Бродирана красота - Гоблени 65

• 91 157
  • 714
  •   1
Отговори
# 600
Леле spinki  големи сладури са . Да ти са живи и здрави  и много да слушкат като пораснат !

# 601
reinalda, сега ще ти я кача.Ето:

http://depositfiles.com/files/zv1yzhvoo

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 11:30 от sissak

# 602
На мен да!  Peace Явно в бързината съм пропуснала да го спомена....... Embarassed

dodyniki много е хубав! Значи ще го чакаме готов!  Hug

Спинкииии  много много се радвам че вече са си вкъщи!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Големи бонбони! Гушкам ви!  Hug Hug Hug

# 603
  • София
Аз също бих се радвала да се влкюча  в коледната игра ако може Grinning

# 604
  • из България
sissak мерси много Hug

# 605
и аз съм зааааааааааа   коледната томбола . Hug

# 606
Спинки страхотни сладури! Мъжка маминка си! Откъде ли ми е познато newsm12 Но у дома са с 1 по- малко! Зори ти ме изумяваш с бързината на шиенето си!!!

# 607
Да сме живи и здрави всички, и с повече усмивки на лицата  Peace

днес съм се родила и е хубаво да ви почерпя, дори и виртуално !

И за да не е само това, ето и последното нещо по което съм работила

Щях да забравя - Зори , ти пак си се справила чудесно, не знам къде ги закачваш всичките си красоти, но дано да са по стените, защото не заслужават да са прибрани по шкафове и чекмеджета.

И тази година, както и миналата ще се включа в коледната томболата, не разбрах дали е организирана или тепърва ще се прави, но аз да си кажа.

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 13:16 от Дианна

# 608
Дианна,гоблена е страхотен.Леле ,а какви очи има този Исус.Толкова дълбоки и синииииииииии..

# 609
Дианна УНИКАЛЕН Е!!!  Hug Мнооого ми харесва!  Peace А и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet  bouquet  bouquet

Да кажа от обадилите се в темата си вадя имената на желаещите и приемам адресите на Лични!  Peace Засега желаещи 9 човека и имам 5 адреса!  Peaceмисля да изчакам до 01.11 да видим колко сме и да "тегля" кой на кого!  Wink

# 610
  luizi , благодаря за вниманието , не съм ги рамкирала още мечетата, защото нямам време да отида  Embarassed .Голямата ми дъщеря си счупи дясната ръка и сега са ми повече грижите , пиша домашни , преписвам тетрадки и така.
 Зори , голяма прелест е този гоблен .
 sissak , много е готина мацката , пак ли е твой модел ?

Дианна , ЧРД !   newsm59  Да си жива и  здрава и много обичана .Благодаря за почерпката  Heart Eyes
Много ми хареса гоблена ти , такъв дълбок поглед .Може ли схемичката ?

Ето и едно етапче от мен

това трябва да стане

# 611
Да не пропусна и аз да се включа в играта  Peace
Ама красоти сте показали направо  Shocked Shocked Shocked
Честит рожден ден  Дианна
Спинки да ги нацелуваш тези малки мишлета от мен   love001  love001  love001, ох ако знаеш колко много исках близнаци Grinning
Хайде лек ден на всички  bouquet

# 612
Здравейте  Hug
Напоследък не ми остава много време за шиене, започнах нова работа и сега ми е малко трудно да свикна с такта Simple Smile
Обаче имам малък напредък с маковете
Много красиви неща сте сътворили всички.   bouquet
Относно коледната игра, и аз желая да участвам!  Peace

# 613

Много красоти   bouquet Този Христос е станал невероятен Crazy
Честит рожден ден на Дианна и на Спинки дечицата да хапват и да спинкат!Живи и здрави да сте.

# 614
  • Плевен
Спинки newsm51 newsm51 newsm51ти сега си най-щастливата мама с тези два мушморока GrinningДа са ти живи и здрави !: Hug
Дианнаnewsm59  ura  bigdance2 Красив гоблен! PeaceПодходящ подарък за РД! Grinning
Yolinka newsm10 за избора ти !Вие двете с  Пупи май ще се съзтезавате  WinkМного са красиви гоблените на Голдън Клайт!!!
И аз съм за томболата откога чакам  Mr. GreenМоже ли да си кажа желанието на който му се падна Embarassed Embarassed Embarassed за да го улесня в избора /капризи  Whistling/ и все пак обичам изненадите  Laughing Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт