Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 35 075
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Лили, ето направо линкче, бабката във филма е голям образ от сега да знаеш Peace

Ани, какво по-специално има в този Twilight Deluxe Edition?

50 дни до Новолуние....50 дни Crazy Нямам търпение вече, айде да идва...после представяте ли си как бързо ще изписваме темите - по 2 на ден Mr. Green

# 106
smile3518 newsm61 smile3515 smile3516 smile3506

Свалям си , грешка - Опитвам се да свалям Twilight Deluxe Edition (3 диска) ... обаче с моя нет, ще плакна очи след около 14ч???  ooooh! Едвам издържам!!!
от къде го сваляш? Искам и аз  Hug

Лили да в замундата го има с перфектни субс и добро качество Simple Smile Гледай го, много женски и забавен филм Simple Smile

в линка има инфо за диска, обаче е на италиански език. BTW, това единственото място, в което успях да намеря deluxe edition-a, и е 16 гиги - сваля се много бавно

http://thepiratebay.org/torrent/5045373/Twilight_Deluxe_Edition_ … _-_Sub_ITA_ENG%5D

Disco 1:
- Il film
- Commento audio di Catherine Hardwicke, Robert Pattinson e Kristen Stewart
- Video musicali dei Muse, Paramore e Linkin Park
- 5 scene estese

Disco 2:
- Scene eliminate con introduzione della regista
- L'avventura ha inizio: Il viaggio di Twilight dalla pagina allo schermo (Documentario diviso in 7 parti)
- Il fenomeno alla Comic (Con Conferenza stampa a NY)
- La campagna pubblicitaria

Disco 3:
Conversazione con Stephenie Meyer
- Le musiche di Twilight
- Interpretare Edward
- Interpretare Bella
- Morsi di vampiri
- Bella's Lullaby Remix
- Edward al pianoforte

P.S. Много е сложна цялата работа - файловете са .VOB формат, така че ще се наложи да си намерите плеър, който да г оподдържа. Аз се надявам да тръгне на Flv player

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 21:43 от thgiliwTwilight

# 107
  • Разпиляна във въображението
thgiliwTwilight, да не говорят там на италиански?

# 108
thgiliwTwilight, да не говорят там на италиански?

Доколкото навръзвам инфото, субтитрите са на инталиански ... Но да знаете, че 16 гига байта си тежат доста на компютъра.

това е другия вариант: http://www.seedpeer.com/details/2411582.html

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 22:08 от thgiliwTwilight

# 109
  • UK
Joy Joy
Извинявам се много, но това мъжът ми го ползва всеки ден и още не е заблестял hahaha Mr. Green
Явно си е до кожа Wink
Ползвала съм други от серията, шоколад, ягода, за пръв път блести. Не виждам какво в кожата ми може да го накара да заблести изведнъж.

# 110
Joy Joy
Извинявам се много, но това мъжът ми го ползва всеки ден и още не е заблестял hahaha Mr. Green
Явно си е до кожа Wink
Ползвала съм други от серията, шоколад, ягода, за пръв път блести. Не виждам какво в кожата ми може да го накара да заблести изведнъж.

Признай си !
Скоро да си излизала сама на тъмно ... Да си се целувала с непознат блед субект ? И на другия ден или след два три дни да усещаш странна жажда в гърлото и непоносимост към човешка храна  newsm78
 Joy Joy Joy

# 111
  • UK
Току що вечерях чудесен дюнер, не ще да е от това.  Laughing На това и на кутията си му пише, че е с блясък.

# 112
  • В средата на времето
Среднощен бюлетин от Здрачното място

1. Кой кой е в "Twilight":

2. Charlie Bewley (Димитри): Загадъчния мъж

“Роб, аз наистина съжалявам за него малко” казва Bewley. “Съжалявам го, защото той в момента е заложник на папараците. Той не може да напусне своя дом. Той е най-фотографираната личност на света”

Bewley каза, че е трудно да каже дали вниманието, което Патинсън получава е направило трудно за журито на Брит да се наслади на успеха му, но че той не може да си представи, че някога може да каже, че си е пожелал да не беше се случвало. Нелепо е и може да се случи на всеки. Той се превърна от „нула“ до „герой“ за шест месеца и неговия свят се обърна тотално надолу с главата. Не знам. Наистина не съм разговарял толкова задълбочено с него за това. Но ако аз съм в същата ситуация смятам, че просто ще се забавлявам на тази част от живота така, както той не го прави в момента”

Цялата статия можете да прочетете тук

3. Robert Pattinson в GQ Style

4. Келън Луц говори за ‘Новолуние,’ Робърт Патинсън и Фреди Крюгер

Какво е Здрачна мама? Предполагам родители, които водят децата си на такива събирания?

Ами през повечето време е точно обратното. Забавно е, защото майките са “О, искам снимка за дъщеря си, може ли ви снимам за дъщеря ми.” И аз “Къде е тя?”, а тя “Ох, ъх, ами тя е възпрепядствана тази седмица”. Има групи Здрачни мами, които ходят на всяка сбирка. Това му е удивителното на Здрач. Той е за всеки.

Цялото интервю можете да прочетете тук

5. Интервю на Роб:

тук

6. Страхотен Wallpaper на Remember me

7. Него или Слънцето – поема

Бях сама във тъмнината.

Непоносима бе тъгата.

Не ми се живееше. А и защо?

Безжизнено зомби в сенките,

прогнило дърво.

Но открих аз слънцето отново,

в красиво и усмихнато лице.

Останалото можете да прочетете тук

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 23:00 от Izida

# 113
Супер Изи  bouquet. Много съжаляваме, че толкова се забавихме, но искахме да преведем нещата за Вас, но и служебните и личните задължения също искаха своето.

# 114
Среднощен, но хубав  Grinning  Благодаря!

Цвети, за линкчето    bouquet

# 115
Здравейте, липсвах ли ви? ( не,нали, признайте си..)

Излишно е май да казвам, че изпусне ли ви нишката човек, трудно после я догонва, но...  Mr. Green

Аз приключих с изпити и лекции, тъй че съм на линия.

Гледам пускате толкова много нови снимки.

Цяла вечер не съм спала  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Но не заради снимките, бях на гости на Бела, която бе достатъчно мила да ме приюти у тях за през нощта ( е,не са ме изгонили още от вкъщи, наложи ми се да остана в Сф) и дъра-бъра цяла вечер...

Веси, оправяй се бързичко  Hug

# 116
Танзен, добре дошла отново. Значи имаш повод за почерка Wink

Гледаме да пускаме нови снимки защото иначе старите ни доскучават вече. Проблема е, че и тях ги няма много - кът са, да не кажа никакви ги няма. Мона оня ден пусна едни меко казани "отвратни" снимки на Роб и се разрази малка буря, но така е по-добре иначе темата замира Laughing

# 117
Изида, мерси за среднощният бюлетин  bouquet (аватарът ти е муцка Mr. Green)

Деметри /актьора/ ми е адски симпатичен! Явно обаче има тъмно минало, което не иска да споделя със света и живота му да се разпъне на карта като на Роб например, но мисля, че има потенциал в него за някакви по-големи роли и ще се надявам да го видя в такива.

tanzen, естествено, че липсваше. Сега ще има да наваксваааш...Мириел вече каза за мини урагана "Роб е мърльо, но прекрасен мърльо" Mr. Green

# 118
"Роб е мърльо, но прекрасен мърльо" Mr. Green[/b]

Или новата модификация на мантрата - Роб е прекрасен, но си е мърльо Joy

# 119
Еее не е пък Laughing(мърльо имам предвид, прекрасността си е константна величина при него  Flutter) Просто си е човек и му се случва като на другите простосмъртни хора да се изцапа...
Но да не зачекваме темата, че ми се спи и най-много да го обърна на снимков мат'риал, а съм си обещала, че няма Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт