Бродирана красота - Гоблени 65

• 91 157
  • 714
  •   1
Отговори
# 615
  • с.Николово, обл. Русе
Честит Рожден Ден на Диана и от мен. Много щастие, любов и здраве.
 smile3525

# 616
  • Варна
Spinki големи са сладури да са ти живи и здрави.
Дианна честит рожден ден и от мен!
За коледната томбола включете и мен, доколкото разбрах трябва да си пратя адреса на Здравка на лични.

И да попитам някой има ли схемата на този гоблен.

# 617
  • Plovdiv
Здравейте и от мен! И аз съм ЗА   newsm10 томбола!
  party023 Диана да си жива и здрава и много много гоблени да избродираш!
Спинки   Hug на  newsm32 newsm32 и от мен!
Лек и успешен ден на всички!

# 618
Дианна, честито и всичко най! Да си жива и здрава и много щастлива. Този Исус е невероятен, страшно завладяващ поглед има !!!

Спинки, пожелавам ти най-послушните бебчета на света. Да са ти живи и здрави и те и баткото, и да ви носят много радост!

Aetera , тази макова полянка е радост за окото просто. Много свежи цветове!

# 619
Марго , заповядай!

http://zayatz-ezh11.mylivepage.ru/image/1223_Пары/next_7598.0.2008_01_14_21_11_24

на по-следващи страници е , но не ми дава точно линка.

# 620
  • София
Дианна, честит рожден ден   bouquet   bouquet  bouquet - какво слънчево време в твоя чест Simple Smile
А Исус е станал невероятен!
Днес съм лоша!!!  afwitch afwitch afwitch Айде записването за играта да става на ЛС. 5 последователни поста - само с "аз съм за".  От цялата работа забравих какво точно щях да пиша.
Пепен - ето ти зимата и комплектовка - не само схема - като ще е гарга да е рошава.
Донсита преди ехеее... няколко дни пита за cross over cross stitch - погледнах картинката вкъщи - правилно си се ориентирала с "матовия" конец шиеш отдолу ( колкото там ката си пише) и отгоре минаваш 1 кат - лъскаво - ти сигурно си го и ушила вече, ама аз да кажа.
aynur, абе това дето го търсиш - молитва на турски - как ти се връзва - за мен - молитва в този си вид, мадона, кръст и турски са взаимоизключващи се неща. Съмнява ме да има нещо готово. Единствениявариянт е сама да си преведеш текста и да го напишеш. (има си сайтове и схеми на шрифтове за целта)
doci, относно тези панами:
http://www.milenastyle.com/catalog/catalog/product_info.php/cPat … /products_id/1677
http://www.milenastyle.com/catalog/catalog/product_info.php/cPat … /products_id/1706
така ми приличат на панамите за възглавнички и за фъкане - много са дебели, за изнищване мисля че има по-подходяши - по-тънки и по-фини Peace
Видях много избродирани коледни мотивчета и какво ли не - всичко беше мнооого хубаво. Гледам тук вече започват да вадят по магазините коледните украси  Heart Eyes
Не мога и а не поздравя изрично Зори, за готовия "Изящен век" - чудесен е - прииска ми се да съм там. Гледам и с чорапчето напредваш - май ще го закачиш още тая Коледа над камината  Gift
dodyniki, само да те предупредя, че понякога при шиене с гобленов бод, когато така се шие лист по лист от схемата, може да се получи неприятна черта по средата, ако приемаш съвет - поне нагоре шии по малко и от другата схема  Peace
Sissak - много готина мадамата - ама ако е подарък за мен - то РД ми е надалеко - нямаше защо да се подготвяш отсега  bowuu
kiraa, никой не ти иска адреса от регистрацията - иска се адреса на който живееш. Моя постоянен адрес е в Плевен - няма да ти казвам колко пратки съм получила в София - вече лелките от вратата ми подготвят пакета който е за мен Simple Smile И понеже понякога пиша име и фамилия а понякога име и презиме, та един път получавам пратка адресирана по Име и Презиме а на известието - Име и Фамилия - знаят си ме Simple Smile))
Спинки, радвам се че вече са си вкъщи бебоците - много целувки от мен за всички - не те знам само как се справяш  Hug Hug Hug
Yolinka, моите възхищения - на теб , както и на poepie за смелостта да започнете такива проекти - аз не бих се наела  Peace
Aetera- много слънчево настроение лъха от тези малкове - на RICO ли са?

П.С. Сис - да не си ползвала моя аватар за модел  hahaha  Аааа ама той къде ли ми е избягал - оня ден си беше на място  newsm78
П.П.С. казах аз че си забравих мисълта -ТУК бях добавила още коледни мотиви, предимно на Пермин.
А днес попаднах на едни много сладки снежковци - ако има желаещи(на ЛС естествено, че да не се товари темата) - ще ги кача някъде.

