САМО ЗА КОДОВЕ ЛАРЕДУТ - 36

• 53 358
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Ами те и преди я отказаха, с нелогично обяснение. Мисля че имаше хора, които я бяха поръчали точно както е по условие, с покана и т.н. и пак я отказаха. Пък и кода не ни е пратен лично, така че всичко ще е на късмет май.
Ще поумувам още малко, дали да рискувам 5Е доставка...

# 91
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Моят акаунт е от пролетта без някой да ме е канил. Преди по- малко от седмица "поканих" мъжа ми. При мен не се хваща дигиталната рамка, а при него - да. Машината за хляб се хваща  обаче при мен с един от пуловерите за 9Е с V- образното деколте. Чудя се и аз дали да я пусна, защото не съм много на "ТИ" с ларедута и всички процедури, които следват след отказана поръчка, а не съм и френскоговоряща...

Polly-Wolly, дали не трябва от "поканения" акаунт да бъде осъществена поръчка?!

Току що тръгнах да пускам машината, но ми се появи някакъв надпис червен (нещо неприятно ще да е) и от 15Е, хлебопекарната ми стана 65Е Tired

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 23:53 от Муцуна

# 92
ВАЙ smile3511
напълних къщата с мишоци  newsm45
\съгласна съм да ми ги подменят с патки, пуйки, къвто и да е добитък, даже и магаре Praynig\
Heart EyesЗдравей, Courage!В Япония, където могат да "пият" чай от празна чаша, мисълта за чая и самоконцентрацията изпълва чашата с чай и те усещат топлината и вкуса на чая Confusedох, малко си изгубих мисълта ... исках да кажа, че там в Япония   МИКИМАУС и въобще мишките са символ на щастие и просперитет: колкото повече мишки, толкова повече берекет Heart EyesЛека нощ, Кураж Hug

# 93
  • Пловдив
Включвам се да дам отчет - бях пуснала поръчка от 18.09 днес я взех но вместо PLAID   ECRU/ficelle (покривалото) получих спалното чувалче на Снуупи. Не мога да го снимам че вече го подарих на сестра ми  bowuu
ужас Sad и аз чакам....дано за мен е имало покривало,и моята е от 18.09  Praynig Днес не успях да си внеса парички и се моля дано и утре действа 52000 ,че пак ми щукна нещо да поръчам Simple Smile

То не че мойто не е спам,ама да си се оплача......и да напомня молбата на Змейка да се пишат номерата на кодовете до линка с офертата,колко безмислени страници отворих....не е истина.

Куражче много ме развеселяваш всяка вечер....чак ми замириса на хляб  hahaha Вече не заспивам без да те прочета Simple Smile

Змейче много голям   bouquet чудесни сте,както и Евка и другите безценни момичета.

# 94
Моят акаунт е от пролетта без някой да ме е канил. Преди по- малко от седмица "поканих" мъжа ми. При мен не се хваща дигиталната рамка, а при него - да. Машината за хляб се хваща  обаче при мен с един от пуловерите за 9Е с V- образното деколте. Чудя се и аз дали да я пусна, защото не съм много на "ТИ" с ларедута и всички процедури, които следват след отказана поръчка, а не съм и френскоговоряща...

Polly-Wolly, дали не трябва от "поканения" акаунт да бъде осъществена поръчка?!
Simple SmileAми да! пускай от акаунта, където се хваща и УСПЕХ!Извинявай, ме точно аз, незнаещата ти отговарям, но май всички други спят Hug

# 95
Включвам се да дам отчет - бях пуснала поръчка от 18.09 днес я взех но вместо PLAID   ECRU/ficelle (покривалото) получих спалното чувалче на Снуупи. Не мога да го снимам че вече го подарих на сестра ми  bowuu
ужас Sad и аз чакам....дано за мен е имало покривало,и моята е от 18.09  Praynig Днес не успях да си внеса парички и се моля дано и утре действа 52000 ,че пак ми щукна нещо да поръчам Simple Smile

То не че мойто не е спам,ама да си се оплача......и да напомня молбата на Змейка да се пишат номерата на кодовете до линка с офертата,колко безмислени страници отворих....не е истина.

