"Плетачката и философския обръч"-48

• 48 484
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Mомичета,много хубави предложения качвате. Hug Hug Hug

Това,дето си го плета сега(няма да казвам какво е,че още не е готово,а аз си импровизирам както винаги и да видим ко ще се получи newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy) е май с такава прежда http://www.hobiyarn.com/prejdi%20prolet%20lqto/bright.html червена и е лъскава.Ама май е друга фирма самата прежда......
Сбъдваща мечти ,като го довърша ще го снимам да видиш колко е лъскаво,ама да ти кажа бая лъскаво става.На мен ми харесва,но ти като не обичам да ти е лъскаво,може да не ти допадне. Hug

http://prikachi.com/users/svetlaang/59G.jpg Тая чанта много ме изкефи.Ако някой може да ми каже как се плете-благодаря предварително.

# 376
Момичета, имам много книги и списания на руски и английски за плетене, със схеми, модели, плетки, начини на завършване, ръкави и прочие. Ако някой иска, мога да му ги пратя на мейлчета.  Hug Peace
Имам и енциклопедия на шиенето и още някои интересни неща за декорирането на готови дрехи, включително и на бродерия с ленти . При нужда от превод също мога да помагам.

# 377
  • в баира
Много материал за прочитане се събрал..... Shocked
Фиф  супер е полата!Чакам ревюто!Ти нали беше плела пола на 1 кука, колко прежда ти отиде?

Плела съм две, тази и тази, като и за двете ми отиде около 500 гр.

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 15:14 от Фифундрела

# 378
  • Варна
Момичета, имам много книги и списания на руски и английски за плетене, със схеми, модели, плетки, начини на завършване, ръкави и прочие. Ако някой иска, мога да му ги пратя на мейлчета.  Hug Peace
Имам и енциклопедия на шиенето и още някои интересни неща за декорирането на готови дрехи, включително и на бродерия с ленти . При нужда от превод също мога да помагам.

ИСКАМ,ИСКАМ ВСИЧКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Плела съм две, тази и тази, като и за двете ми отиде около 500 гр.

Красота!!!!!!!!!!

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 15:57 от mar4elita

# 379
 Grinning

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 16:09 от Анелина

# 380
Привет,мили момичета!
Като за начало пак красоти...Браво!Мисля,че задобряваме все повече! newsm20
И сега ми се иска да споделя една мисъл,която ми се върти от известно време в главата!  newsm78   newsm78 Joy Joy  
Не може ли да си направим едно общо албумче някъде,със всичко,което сме изплели.В смисъл един общ албум със заглавие примерно"Плетачки-съфорумки"с един общ код,а вътре примерно папка на "Фиф",на "Котка",на"Ки_ки",на "Стейси"и т.н.и в тези папки всеки да си слага своите неща.Снимка на оригинала,снимка на превъплащението.И така ми се струва,че като са събрани ввсички на едно място влизаме си и си ги разглеждаме.Така ще можем да имаме и папка  примерно "Как да зпочнем плетката","Как да я завършим" и разни други.Че на мен сега ми е малко трудно...Всички се ровим всеки си харесал нещо,споделя но ако искам да си пропомня,ще трябва да разлистваме темите назад,а те вече са множко...и и със сигурност ще става все по-трудно.
Та това е моето предложение,моля ви помислете!
Лек,усмихнат и плодотворен ден на всички!  bouquet

# 381
кики, идеята ми харесва!!!
подкрепям те
и в началото на темата може да се даде линк към тази папка или там каквото е.
да има папки с тенцендии, чанти, шалове, такива който са ни харесали но не сме плели. а тази която е изплела дадено нещо ,както казваш ти го дава в нейна папка-оригинал и копие
  bouquet за идеята

# 382
Кикито, прави я направо и слагай линка.   bouquet
Фифу, разбиваш ни тия дни. Направо майсторско свидетелство да ти издадем.

Сбъдкинце, моля те кажи, ако заплетеш полата на Фифчо, колко прежда отива и от кой вид, че и аз съм  едно мъъничко  261uu

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 15:22 от big pufana

# 383
  • Варна
Идеята за общо албумче ми харесва много.То аз имам само 1 нещо сега,ама нали съм на всяка манджа мерудия.....да ми сложите шапката в албума.......хич не съм нахална,а... Joy

# 384
  • София
Момичета, на тези от вас, на които Желязна ръка е пратила книжките, изредактирайте си постовете и си изтрийте мейлите. Такава информация не е желателно да остава така.

# 385
И аз най-после се осмелявам да покажа част от моето творчество. То се дели на 2 етапа (за сега)  Wink: преди и след появата на детето. Паузата между двата етапа е около 8 години. Вторият етап започна преди около година. Сега съм снимала и качила част от плетивата ми, плетени в последната една година. Те са за дъщеря ми. Ако хвана мъжа ми в настроение да ме снима, ще кача и плетивата за мен.
Заповядайте тук http://queenofwind.snimka.bg/hobby/moeto-pletivo.429846

# 386
    Болерце за Мими

Моята блуза с широк ръкав по идея на тази
  Подаръкът за мъжо за бъдещия рожден ден

Подаръкът за свеки за бъдещия рожден ден

Queen_of_wind, много изпипани неща си показала!   bouquet

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 15:05 от venividivince

# 387
Куинче, Венивидивинце, разкошотии показвате. Браво на Вас.  newsm20  Магьосници сте направо babydust7

Дупките на блузата може ли да бъдат споделени за мен? Много се интересувам от дупчети плетки. Благодаря предварително.   bouquet

# 388
Кои дупки - моите ли  Grinning Плетеш един ред - 1 свивка, 1 наметка. Следващия ред лицево. Третия ред шахматно - 1 наметка, 1 свивка. Четвъртия ред - лицево. Това е. От едната страна става като моето - това е от към лицевите редове, откъм опаковата изглежда по-различно.

# 389
Момичета, ще ви пратя всичко на всички днес, най - късно утре, постоянно ми спират тока  #Cussing out Мацата е права, моля желаещите да пратят мейлите си на лични  Peace Hug
Има и още един проблем, някои файлове са доста големи и не ми дава да ги прикача в пощата  Sad Става въпрос за цели енциклопедии, като "Азбука лоскутното шитья" ( т.е. "Азбука на пачуърка" - за шиене става въпрос, или "Библия вязания" - "Библия на плетенето" или "Енциклопедия на плетките" - събрани са хиляди плетки)... Така че май желаещите за тях ще трябва да си дадат скайпа...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт