дайте съвет за прах за пране за новородено

• 31 572
  • 373
  •   1
Отговори
# 195
Сега пера със Сано,но ми се иска да пробвам бебешкия прах на DM.Някой ползвал ли го е?

# 196
Ползвам "тео бебе' и съм доволна.омекотител на Ленор Peace

# 197

Аз също  Grinning Понякога използвам и Тео-бебе, а омекотител бялата Семана  Peace

# 198
Преди раждането и малко след това използвах Тео бебе,но малкия се изрина и се наложи да мина на Ариел.Няма никакви проблеми и не използвам омекотител за неговите дрешки. Peace

# 199
Момичета, това е най- новото, което пробвах. Невероятно качество- пере супер, нежен и много приятен аромат, компактна опаковка, има го и на дозички в желатинова опаковка:

# 200
Момичета, това е най- новото, което пробвах. Невероятно качество- пере супер, нежен и много приятен аромат, компактна опаковка, има го и на дозички в желатинова опаковка:

Thinking За пръв път го виждам. От къде го взе, на каква цена и в каква разфасовка?

# 201
аз също ползвам тео бебе и съм доволна

# 202
  • София

Thinking За пръв път го виждам. От къде го взе, на каква цена и в каква разфасовка?

Има го в едно магазинче на ул.Едисон 31 в Гео Милев, на входа на парк Гео Милев.
Там има също и всички продукти на Surecare и израелските прахове и омекотители на SANO maxima

# 203
Сигурно си купила прах вече, щом всеки момент ще раждаш Simple Smile,
но да кажа - бебешко и на дъщеря ми и сега на бебо пера със Сано. Вярно, че не изпира всички петна. За тях ползвам Сано Оксижен - препарат за петна. Но има предимството да не остава никакъв натрапващ аромат по бебешките дрешки. Икономичен е.
Омекотители за бебета не са за препоръчване......

# 204
  • Razgrad
Пера с Тео бебе,омекотител не ползвам.

# 205
# 206
  • Razgrad
И аз ще търся този препарат за петна,че имам  голям проблем с петната по дрехите.

# 207
  • France-Bulgaria
И аз съм изключително доволна от  това гелче! Peace

# 208
anitta,
освен този, който посочих много добър в борбата с петна с сапуна на Д-р Бекман - това е марката. Той е от говежда жлъчка и наистина "изкарва" всякакви петна  Simple Smile

# 209
  • където има любов
До сега перях с Тео.Решихда пробвам Сано,но не останах доволна,.Ще пробвам и Персил и ако не съм доволна,ще си мина на Тео,поне цената е сносна.

Общи условия

Активация на акаунт