки на пазара бих искала
да кажете от кои сте доволни. И друго слага ли се омекотител когато
се перат бебешките дрешки?
Предварително се извинявам ако темата се повтаря  Rolling Eyes

# 219
  • в Надежда-та
Тео Бебе, по-късно + Ленор (бебе май имаше на картинката Thinking)

# 220
Аз ползвах шампоан на Тео бебе за себе си,
но не ми хареса. Поне миризмата му не беше хубава.

# 221
  • в Надежда-та
Шампоан не съм ползвала, но от праха съм доволна.

П.П. При петна слагах Вениш.

# 222
  • Варна
Ползвам Тео бебе. Относно пълнителя за прах - вадиш и измиваш, няма нужда да переш с бебешки прах предварително. Пък и няма после да переш вашите дрехи с бебешкия.

# 223
Ползвах и продължавам да ползвам Сано Максима - силен е, но пък хубаво пере и ухае чудесно.

# 224
Ползвах Тео бебе - не пере много добре, първо задължително третирах с вениш, ако имаше петна, но пък мирише хубаво. За мен е най-добрият бебешки прах на пазара. Иначе за пране на бебешките дрешки спокойно можеш да ползваш Персил Сензитив. Аз също съм прала и с Ариел, Бонукс. Може и омекотител - Бинго бял. Има избор на бебешки такива също.

Общи условия

Активация на акаунт