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 15:34 от Ivanichka

# 621
Yolinka, мерси, че си ми забелязала мъника.Моя е схемата.

Иваничка, това ти беше Новогодишната изненада, ама ти ме разкри и сега нищо няма да получиш.

Адмирации към всички момичета, показали нещата си.Впечатли ме Исус.На Зори нещата винаги са много ок.

# 622
Цитат
dodyniki, само да те предупредя, че понякога при шиене с гобленов бод, когато така се шие лист по лист от схемата, може да се получи неприятна черта по средата, ако приемаш съвет - поне нагоре шии по малко и от другата схема 
Абе и на мен ми мина през главата по едно време подобна мисъл... newsm78...ама това ми е вторият гоблен и да си кажа честно-не съм много голяма специалистка.Благодаря ти!
Ама ме е страх,че ще се бъркам така,като почна другата схема,тоест другата четвърт.... Thinking...или няма опасност.... newsm78

# 623
Ivanichka точно преди два дни имах сериозен проблем . Едно момиче от друг форум ми изпрати  гоблен  в препоръчан пакет , когато отидох да го взема , отказаха да ми го дадат .  Адреса на картата ми бил друг  , как съм цяла да докажа  че това съм аз , можело да бъде  съвпадение на имената.  Прибрах се и взех приятеля си с мен  и  та той с неговата лична карта да свидетелства че живея при него на този адрес .  Не можеш да си представиш какъв срам брах , защото  тази в пощата така крещеше че всички , който бяха вътре  гледаха към нас .  Поща съм можела да получавам като си сменя личната карта  или само до поискване, или чрез куриер . Стана ми доста гадно  защото миналия месец получих препоръчано писмо от дама от този форум и го взех без проблем , но беше друга жена в пощата.  Аз ще участвам в томболата ,само ме е страх да не затрудня дамата която ми изпраща     .     И за да не съм съвсем спам  , може ли да ми кажете  коя фирма предлага  готова комплектовка  на гоблен На  Св. Стефан .

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 18:14 от kiraa

# 624
  • София /Абсурдистан
kiraa Пратката може да е за теб, но да бъде адресирана на името на приятелят ти. Така ще си спестиш разправиите.

# 625
dodyniki , аз си ги лепя с лепило двата листа и после режа от схемата ушитото да не ми пречи. Но понякога ми се разминават самите квадрати на листовете и не става .

# 626
  • пак там
Ivanichka точно преди два дни имах сериозен проблем . Едно момиче от друг форум ми изпрати  гоблен  в препоръчан пакет , когато отидох да го взема , отказаха да ми го дадат .  Адреса на картата ми бил друг  , как съм цяла да докажа  че това съм аз , можело да бъде  съвпадение на имената.  Прибрах се и взех приятеля си с мен  и  та той с неговата лична карта да свидетелства че живея при него на този адрес .  Не можеш да си представиш какъв срам брах , защото  тази в пощата така крещеше че всички , който бяха вътре  гледаха към нас .  Поща съм можела да получавам като си сменя личната карта  или само до поискване, или чрез куриер . Стана ми доста гадно  защото миналия месец получих препоръчано писмо от дама от този форум и го взех без проблем , но беше друга жена в пощата.  Аз ще участвам в томболата ,само ме е страх да не затрудня дамата която ми изпраща     .     И за да не съм съвсем спам  , може ли да ми кажете  коя фирма предлага  готова комплектовка  на гоблен На  Св. Стефан .

На тази кокошка да й обясниш, че съществуват два адреса - постоянен и този, на който живееш. Постоянният стои в личната карта, няма да си сменяш личната карта всеки път, когато сменяш квартира например! Личната карта служи за идентификация по снимка и трите имена. Всичките останали данни са допълнителни и не касаят пощенския служител.

ПъСъ. За съжаление, забелязвам отново завръщане на подобно грозно поведение в държавните служители, уж по едно време бяха станали по-любезни...

# 627
E пак красоти показвате. Много се радвам за коледната томбола-миналата година не се включих , защото чаках да раждам , ама сега и аз искам  Hug Hug Hug Само да ми кажете горе -долу какво си подарявате, до колко пари и т.н. Малки инфо . Извинявам се ако е обеснявано и напред.
За адресите е точно така както казва Рися. аз съм получавала колети на адрес , който не ми е постоянен (бях на квартира) като студентка.

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 21:21 от Sunrice

# 628
Дианна, честит рожден ден  Hug  bouquet

Иваничка, как бе мила, няма да има естествено библия и мадона  Wink. Вече даже го измислихме и благодарение на К–савова, вече имам и схемка, за което и благодаря от сърце   bouquet. Ще видим какво ще измайсторя и после ще покажа  Laughing

# 629
 pepen , Ivanichka , благодаря за подкрепата ! Много е красив гоблена , но много бавно върви и се надявам  да не изгубя ентусиазъм скоро. Нещо много ми омръзна това кафяво , след тези цветни мечета , това кафявото ми е просто мъка.

Общи условия

Активация на акаунт