Днес ми е мъчно, защото... 12

• 44 738
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
НикиHug Hug Hug Cry Cry Cry. Прегръщам те, другарче.

Жалко за двете деца, а още по-жалко за родителите им.  Cry
За съжаление не можем да опазим децата от всички рискове - въпреки желанията ни, въпреки усилията ни. Поне да се научим как да да ги направим разумни. Дано да бъдем достатъчно зорки и бързи в преценката, когато започнат сами да си избират приятелчетата.
МПеткова, знам как се чувстваш. Видях го и го усетих, когато беше ходила да изпратиш удавилото се момче. Прегръдки силни.    Hug Hug Hug

Вчера се натъжих от нещо съвсем дребно на вид. Една котка завардваше нещо скачащо и гърчещо се по улицата. Реших, че си играе с плъх, който е преборила. Не беше - малкото нещо спя да се мята, когато го наближих с количката. Беше малкото и котенце, а тя като майчица застана над трупчето му. А даже не харесвам котешките видове.   

# 16
Не само днес! От известно време ми е адски тъжно за моя Божидарчо, страшно много!
Много осезаемо, много силно ми липсва!
Гушкам Цвете радвам й се, а него горкото не можах да го пипна, не можах да го гушна! Не можа да усети обичта ми, а тази обич е заседнала като буца в гърлото ми и боли отвътре, боли.......Дълго време не исках да пиша за това пак, да не ви товаря ей така плача си скришом от всички вкъщи. И защо не можеше сега да си е тук при нас, винаги съм искала да имам син и дъщеря с възрастова разлика не повече от три-четири години.
Мама те обича момченцето ми, много много те обича и те чака, ти ще върнеш при мен! За тази болка няма утеха, нама лек, каквото като минава времето, не лекува, не не не....Две години и осем месеца аз не намирам утеха, добре че поне имам Цвете, моето единствено щастие
 Занизаха се черните дати

# 17
Таленце ...... Hug  те силно !И аз се чувствам като теб ........... Cry.

# 18
  • на дъното
TALETO smile3518 и аз съм като теб с разликата,че успях да го гушкам Крис само 6 месеца.Болката е една и много е силна.
Тъжно ми е защо спря да идваш в сънят ми мое Криси.Колкот се радвам толкова и ми е мъчно когато братчето ти протяга  ръчичка към листенцата на дърветата,а ти също много им се радваше smile3518.
Живея с надеждата,че ще си те гушна пак някой ден  Cry
Мъчно ми е още че преди 3 г на тази дата сключехме граждански брак,а бях бременна с теб мое ангелче.Сега не смея да погледна снимките от свадбата даже.
за вас мили ангелчета обичаме ви

# 19
 Днес трябваше да празнуваме рождения ти ден, мило мое дете... Три години...цели три години- а сякаш беше вчера. Мама никога няма да те забрави! Вярвам, че някой ден пак ще се срещнем... Обичам те! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Точно по това време бях на операционната маса. Чух плача... чий плач чух??? Никога няма да разбера. Истината завинаги ще остане скрита, а у мен ще останат купищата въпроси, завинаги без отговори...

Целият ден не ми върви. Сякаш всичко става напук. И Бела е ужасно нервна, май и ще хремясва. Дали е някакъв период, не знам..зъби ли... Или улавя на мама нервозните състояния напоследък. Какви ли не чувства бушуват из мен, някакъв хаос ми е... дано е за добро Praynig

# 20
Тале,Силве,Кикиники прегращам ви силно момичета.В тъкав момент.........нямам думи,скърбя с вас Cry

# 21
Мили момичета,не мога да спра сълзите си...незнам какво да напиша...нямам думи,буца пак заседна в гърлото ми...
О,Господи,защо има толкова мъка в този свят?!?
Прегръщам силно всички страдащи другарчета!Светлина за душичките на нашите дечица!

# 22
Силве, КикиНики нашите деца ще бъдат винаги и завинаги в нашите сърца. Много ми е тъжно ,че трябва споделяме тази болка .Иска ми се да я няма ,никой да не познава тази страшна болка-загубата на най-свидното, а още по-лошо е, че тук има все нови и нови имена.

-за малките ни рожбички станали ангелчета...... Cry

# 23
Ники,другарче мило.......................,прегръщам те много силно Hug Cry

-за теб ангелче малко

# 24
Тале,Силве,Кикиники  Hug  Cry
Аз не спирам да плача.Опитвам се да не го показвам, но ми тежи, говори ми се, плачи ми се.

Господи,защо има толкова мъка на този свят Cry?!?

Почивайте в мир малки звездички! Flowers Rose  Flowers Rose

# 25
  • София
Ники  Hug ,за малкото ти ангелче  Flowers Rose Flowers Rose

# 26
  • у дома
Две години без теб малка моя...
две години болка и тъга...
винаги ще те нося в сърцето си и ще те обичам...

# 27
  • космополитно
Две години без теб малка моя...
две години болка и тъга...
винаги ще те нося в сърцето си и ще те обичам...

smile3518 Светла й памет на звездичката! А за майчиното сърце.... spoko Hug

# 28
dgidgi... Hug

-за твоята звездичка!

# 29
Ники, Тале, Силвинце, dgidgi ,  Cry Hug

Общи условия

Активация на акаунт