Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 35 057
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Здравейтеее!
Чак ме беше страх да влезна в темата, че си мислех, че 20 страници сте изписали още, нооо за мое успокоение не сте Laughing

Монка, добре дошла на родна територия.....поздрав Mr. Green (бях казала,че днес снимки няма да се изкушавам да пускам, но тази е единствена, обещавам)

Duchess, жеста е невероятен Heart Eyes Приятно четене хихи.

Мона лиза, мерси за бюлетина!  bouquet
Втората картинка на twitarded направо уби всичко детско в мен Laughing Лъжа е! Лъжа е! Laughing
Дженифър Лав Хюит вече на много места казва, че е фенка - браво, браво! (:

Бел Ами, дъщеричката ти е голяма сладурана, като я научиш да казва цялата фраза може да я запишеш и така да ти звъни телефона - то си е цяла мантра Grinning

Един от колегите ми е здрачен вдовец Mr. Green Днес се заговорихме и се оказа, че многократно е гледал филма заради приятелката си и естествено след като знае целия сюжет и след прочетени на сила 2 книги е тийм Джейкъб....е има и мини-миниатюрно-микроскопични симпатии към Едуард, нооо само до там Laughing .

# 91
... И прибирам се вкъщи и какво мислите виждам.... 4-тата книга, а вътре бележка "Защото те обичам". Моя възлюбен ми направил подарък... После каза, че си заслужава само за да види и наполовината от радостта ми... Другия месец обеща да се сдобия и с първите 3 книги.

Ето това се казва истинска постъпка на един Едуард.
Аплодисменти.

Благодаря  bouquet за бюлетина.

Охо, и аз имах едно мазило (балсам за след плаж) дето блестеше , но беше отдавна, преди 2 години, но тогава още нямаше "Здрач".
Пожелавам на всички, които са болни бързо оздравяване.

# 92
Мерси за бюлетина!   bouquet

Дюкеса ти си късметлийка с твоя вдовец, дай Боже всеки му такъв  Hug

Цвети подписа ти е разкошен, толкова сладка роля играе Роб в Лошата майка, направо ми стопля душата като го видя  Hug Hug Hug

Мон добре завърнала се, чакаме снимките  Hug  bouquet

# 93
, толкова сладка роля играе Роб в Лошата майка, направо ми стопля душата като го видя  Hug Hug Hug
И само как се кокореше и кълчеше  Laughing Laughing Laughing, страшен образ.

# 94
Мона Лиза благодаря за бюлетина   bouquet

Този филм "Лошата майка" мисля, че е крайно време да седна и аз да го изгледам.
Дженифър Лав Хюит започва все повече да ме радва. Страстна почитателна на филма е, или по - скоро на Едуард, или на Роб  newsm78

# 95
  • Разпиляна във въображението
А аз още не съм гледала филма за Дали. Седи си компа и чака, какво чака и аз не знам. Нещо мишката ми не ще да се спре на него и да го пусне.

# 96
Момичета наистина гледайте и двата филма, много са хубави Heart Eyes В "Наръчника на лошата майка" Роб е много сладуресто неориентиран хаха, а в Little Ashes е направо...еха...обаче ще си призная, че 50% от времето зяпам Лорка Mr. Green

# 97
Здравейте , здравейте   Hug

Много смях днес във бюлетина , пародията и песента за Джаспър много ми харесаха  , благодаря      bouquet

Кристабел кавъра на Paramore  е стахотен , а Use Somebody  е любимата ми на KOL  !    Hug

Монка , добре си се завърнала !   Hug
Дюкеса , много голяма изненада ти е направил мъжа , браво   Heart Eyes

# 98
  • UK
Марката е Балеа, на веригата ДМ. Ето това http://media.vogue.de/img/bm690x550/zs/misc/balea.4.jpg

# 99
Joy Joy
Извинявам се много, но това мъжът ми го ползва всеки ден и още не е заблестял hahaha Mr. Green
Явно си е до кожа Wink

# 100
 smile3518 newsm61 smile3515 smile3516 smile3506

Свалям си , грешка - Опитвам се да свалям Twilight Deluxe Edition (3 диска) ... обаче с моя нет, ще плакна очи след около 14ч???  ooooh! Едвам издържам!!!

# 101
Здравейте всички  Laughing

Мона, за бюлетина    Hug
Тази песен за Джаспър е голям майтап. Певицата си е докарала и Алис вид  Laughing
Дженифър Л. Хюит е фенка на Едуард! Много ми е приятно като го показва.
Обичам снимки на Усмихнат  Прекрасен  Роб!  Кой ли не обича.

Монка, добре завърнала се    Hug

Честито на Дукесата   Laughing

Да питам - "... Лошата майка" със субтитри в Замунда ли е ?  В по-миналата тема бяхте дали линк, но го проспах.  Embarassed  Не съм го гледала все още, но като видях, че не съм единствената такава, реших да си призная  Mr. Green

# 102
smile3518 newsm61 smile3515 smile3516 smile3506

Свалям си , грешка - Опитвам се да свалям Twilight Deluxe Edition (3 диска) ... обаче с моя нет, ще плакна очи след около 14ч???  ooooh! Едвам издържам!!!
от къде го сваляш? Искам и аз  Hug

Лили да в замундата го има с перфектни субс и добро качество Simple Smile Гледай го, много женски и забавен филм Simple Smile

# 103
Мерси , Бел  Laughing   Надявам се малката да е вече по-добре.

# 104
Лили, не си само ти Peace...и аз не съм го гледала още Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт