Бродирана красота - Гоблени 65

• 90 310
  • 714
  •   1
Отговори
# 480
Няма начин да не им хареса този чудесен гоблен- подарък! Весело изкарване.   bigdance2 Утре ще чакаме да ни разкажеш как е минало и дали е оценен подаръка.

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 15:57 от skrejanka7777

# 481
  • гр.Добрич
daniela_ch, много красиво се е получило. Дано да се хареса на младоженците.

# 482
  • Плевен
daniela_ch -   newsm10 smile3501  newsm20 newsm51 newsm51 

Красиво произведение !  bouquetДано  го оценят младоженците! PeaceПриятно изкарване! Grinning

И от мен поредната порция схемички  Grinning Heart Eyes за всекиго по нещо  Mr. Green Лек и спорен ден ! Hug

# 483
ама на този последния Снежко не му се виждат краката Sad Praynig

# 484
Хей , да питам  ще си правим ли коледна томболка ? Гледам в други сайтове започват да се организират . Аз вече се записах в една . Simple Smile

# 485
Каква Коледна томболка?Аз съм ЗА!
Но ако е възможно ми разяснете,понеже съм от скоро в темичката и не съм на ясно,
пък и до сега в други теми не сме правили томболи и не знам.
Но със сигурност ще участвам,защото обичам подобни неща.

# 486
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Аз мисля, че за коледната томбола е още рано! Поне от 1 ноември да започне записването до 15 ноември!
 После подаръците да се изпращат от 1 декември!
bubitka прави се списък от желаещи, после някой тегли жребий кой на кого ще подарява подарък и така. Подаръците са на гобленарска тема. Комплект за шиене, аксесоари и други подобни. Максимума на парите беше преди 20-25 лева според възможностите на човек. Ако някой желае може и по-скъп подарък да направи. Идеята е да тръпнеш в очакване да получиш подарък от някой, който ти не знаеш кой ще е! Ти само ще знаеш на кого ще пратиш, но не и от кого ще получиш.
Дано да си ме разбрала! Ако желаят повече момичета може и да се организира играта по-отрано.
В другия форум е по-рано, защото там се ушива нещо и да има време да се ушие!
Поздрави на всички!
daniela_ch прекрасен подарък. Много добре е станал! Дано да се оцени подобаващо. Сигурна съм, че ще се хареса много!
    bouquet

# 487
daniela_ch рамкиран е невероятен...

Великолепна работа  Hug  Hug  Hug

# 488
момичета, някой беше дал линк със схеми от галерия бродерия. може ли да повтори. благодаря!

# 489
  • пак там
СПЕШНО!
Дойде ми първият Дим - Северното сияние... Седнах аз да боцкам, и... запецнах. Я помагайте: 2 strands означава два конеца или два ката? Сиреч, на иглата трябва да надена един или два конеца? Защото така както си мислех - два конеца, излиза на четири ката и става като ... абе не много добре... И втори въпрос от серията тъпи: 1:1 ли се шие или 1:4?

# 490
  • в зоната на здрача
На иглата трябва да наденеш един конец прегънат на две,демек шиеш с двойна нишка/ 2 strands /.
Един знак от схемата ти е един бод,съответно кръст или полукръст.
Следи хубаво по табличката колко нишки и какъв бод е дадено.

# 491
  • пак там
Кетри, благодаря!

# 492
Хипатия, благодаря! Засега не се справям. Ще се пробвам в по-ранен час.

# 493
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
....Как поставяте малки снимки направо под поста newsm78 Много лесно се разглежда.
и аз много обичам да гледам  Laughing линковете ме изнервят някак   Tired никога не знаеш точно на какво ще попаднеш  Confused

за качването можеш да опиташ тук http://www.picvalley.net/

на български е, после само копираш PHPBB код с thumbnail и всички гледаме    Wink

Hug Heart Eyes Hug

повече информация има тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0
а как ще се получи можеш да пробваш тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041.0

# 494
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Добро утро момичета,
заповядайте да закусите и да си пийнете кафе!

Колкото и да се мъчих не можах да я направя по-голяма!
Отивам да снимам новите си завършени творби!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт