САМО ЗА КОДОВЕ ЛАРЕДУТ - 36

• 53 352
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Момичета има ли причина, поради която да не ми се хваща кодът за дигиталната рамка. От акаунта на мъжа ми с референтен номер 6807763 и код 29173 я намалявам на 15Е, но с моят акаунт не става...
Има ли проблем да поръчам от неговия акаунт, но да платя с моята карта?!

# 76
Момичета има ли причина, поради която да не ми се хваща кодът за дигиталната рамка. От акаунта на мъжа ми с референтен номер 6807763 и код 29173 я намалявам на 15Е, но с моят акаунт не става...
Няма да има никакъв проблен, ако не си плащала на повече от един акаунт с нея, с една карта може да се плаща максимум на 2 акаунта

# 77
Благодаря много и се извинявам, че повторих въпрос от 4-та страница Embarassed

# 78

това е тъпото жувотно, то май магаре било
Ами моето има и рога и аз заради това реши че е крава. Видя ли че има цип и таен джоб!!!  Mr. Green Идеално място за криене на мръвчици, грозденце и други силно вмирисващи се нещица от малките зверове  Sick

# 79
  • Варна
При по-голяма поръчка с кода за дигиталната рамка, излиза и някакъв подарък - tasse et sous tasse - gris, rose,... - не знам какво точно е, явно някакъв сервиз. Аз съм сложила стоки за 66 евро.

http://media.snimka.bg/4414/015083868-big.jpg
Това получих аз като "tasse et sous tasse - gris, rose". Сложих кавички, защото преводача пише и за чинийка, но нямаше такава...

# 80

А акаунта на мъжа ти "поканен" ли е Rolling Eyes ? Или просто е нов?

# 81
52000 ми се хваща , а виждам че е валиден до 20.09, дали да го пускам?

# 82
  • София
http://media.snimka.bg/4444/015144099.jpg

това е тъпото жувотно, то май магаре било

Много е готино
Ако се решиш на размяна имам сушоар, раничка Бъз и чанта с Жираф

Ей. Дейзи, направи ме щастлива  newsm44 newsm68 Ще пиша после ЛС.

# 83
  • Варна
На мен пък кода за машината ми се хваща, без да съм поканила никой. Акаунта е от преди месец и половина (едва ли има значение де) и е с 9 поръчки. Това нормално ли е, според вас?

# 84
  • В La Redoute и по света
52000 ми се хваща , а виждам че е валиден до 20.09, дали да го пускам?

Щом се хваща - пускай Simple Smile

# 85

А акаунта на мъжа ти "поканен" ли е Rolling Eyes ? Или просто е нов?

Поканих го преди няколко дни, но дори не знам как да си взема ваучера за 20Е (ако не се лъжа)... ако това е от значение Simple Smile

# 86
# 87
  • София
Ето снимки на плюшената играчка с кодове 29742,53295,53252,53260 и 53287:

# 88
ВАЙ smile3511
напълних къщата с мишоци  newsm45
\съгласна съм да ми ги подменят с патки, пуйки, къвто и да е добитък, даже и магаре Praynig\

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 23:24 от Courage!

# 89
Добре, де, защо при мен това канене не се получава Sad ? Първо поканих мъжа ми- не стана. После майка ми. Получи приканващ мейл, регистрирах я и... нищо. Аз ли нещо бъркам Rolling Eyes ?

А иначе и аз мога да добавя в кошницата машината, като акаунта ми далеч не е нов, но не е в това въпроса. Въпроса е дали няма да я откажат в последствие Wink

Общи условия

Активация на акаунт