Бродирана красота - Гоблени 65

• 90 325
  • 714
  •   1
Отговори
# 450
за 75 и за 80 ст продават дмц в добрич
А би ли обяснила къде е това в Добрич /адрес???/, че на мен градът ми е мъгла, а ми е близо и при първа възможност ще отскоча

# 451
poepie, аз пера, защото си разграфявам.Иначе са станали много сладурски.

# 452
  • Под тепетата
Добро утро,момичета,аз съм нова тук,но ви следя с интерес.Шия от известно време и много се надявам на вашата помощ.Искам да ушия гоблена Молещи ръце и търся схемата във двете разцветки-синята и кафявата.Благодаря ви предварително  bouquet

# 453
Имам варианти на "Молещи ръце". Ще го кача да си избереш.

Имам и още един вариант,но не го намирам.

# 454
  • Плевен
poepieHeart Eyes суперски са станали  PeaceНаправо ви завиждам че имате цветна панама  CryА тука няма -освен черна  WhistlingА такива схемички съм намерила  - за синя , за червена ,  за зелена  #CrazyА и рамчиците на vessito75 са разкошни Grinning

И да попитам на един от ключовете ми пише ДММ 5283  newsm78 Това дали е пак някаква номерация или за мъниста или за някой метализиран конец/ Praynig не ми се сърдете ,но .... пусто егн  Mr. Green/ Embarassed Embarassed EmbarassedОтивам да го търся из нета  #Crazy

# 455
  • Под тепетата
Имам варианти на "Молещи ръце". Ще го кача да си избереш.

Имам и още един вариант,но не го намирам.

Благодарности за отклика!!!  bouquet

# 456
  • Пловдив
И да попитам на един от ключовете ми пише ДММ 5283  newsm78 Това дали е пак някаква номерация или за мъниста или за някой метализиран конец/ Praynig не ми се сърдете ,но .... пусто егн  Mr. Green/ Embarassed Embarassed EmbarassedОтивам да го търся из нета  #Crazy

Или златно или сребро!

# 457
  • Sofia
Искам да ви се похваля с подаръка си за рождения ден, за който безкрайно благодаря  Hug  bouquet

# 458
  • София
Добро утро, момичета! Аз най-накрая се наканих да покажа моите творби. Само дребосъци до момента шиех, защото ме е леко страх да не ми мине мерака:

А това е първият 'истински' гоблен, който вече държа в ръцете си и скоро ще започна:

Весито, честит подарък. С много кеф да си ги ушиеш.

И да попитам на един от ключовете ми пише ДММ 5283  newsm78 Това дали е пак някаква номерация или за мъниста или за някой метализиран конец

Пепен, аз вкъщи разполагам с 5282, което е металик злато, и с 5284, което е металик тъмно злато. Мисля че 5283 е металик сребро, така ми каза чичко гугъл.  Laughing

# 459
  • Плевен
Благодаря ви   bouquet did_tag, Борито ,но ако има и един каталог за тия нещица, да не питам постояно като развалена грамофонна плоча  Joy Joy JoyТо и аз питах чичко гугъл ,ама до никъде не я докарах  WhistlingСигурно не му задавам правилно въпроса  Laughing
Борито-  HugКакви са тия красоти от тебе  newsm10 smile3501 smile3525 Защо си ги крила досега и да показваш етапчета от тази красива японка  Peace
Vesito - красиви подаръци  Grinning Да си ги ушиеш с кеф  Hug Но не разбрах днес ли ти е РД   bouquetИ все пак честит празник  newsm59

sissak -  Mr. Green Сега като се поразрових  и гледам ето това  Shocked

http://sisssak.multiply.com/photos/album/48/48?replies_read=6#photo=12

Това ти ли си  #Crazy Thinking newsm78 Ми обади се бе душицо че и други хорица може да желаят  Naughty Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesДано не сгафих нещо ама то интересни нещица има вътре . Бягам  newsm43 че  smile3560

Забравих doh ето това шия в момента и в легендата пише за ДММ

# 460
ааааааааааааа, борито  с кеф да си го шиеш ! много е красив  - а каква му е цената и откъде си го купи?

# 461
  • София
Пепен, то си пише 'silver', точно сребро е да знаеш. Добре, че качи и схемата, че е по мойта част - минитата, и си я дръпнах. Grinning

аааааааааааа, борито  с кеф да си го шиеш ! много е красив  - а каква му е цената и откъде си го купи?

Веси 78, поръчах си го оригинал от фирма Коутс, дойде за 3 седмици, а сърцето ме свива да призная, че дадох 138 лв. за него. Rolling Eyes Миналата година почнах да шия една смешна преработка на Милена стил, но благодарение на вас, открих как се шият кръстчета и в момента, в който в нета видях оригинала, така ми легна на сърцето, че веднага зарязах преработката и почнах да заделям парички за този.

# 462

Олее, много скъпа тази гейша, аз изобщо нямам представа за цените на тази фирма.
Но е много красива!

# 463
борито ти ме разби ! знам 4е на мая са скъпи , но о4аквах да кажеш около 80-90 лева . скоро при нас в един магазин ( то и без това са само два ) гледах гоблени на тази фирма и бяха  около тази цена.

# 464
  • Бургас
emily_samatar  Заповядай Heart Eyes  

Продължавам да шия ГК-то но напредвам бавно Simple Smile

Пепен  Hug браво на теб, какво страхотно попълнение за моята синя панама Mr. Green  Тенк ю!Пусни моляте и картинката на другите две картички....благодаря предварително
Борито заслужаваш много похвали, много добре си оформила картичките нито гънка нито лепило си личи, браво smile3501
martinka Добре дошла във нашите редици Hug welcome

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 13:53 от poepie

Общи условия

Активация на акаунт