Sis, съжалявам, ако съм те притиснила, то си беше чист спам. Най-добре само да ви чета и да не се обаждам:ОК! Вземам си капитална бележка! HugПриятна нощ!

Куражче много ме развеселяваш всяка вечер....чак ми замириса на хляб  hahaha Вече не заспивам без да те прочета Simple Smile

Змейче много голям   bouquet чудесни сте,както и Евка и другите безценни момичета.

# 96

Sis, съжалявам, ако съм те притиснила, то си беше чист спам. Най-добре само да ви чета и да не се обаждам:ОК! Вземам си капитална бележка! HugПриятна нощ!

Sis7: ИЗВИНЯВАЙ , нещо обърках при писането. Няма да се повтори: както казах, вземам си бележка и само ще ви чета понякога Sad

# 97
  • Пловдив
Sis7: ИЗВИНЯВАЙ , нещо обърках при писането. Няма да се повтори: както казах, вземам си бележка и само ще ви чета понякога Sad

Незнам защо си решила че визирам теб........изобщо не е вярно,не ми се връща назад да цитирам постовете в които има пуснати линкове за оферти (без код) или вече пускани кодове......просто не искам да си представя как и Змейка трябва да отваря всеки един линк,без да има смисъл .....тоест за да обновява новите кодове в първия пост,тя трябва да следи всеки един линк пуснат тук,нека да се смилим над нея,както и Уникорн и Финти,момичетата и без това влагат много труд за да са ни полезни Simple Smile

А ако трябва да съм искрена напоследък тази тема въпреки че има спам.....(ано не ни се скарат модераторите) стана много ведра именно с твоите и на Куражче постовете......така че аз също бих само те поканила официално да станеш една от нас.....въпреки че вече си си  bowuu

# 98
  • В La Redoute и по света
Идвам да Ви се оплача, хващат ми се кодче за Дуду, Спайдер, Дора и сешоар. Те и други се хващат, но не намалят прикс мини.
И съм в голямо многоумение  newsm78
Имам Дора и сешоар. Плюшени играчки 1 стая, та ейде няма нужда от още прахосъбирачки. Сега този спайдер си го представям на гърба на щерка ми, която и без това е мини нинджа  Joy Ще й облека син костюм и раничката и ще я пратя като момченце на ясла. Mr. Green

Сега представяте ли си на какво е готов човек, само и само да поръча нещо  hahaha

И така докато се шегуваме, ето и инфото за връщането на продукти до Ларедутци, със цени за различните грамажи до 2 кг.

# 99
  • София
Ето два кода за някой,който пазарува на едро!  Mr. Green
Дават страхотно намаление...но над 200Е и то само от новата колекция.
Не са нови
31631,31615- -30/80Е;-70/190Е...-20% от зелените страници...-20% от малки и големи електроуреди.Намалява,но само от Колекция Е/З `09.

# 100
Ето два кода за някой,който пазарува на едро!  Mr. Green
Дават страхотно намаление...но над 200Е и то само от новата колекция.
Не са нови
31631,31615- -30/80Е;-70/190Е...-20% от зелените страници...-20% от малки и големи електроуреди.Намалява,но само от Колекция Е/З `09.

Ех, вчера пуснах едно палтенце... А можех да си го намаля още малко, но както и да е. Днес получих поръчка от 18.09 и вместо жирафската чанта са ми пратили спалното чувалче на  Снупи. Това с код 38970.

# 101
с код 52094 какво мога да намаля

# 102
Момичета, вчера получих поръчка от 16.09., която беше с код 10162 за куфар сиво и резеда и вместо него получих 2 кърпи с ресни и 2 салфетки в оранжево и сиво.

# 103
34770 http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=12a682e46047cf80d8

никой не ми каза получавал ли е кафявия тренч ...и на какво мяза Sad

# 104
с код 52094 какво мога да намаля
http://www.promokodove.com/1575
Завивката в екрю, която обаче не е налична (поне до снощи де, днес не съм проверявала)
Цитат
Безплатна Д   Завивка (екрю, 100% памук, размер 120x160 см)   20/33 EUR от колекция Е/З 2009/10, намалява prix mini и prix vert   11.10.2009

Май от тази седмица вече, които чакаме поръчки чакаме подарък изненада  Joy (дано да е приятна)

Общи условия

Активация на акаунт