САМО ЗА КОДОВЕ ЛАРЕДУТ - 36

• 53 350
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
# 61
айдееее... пак ни чакат стотици страници с отказани хлебопекарни и гневно-заплашително-покъртителни писма Mr. Green
\това вместо "запис", "здрасти" и букетче\
ЗДРАВЕЙТЕ, всички! ConfusedНие толкова много се бяхме навили за тази машина за хляб, че като не ни я пратиха, отидохме и си купихме от МЕТРО за 65 лв. Работи прекрасно и ще "отриваме пекарна в кооперацията" /шегичка hahaha/ Ами да! Те всички се изредиха да опитват хлябЪТ ни Joy Поставих надпис на вратата: днес не печем хляб! hahaha Ама като замирише на пресен хляб... агитирах съседките и те си купиха пекарни от МЕТРО: сега цялата кооперация ухае на хляб hahaha да се скъсаш от смях... то българите понякога сме като стадо овчици Peace  Но пекарната си е сладко нещо: може само и да си замесиш тесто: ако ще правиш кифлички например: Много е ГОТ! Heart Eyes

# 62
  • Пловдив
Само да вметна че току що поръчах една машина за хляб , с код 29262 и референтен номер 6724094 , странно е че ми се хвана на единия акаунт на другия не щя...Ако пристигне ще се похваля , ако не - ще се оплача  Mr. Green

# 63
Гледах, гледах умно страницата, ама до там, къде мога да прочета повече за този Фотобокс, помня, че в началото като започнах да чета темите имаше мами, които си поръчваха някакви снимки като за "без пари", то и сега гледам там пише за снимка 10/13 - 0.12Е, а при нас си е поне 0.30 ст

# 64
Ми аз от снимкитеви.ком ги вадя на 15 ст. 10/15- устройват ме като качество.
Покривалото и плюшко Дуду не са налични... Confused Ш'се напълним пак с Дори и Спайдърмени...

# 65
 #Silly На мен ми дава птицечовката (Ваш Дуду)
Цвети, с 29742 и 53295 Wink

Shocked А за теи снимки по 15 ст ...леле, здраво съм се набутвала, хубаво че не си правя труд да вадя хартиени кой знае колко

# 66
Zdraveite, az da se opla4a, 4e na 7-mi si pora4ah ne6toi s koda za 4ervenata 4anta, no vse o6te ne sam ya polu4ila. A apk tuk 4eta, 4e ve4e si polu4avate po-kasni pora4ki. mai tryabva da im pi6a na fransetata gneven e-mail ...

Не бой се. Аз получих две поръчки от 11-ти, но тази от 8-ми ми я няма.

# 67
При по-голяма поръчка с кода за дигиталната рамка, излиза и някакъв подарък - tasse et sous tasse - gris, rose,... - не знам какво точно е, явно някакъв сервиз. Аз съм сложила стоки за 66 евро.

# 68
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
48151 е кодът с който поръчах сака с жирафа, а вместо него ми пратиха крава-възглавница  Grinning

Може ли снимка?

http://www.editionsatlas.fr/p/02092/Contes-pour-les-Petits.html? … urecode=001RR0801

май обаче е само за Франция, а? И не го чаткам много какво означава...

Това не е за Ларедут

# 69
  • София

това е тъпото жувотно, то май магаре било

# 70
# 71
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
http://media.snimka.bg/4444/015144099.jpg

Много е готино
Ако се решиш на размяна имам сушоар, раничка Бъз и чанта с Жираф

# 72
http://media.snimka.bg/4444/015144099.jpg

Много е готино
Ако се решиш на размяна имам сушоар, раничка Бъз и чанта с Жираф

яко!
какво не му харесваш newsm78
дано и мен ме изненадат с нещо, че ми писна от сешоари Confused

# 73

Tова е персонален код по случай РД-то ти.
Аз в събота получих часовника. Много ми харесва, изглежда едно към едно със снимката Peace
Съжалявам, че не качвам снимки, но апарата ми такива ги направи, че по- добре без тях Tired

# 74
  • София
Ей, като се хване човек да разчиства неработещи кодове отиват 2-3 часа! Махнах към 30ина които вече не работят и пак има над 330  Peace

Играчката магаре е много яка наистина!

Общи условия

Активация на акаунт