САМО ЗА КОДОВЕ ЛАРЕДУТ - 36

• 53 301
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Змейке, с кой код го получи,че на  мен не ми се хващат и двата,които са в моя албум и май има разминаване... Blush

10154 използвах  Peace
 Аз получих изотермичния с 10162

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 10:38 от hisa75

# 706
момичета от вчера се опитвам да си пусна поръчка, но ми дава грешка с картата, а в картата имам пари. Картата е виза електрон на Про Кредит и постоянно поръчвам с нея.
Днес се обадих в банката да попитам какво става и ми казаха, че сайта не приемал вече карти ВИЗА ЕЛЕКТРОН !!! #Crazy
Миналата седмица пазарувах без проблем, а дне не приемал сайта и още нещо понеже съм опитвала аколо 50 пъти да пусна поръчката си и картата ми е блокирана за 7 дни ! Sad
Как разбра,че сайта не приема вече карти ВИЗА ЕЛЕКТРОН?В сайта ли го пише?Аз сега звънях в Про Кредит и ми казаха,че не знаят. newsm78

Като неуспях да си пусна поръчката се обадих на безплатния телефон на банката 070017070 / не съм сигурна, че е точно така/ и попитах защо немога да си пусна поръчка след като имам пари в картата, поискаха ми телефонен номер и след 5 мин ми се обадиха и ми казаха, че за 24 часа имам право на 20 операции, а аз съм надхвърлила 50 и затова няма да имам право за 7 дни да оперирам с картата си . А тези те са дошли от моите безуспешни над 50 опита да си пусна поръчката и все проблем в картата, попитах как може като миналата седмица без проблем съм пускала поръчки и служителката ми отговориу че в системата им като обяснение за отказа било, че доставчика / сайта Лареду / изисквали по-висок клас карта, а не Виза Електрон !

# 707
преди няколко часа от Ларедут са ми дръпнали парите от Виза Електрон на ЦКБ и намя никакъв проблем!

# 708
преди няколко часа от Ларедут са ми дръпнали парите от Виза Електрон на ЦКБ и намя никакъв проблем!

и аз имам проблем с картата си на ЦКБ - Виза електрон - направих я специално за Ларедут, но така и не ми я прие; звънях на националния телефон за информация и ми отговориха, че няма причина да не я приема, въпреки, че има доста над необходимата сума за поръчка  newsm78 направих си на ДСК и сега нямам проблем

# 709
аз нямям проблем с картата на ЦКБ  Peace

# 710

[

НЕ е розовият сак на Дора.

ами че то ако е така е супер.защото  аз чакам 2 поръчки с подарък сак розе и 2 със сак розе и виол-като си мисля че за последните 2 ще получа тези оксбоу,но ако е така значи и за първите 2 имам шансове да дойдат сакове оксбоу,така ли newsm78

Votre cadeau : SAC A DOS   rose 

На мен ми изписа това със код 53244 и получих Дора..... Rolling Eyes

# 711
Момичета, здравейте Hug
Да попитам...някой успя ли да пусне в действие дигиталната фото рамка, която пращат вместо надуваемия матрак с кода за нови клиенти  Rolling Eyes Нашата не чете снимките от флаша, картата ни не пасва...не знам какъв е проблемът, иначе си включва нормално, има страхотни цветове, ама снимки не се появяват  newsm78

и аз имах същия проблем и установих, че чете определени флашки и карти - разбрах го съвсем случайно като пробвах всички налични в къщи, но не са определена марка - просто и аз незнам по какво си ги подбира  newsm78

# 712
  • В La Redoute и по света
И по законите на Мърфи (само да ми паднеш гад такава, много съм ти насъбрала напоследък), вместо олекотената, която исках, получих покривалото.
от коя дата ти е поръчката? чакам от 3ти с кода за олекотената завивка, да знам какво да очаквам Simple Smile

От 2-ри октомври, и беше за поща. Вероятно и ти си в кюпа с подменените.

А в крайна сметка има ли някой, който иска да си размени раничка найк, без значение от цвета ?  Embarassed Praynig Blush

Започвам да добавям новите кодове, че доста пак сте намерили. И да кача снимки, че днес на снимах и някой от подаръците.

# 713
Момичета пробвах доста кодове, но нищи не ми се хваща, хваща ми се само спайдито или дора. Дали има някой код 20/33 с БД и свестен подарък различен от тези двата ( спайди и дора ) Rolling Eyes

# 714
DeCuta:84263 червената чанта с шалчето се хваща , но без БД да съжарение. ПРИЯТНА НОЩ! Heart Eyes

# 715
  • София
DeCuTa,засега няма други работещи кодове за -20/33Е.  Confused

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 10:38 от Evа

# 716
Unicorn, ДА, чета те: БЛАГОДАРЯ!  bouquet Heart Eyes
EVA, нямам думи! БЛАГОДАРЯ!  bouquet Heart Eyes
МНОГО ТРУД: ПРЕКРАСНИ СТЕ! Heart Eyes
С вашите кодове успях да намаля много поръчки.
 Hug

# 717
Здравейте!
Аз също си поръчах олекотена завивка с подарък покривалото!
Просто се изпращат като 2 отделни пакета, а не са заедно!Първо пристигна подаръка, а след 2-3 дни завивката!Ако отидете на вашите поръчки ще видите как са изпратени-под една фактура или под 2 фактури;)Имайте търпение Simple Smile

# 718
Добро утро,искам да попитам с кода за прахосмукачката ,прахосмукачка ли пращат или дигитална рамка?

# 719
И по законите на Мърфи (само да ми паднеш гад такава, много съм ти насъбрала напоследък), вместо олекотената, която исках, получих покривалото.
от коя дата ти е поръчката? чакам от 3ти с кода за олекотената завивка, да знам какво да очаквам Simple Smile
От 2-ри октомври, и беше за поща. Вероятно и ти си в кюпа с подменените.
еми, здраве да е Simple Smile имам едно покривало от миналата година и съм много доволна. добре, че каза, защото чаках да проработи кода 20/33 с покривалото, за да пусна поръчка  Crazy и щях да имам 3 покривала  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт