Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 35 076
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
"Роб е мърльо, но прекрасен мърльо" Mr. Green[/b]

Или новата модификация на мантрата - Роб е прекрасен, но си е мърльо Joy
Не бе, не така грубо  Mr. Green Дори и мърльо Роб е прекрасен
Лека нощ, ladies!

# 121
Жанче добре си се завърнала и ти...естественно че ни липсваше  Hug Hug Hug  Хубаво гости си направила, кажи честно объсдихте ли от край до край Роб, Здрач и тн  Mr. Green
 Направо ви завиждам, така искам да си направим една Здрачна, момичешка сбирка по нощници и много, много коктейлчета и шоколад. Да си излеем душата на живо по всички теми и да обсъдим всички тиймове и тн  Hug

Лили мерси за вниманието  Hug оправя се малката, нали знаеш как са децата  Laughing

Среднощния бюлетин ми хареса много  Hug

Много се извинявам, но не разбрах какво е станало с Веселинка? Търсих в старата тема и нищо не намерих /или съм много кьорава, честно/  Confused Sad Надявам се каквото и да се е случило да е зад гърба и да се оправя бързо  Praynig Praynig Praynig

Роб не е мърльо а е просто неглиже, отива му и е просто П-Р-Е-К-Р-А-С-Е-Н!! Честно ако ще и в а*о да е овалян пак го взимам  hahaha Embarassed Laughing

Деметри и на мен ми харесва доста  Peace

# 122
Добро утрооооо! Аз не съм си лягала!

Не съм се появявала отдавна... задачи... нямама как..

Идвам само да се похваля, че бях на импровизиран концерт на Jamie Bower (Кай Волтури).. бях на има няма 15 метра от него.. имам автограф, снимка и много позитивни емоции. А Jamie е невероятно мил и харизматичен и съм във възторг от него Grinning.. Повече от вечерта ето тук Една необикновена вечер… С Джейми!!!

# 123
Добро утрооооо! Аз не съм си лягала!

Не съм се появявала отдавна... задачи... нямама как..

Идвам само да се похваля, че бях на импровизиран концерт на Jamie Bower (Кай Волтури).. бях на има няма 15 метра от него.. имам автограф, снимка и много позитивни емоции. А Jamie е невероятно мил и харизматичен и съм във възторг от него Grinning.. Повече от вечерта ето тук Една необикновена вечер… С Джейми!!!

Е, добро утро!!! Дени, wow!  SunglassesСтрахотно!  GrinningЗавиждаме ти благодорно.
Хайде сега с Джейми, следващият път с Робърт!!!!! Mr. Green

# 124
Добро утрооо  Grinning

Кафенце за всички, че пак съм първа кукумявка тук!  Crazy

Ееее ама Tanzen и Бела, ще ви се карам!  Crossing Arms Може ли за едно излизане по женски да не звъннете ааааа!!! Naughty

# 125
Добро утро.
Благодаря за кафенцето.
Отивам да чета вчерашния среднощен бюлетин, като мернах само заглавията, ммм, добре ще ми се отрази за начало на днешния ден.

# 126
  • Разпиляна във въображението
Добро утро на всички!

Дени, ама наистина ти завиждам. Супер. Атмосферата е била страхотна, а контакта с него много близък.

danir, надявам се бюлетина да ти зареди утрото с положителни емоции.

Днес се реваншираме са късния бюлетин:

Сутрешен бюлетин от Здрачното място

Нов постер на Новолуние

Eдна снимка от незнаен момент

Разделител за книги - включени са и двата тимове

Прекрасна песен и страхотен клип
клипчето

Роб с фенка

Някой иска ли да е на нейното място?

Актьори от "Затъмнение" - сред най-горещите млади акьори в Холивуд

Актьорите от „Затъмнение“  Jamie Campbell Bower и Xavier Samuel са включени в Топ 50 на най-горещите млади актьори – Rising Stars’ list!

Снимки на каста с добро качество

Каста на корицата на Словенско списание

останалите - тук

Нещо весело от дебрите на Фейсбук, преведено от Fairy:

26 начина да разбереш, че си обсебена от "Здрач"

1. Забранено ти е в собствената ти къща да изричаш което и да е име на героите от Здрач.

2. Майка ти/ баща ти ти е купил/а Здрач, Новолуние или Затъмнение, само за да спреш да говориш за него.

3. Винаги, когато видиш Волво, се опитваш да увеличиш скоростта, за да разбереш дали това е Едуард.

4. Гледаш Хари Потър само, за да видиш Робърт Патинсън.

останалите тук

И НОВ ФЕНФИКШЪН

"Маневри" от "Затъмнение"от toni3571

Малко от него:

Днес се чувствах много добре, може би заради безкрайното щастие и ентусиазъм, които извираха от Бела. Беше особено щастлива докато вървяхме по коридора на училището към столовата хванати за ръце. Сигурен бях, че се дължи на възвърнатата й свобода.

Чарли беше отворил вратите на клетката и сега Бела беше свободна да излиза навън. Дори започна да разхлабва границите, които ми беше наложил в къщата му преди. Явно се предаваше...

Целия фик "Маневри"

Приятно четене!

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 09:34 от Miriel

# 127
Мириел Изи    bouquet
Кефче Simple Smile Снощи късно един и днес рано още един  Joy

# 128
Добро утро Grinning

Екип Сомрака от словенското списание много ми хареса Joy

Дами, бихте ли ми казали онази снимка с Бела и Джейкъб коя част от книгата точно трябва да пресъздава? Rolling Eyes
Моята теория е, че това е измислица на сценаристите. Но може и да пропускам нещо важно. Така че очаквам помощ от вас Grinning

И съм изключително притеснена за всички ви Confused Няма снимки, няма възклицания по Роб, какво ви става, стегнете се Laughing
Ето, аз ще  ви дам малко наслада за окото Wink

П.п. Само не се сърдете, ако не съм уцелила правилните снимки. На мен на всичките Роб ми изглежда еднакво, та хващам напосоки първата, която гуглето изплюе Laughing Hug

# 129
Опа, ето казвам
Роб е прекрасен!!!!
Таман завърших среднощния бюлетин, гледам, охо, и сутрешен. Та и в него се зачетох(а ако знаете какво нещо ме чака на бюрото...).
Много благодаря за преведените материали на български, да знаете много време ми спестявате по този начин, че за англ.ез...не, че не чета, но много време ми отнема на анг., но това е друг въпрос.
Снимката от незнайния момент я свързвам с момента, когато Джейк разказва Кулетските легенди, някъкъв римейк на момента, нещо такова.
Много ми харесаха и разделителите за книги.
Ще взема да се пробвам сама да си измайсторя и аз такъв. Ако се справя вие ще бъдете първи, на които ще се изфукам. Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 10:22 от danir

# 130
Fairy  Hug недей вече Simple Smile Докога ще отричаш, че си тотално и безвъзвратно влюбена в Роб.
Постваш снимки а дори не съм те изнудила или изтъргувала по някакъв начин. Има напредък имаааааааа.
Никка чакам ЛС от тебе бе мила и то с нетърпение Simple Smile  Hug

# 131
Fairy  Hug недей вече Simple Smile Докога ще отричаш, че си тотално и безвъзвратно влюбена в Роб.

Аз си го признах, бееее, ама никой не ми вярва Joy

Просто се грижа за доброто ви настроение и стабилното ви психично здраве. Някак си тъжно ми е да отворя темата и да не видя възхитени погледи, отправени към някоя снимка на Роб. Laughing Hug

Обаче се отплесваме.  Laughing Снимката, снимката на Бела и Джейкъб е по-интересна. Какво е това чудо, което й подарява, и защо.
Отпада варианта с гривната с вълка, защото тук още не е върколак.
Отпада и подаръка за Св. Валентин, защото той е кутия бонбони.
Какво е тогава? newsm78

# 132
Аз написах своето мнение в редактирания по-горе пост.

# 133
Добро утро  Hug

Първо искам да благодаря за последните 2 бюлетина   bouquet  bouquet  bouquet

Сега Fairy нека върнем жеста.

За мистериозната сцена. На мен това, което Джейкъб държи ми прилича на индианските украшения против кошмари. Само дето такова нещо в книгата няма. Според мен ще е измислена сцена.

# 134

Всеки път като му видя широката усмивка на това момче се сещам за безброините реклами на пасти за зъби. Wink

Общи условия

Активация на акаунт