Днес ми е мъчно, защото... 12

• 44 772
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
reni _805   Hug, за твоето момченце  и за всички наши малки угаснали слънца  Flowers Rose Flowers Rose

# 601
# 602
  • на дъното
Рени smile3518 прегръщам те  Hug
дано на този ден са си поиграли нашите  ангелчета,останаха си за винаги толкова малки Cry
за Гого

# 603
  • Варна
Днес ми е мъчно защото това е един от тези дни, в които отново си стоя самичка в нас и си мисля само за изгубената рожба... Cry, отново изпадам в депресия и незнам как да я преодолея, момичета толкова много имам нужда от вас...кога ще мога да се зарадвам, кога ще спра да си мисля за лоши неща, искам отново в главата ми да има само хубави мисли, но не мога, тази тежест която нося в душата си ме убива...

# 604
Sisi не се предаваи.И аз преминах през страшна депресия.Вярваи,че ще доидат и по добри дни

# 605
  • Разград-София
Няма те .
Отиде си толкова рано.
Неможах дори да те прегърна ,
да те целуна,
да те помилвам с майчина любов,
да ти прошепна колко много те обичам.
Моля се в съня ми поне да се явиш,
ала те няма.
И стоя така и чакам,
ден след ден,
изтръпнала от болка
с разкъсано сърце.
Чакам да дойдеш ,
в съня си да те зърна,
да те прегърна с цялата си обич,
да ти се порадвам поне
да се сгрее туй майчино сърце.
А няма те ....

Мило мое .... вече 3 г.   пустее моето сърце.Обичам те ,дано да виждаш някъде от там ,дано да виждаш колко много съжелявам и как ми липсваш всеки ден .
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Почивай в мир рожбо,мама винаги ще те носи в сърцето си.

# 606
# 607
Маргарет ..... Hug те...

-в памет на твоята рожбичка... Cry

# 608
нека почива в мир твоето съкровище ,любовта е най великата сила на света ,така ,че макар да е далеч от теб ,то знае колко много го обичаш ,и чака да се върне при теб макар и в друг вид ,ти ще знаеш ,че е то  Hug Hug :Маргарет дано по скоро се случи това Praynig

# 609
  • Варна
Margaret  Hug-те.Нека почива в мир твоето ангелче  Flowers Rose Flowers Rose.

# 610
Ренка, мъничкото ти именниче получава всичката любов, която струи към него там, където е сега.

Маргарет, скърбя с теб, миличка.
Чакам скоро едно малко човече да запълни празнината в ръцете и сърцето ти и да пишеш, че си щастлива. Гушкам те!

# 611
Днес ми е вече много тежко,не ми стигаше това,което ми се случи,ми получих и тромбофибит а едиия крак,сега съм болнични,но разбраах,че само ме чакат да се върна на работа за да ме съкратят,какво да правя сега? Sadаз мисля за нова бременност,а сега накъде,явно работодателя си е направил сметката,че като се върна няма да е за дълго и пак ще изляза болнични заради нова бременност........нямам думи ,отгоре на това,как може да имаш 13 години непрекъснат стаж и като те съкратят и отидеш на борсата да нямаш право на майчинство....скапана държаваааааа
Толкова изгубена се чувствам вече ,всичко ми се стоварва едно след друго, малко ли ми е мъката и болката,а сега и за това да се притеснявам

# 612
  • Бургас
Мари Ив, миличка от мен приеми съвет, нищо не е по -важно от детската усмивка и , думичката "мамо", явно в живота ти трябваше да настъпят кардинални обрати. След всичко това ще дойдат и щастливите за теб мигове. Иначе относно съкращението , ако не си осигурена , т.е. не се водиш някъде наработа нямаш право на тези 90 % от брутното тр.възнаграждение за период от 1 година и после и на отпуск по майчинство, т.е. желателно е поне като разбереш , че си бременна и ако все още не работиш никъде, поне при някой познат да се осигуряваш, за да може после да излезеш в майчинство.  Hug

# 613
nani-banani,абсолютно съм съгласна,че няма нещо по ценно  на този свят от едно детенце,нали всички за това живеем,просто имам чувството,че от както загубих бебчето си,всичко около ме сгромолясва,явно за да се съхраня накрая ще тегля една.... на всички и всичко и ще се боря само единствено за една нова бременност и така жадувано бебче пък каквото ще да става около мен,само да сме здрави!

# 614
Охххх бях решила да си поплача малко на вашето рамо ,защото днес изминаха 4 месеца от както загубих синчето си и баща си ,обаче като прочетох Nani-Banani Kroelahai Мари Ив и техния позитивизъм нещо ме спря ,те са толкова прави !Трудно е да прогледнеш, лесно е да намираш извинение и по трудно да  осъзнаеш ,че всичко това е истина  ,но в края на краищата трябва да продлжим!Във всяко семейство има мъка ,това е моята и аз трябва да заживея с нея!

Общи условия

Активация на акаунт