САМО ЗА КОДОВЕ ЛАРЕДУТ - 36

• 53 333
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Момичета, не се дразнете, понякога (доста често) ларедутци сменят подаръците и вместо един изпращат друг. Стараем се да обсъждаме и обновяваме информацията, но понякога може да има изненади. Затова четете внимателно какво пише и при самата поръчка  Peace

# 46
  • Пловдив
Включвам се да дам отчет - бях пуснала поръчка от 18.09 днес я взех но вместо PLAID   ECRU/ficelle (покривалото) получих спалното чувалче на Снуупи. Не мога да го снимам че вече го подарих на сестра ми  bowuu

# 47
искам да питам дали може да направя поръчка с регистрацията на мъжа ми, но да платя с моята карта.Дали ще е проблем? newsm78

# 48
  • София
искам да питам дали може да направя поръчка с регистрацията на мъжа ми, но да платя с моята карта.Дали ще е проблем? newsm78

Можеш да платиш, не е проблем  и въпроса ти е за другата тема.  Wink

# 49
това е най-новото нещо, което получих днес на пощата     http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=c2429acd10b027a8bf

# 50

Можеш да платиш, не е проблем  и въпроса ти е за другата тема.  Wink

Съжалявам !!!

# 51
В никакъв случай не съм се раздразнила или ядосала, не ме разбирайте погрешно, писах за да го знаят и другите   bouquet Преди малко забравих да напиша че днес си получих и поръчката с прахосмукачката за 8 евро, притеснявах се, че ще ми я откажат както са отказвали машината за хляб, но я получих

# 52
  • София
това е най-новото нещо, което получих днес на пощата     http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=c2429acd10b027a8bf
Има намаление -40% на определени артикули до 29.09.09,не е код. Peace

Включвам се да дам отчет - бях пуснала поръчка от 18.09 днес я взех но вместо PLAID   ECRU/ficelle (покривалото) получих спалното чувалче на Снуупи. Не мога да го снимам че вече го подарих на сестра ми  bowuu
Малее,съвсем омешаха всичко! ooooh!
Явно са се изчерпали вече тотално!

Но поне като получавате нещо различно,пишете поне с кой код сте поръчали!
Че сега ще се заредят отново въпроси....

kem ,супер!Това е добра новина!
Скоро някой питаше дали я пращат още прахосмукачката.

# 53
http://www.editionsatlas.fr/p/02092/Contes-pour-les-Petits.html? … urecode=001RR0801
май обаче е само за Франция, а? И не го чаткам много какво означава...

# 54
48151 е кодът с който поръчах сака с жирафа, а вместо него ми пратиха крава-възглавница  Grinning

# 55
  • В La Redoute и по света
Е направо ларедутци са изпаднали в подаръчна криза  #Crazy
Изобщо, очаквайте неочакваното - днес ще пускам поръчка, и се надявам да нацеля кодче за ягодка, и да ми пратят раничката на Найк. Като тръгне на ясла от другия месец малката, да си я водя с нея Simple Smile

Въпреки подаръчната криза, качих още снимки, довечера ще качвам още.
Поизчистих голяма част от не работещите кодове, за да не си губим времето в проверяване на вече невалидни.

Довечера ще успея да пусна и цените за връщане на продукти и ще пиша.

# 56
Благодарим за новата тема!Някой питаше за дигиталната рамка - 26921 се хваща още и я изпращат.

Здравейте!Искам да помоля някой от получилите въпросната рамка с този код да дадат малко инфо за нея ,колко снимки/GB памет има?Работи ли нормално или е китайска радост?
Ако имате реална снимка,моля пуснете и нея!
Моля също да ми кажете от кои дати са ви поръчките,с които е дошла(може на лични).
Направих нов акаунт и поръчах нова VIZA,ако пак получа матрака ще се гръмна ,вече имам 3бр.ooooh!

Благодаря предварително на отзовалите се  bouquet!

# 57
Що ще се гърмиш, Дайна, то аз като нов потребител получих Бъз, какъвто си поръчах за подарък, а за матрак не се сетих. Ние сме си доволни от нашия. Даже добра идея ми даваш, ако поръчам с акаунта на мама да си го поръчам него пак, да си имаме 2 бр - един за палатка, друг за вкъщи или за подарък на някого. Peace

# 58
  • Варна
Уточнявам подробно как получих рамката - поръчка с код 26921 (за матрака). Навсякъде, и в сюиви, и в мейла и на фактурата пише Матрак а пристигна рамката. Ето я http://media.snimka.bg/4385/015025923-big.jpg
Рамката е 7'' TFT LCD 480*3(RBG)*234 - това го преписах от книжката. Има упътване на френски и английски, USB кабел и дистанционно. Качеството на изображението не е прекрасно, като се вгледаш от близо си личат пикселите, от далече е добре.
Няма вградена памет, има слот за SD/MMC карти и за USB флашка. Мислех че USB кабела е за връзка с компютър, но не е, т.е. е накрайниците са мъжко и женско - само за удължител за флашка. Поръчката е от 04.09, пристигна на 21.09.

Редактирам: има вградена памет, но не мога да я разбера колко е.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 19:26 от mentolka

# 59
  • София
Пуснах едни маратонки с подарък sac Oxbow Kaki и си ми пише, че е този сак поръчката, ама дойде раничката на найк черна.
Досега се рових да видя с кой код съм пуснала за сака ама не виждам.

Някой имали код за този сак и дали го е получил от миналата година го дебна и все друго ми пращат  Close

Общи условия

Активация на акаунт