Бродирана красота - Гоблени 65

• 90 322
  • 714
  •   1
Отговори
# 465
  • Плевен
poepie -  Hug за тебе винаги Wink  ,а и за другите разбира се   Grinning  Heart Eyes BlushПускам тези и бягам че ще ме  smile3513 smile3503  love001Дано ви харесат  Mr. Green

[/URL}

И да шием ,че аз от това висене на компа - накрая ще си остана само със схемите  Joy Joy Joy

# 466
  • sf
здр
Имам въпрос- шия Пеперудите на дим.
Това cross over cross stich ще рече,че първо шия с единия показан конец и отгоре с другия. така ли? 

# 467
# 468
skrejanka7777 браво на теб!Всички са много хубави,особено този :

Много ми хареса.На коя фирма е?

# 469
  • в зоната на здрача
Royal Paris..

# 470
И аз много го харесах, но все още не съм се решила да го започна. В магазина просто не му устоях и съпругът ми ми го подари. Лошото при мен е, че когато започна един гоблен шия само него и нищо друго. Може би от страх, че няма да завърша нито един от започнатите. Сега шия една малка Света Петка за сина си, който носи името Петко и докато не го завърша няма да пипна друг.

# 471
Хвал, Хвал, ето го рамкиран

Малко под ъгъл понеже се отразяваше светкавицата

# 472
ketri мерси много   bouquet   bouquet   bouquet

skrejanka7777 и аз съм така,като започна един гоблен,докато не го завърша,не започвам нов.
Но това момиченце много ме изкушава,но проблемът ми е,че освен обикновен гобленов бод,не съм шила никакъв друг,даже и кръстчета. Embarassed
Много гоблени си харесвам с подобно шиене,но не се наемам точно поради тази причина,страх ме е да не объркам нещо и така да си го зарежа.

daniela_ch   СТРАХОТНООООООООО !!!
Моите поздравления.Много ми харесва.  bouquet  bouquet  bouquet

# 473
  • София
веси 78, и мен ме 'разбиха' от фирмата с цената, и аз очаквах да е под 100, но явно зависи от размера или нещо подобно. За сметка на това красотата е направо неземна и затова си го позволих.

daniela_ch, много ми харесва рамкирано, страхотно се е получило! Sunglasses

skrejanka7777, и аз шия точно като теб - 1 по 1, даже сега не започвам гоблена, дето съм си приготвила, защото участвам в робин и искам първо да приключи робинът. Ама така е по-добре за такива като мен - в природата ми е да се захващам с прекалено много работи накуп и все се налага да се отказвам от някои. Laughing

bubitka, не са толкова страшни кръстчетата, аз сама се научих само по обясненията от първа страница. Почни с някое малко мотивче с малко цветове като за начало и то става от само себе си.

# 474
emily_samatar  Заповядай Heart Eyes 

Продължавам да шия ГК-то но напредвам бавно Simple Smile

Пепен  Hug браво на теб, какво страхотно попълнение за моята синя панама Mr. Green  Тенк ю!Пусни моляте и картинката на другите две картички....благодаря предварително
Борито заслужаваш много похвали, много добре си оформила картичките нито гънка нито лепило си личи, браво smile3501
martinka Добре дошла във нашите редици Hug welcome

Благодаря ти! Аз надзърнах в сайта  ти и видях един етап. Много ми харесва! Дерзай!

# 475
Опитах се да пратя ЛС, но не ми се получи, затова го поствам тук за цените на конците дмц

Комплекс Стария Добрич са по 80 ст, а в Таралежките до старата автогара са по75, но имат по-малък избор на цветове. И двата магазина са на центъра, което означава близо един до друг.

Как поставяте малки снимки направо под поста newsm78 Много лесно се разглежда.
Прекрасни са завършените гоблени. Много е нежен "брачния" и много лиричен...

# 476

Даниелче, много хубав подарък е станал.   bouquet

Дано да му се радват като нас тук.

# 477

Как поставяте малки снимки направо под поста newsm78 Много лесно се разглежда.

тези снимки се закачат в сайта radikal.ru
най - добре е да има регистрация там, за да са всички закачени файлове под контрол неограничено време:)

Има два начина да се закачат снимките.
Първият е директно от сайта. Става и с регистрация, и без нея.
Обяснила съм тук

http://filipias.multiply.com/journal/item/5

вторият начин е да се инсталират безплатно предлаганите на сайта програмки и да се качва чрез тях.
Необходима  е регистрация.
Ето тук съм обяснила как се работи с едната. С нея може да се закачи и един файл, но и много файлове или цели папки наведнъж.

http://filipias.multiply.com/journal/item/6/6

# 478
Моля Ви знае ли някой къде мога да намеря конци Крейник?

# 479
Благодаря ви момичета за милите думи.
Днес е сватбата и аз съм много притеснена, така не съм се притеснявала за моята както днес.
И аз се надявам да им хареса.
Хайде лек ден на всички   bouquet, че аз трябва да се оправям вече.

Общи условия

Активация на акаунт