Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 409
  • 725
  •   1
Отговори
# 315

Тази вечер сънувах Роб мили мои, ох как не исках да се събудя Simple Smile Сънувах че тъкмо влизам в един хотел / в който бачках  в ресторанта/ и отивам си аз на работа и точно на входа на хотела аз влизам а Роб / в целия си разкош и с ризката от подписа ми/ излиза заедно с още 100 човека покрай него. Аз му отворих вратата а той ми вика "I should do that"  Heart Eyes  и ми задържа вратата и като минавах покрай него ме погали по бузата   Kissing Heart  Laughing После цял ден се озъртах да го видя пак и го видях вечерта в дискотеката-танцуваше си момчето а аз му плясках....абе луда работа  Joy hahaha

Лили мерси мила и за кафенцето и за думите  Hug
И аз така започнах, с невинен сън ... а после  Joy hahaha
разкажиииии  smile3508

# 316
Бел Ами, сънят ти е бил много сладурскиии Heart Eyes джентълменски Роб Heart Eyes
Аз откакто го сънувах да ме води на кино....няма друго.... Crossing Arms

Понеже ми е едно неделноооо някакви откачени въпроси ми изникват в главата...дали има мода вече в щатите примерно да си кръщават децата Джейк или Едуард...както тук със сапунените сериали (нали и Ембри беше кръстен на някакъв такъв герой Mr. Green)

# 317
Добър ден момичета. Благодаря много за бюлетините, новините, снимките и всичко друго, което пропуснах   bouquet   bouquet   bouquet  . Бях на изпит.
Много харесах и статията на Дени. Много добре казано. Много ми хареса. Мнението ми на 100% се покрива с твоето.
А за ФФ на thgiliwTwilight нямам думи. Уау.  Blush Blush Blush Супер е. Повече такива да има.  Simple Smile
Само да кажа и за Емили и белега й. Нея си я представях с малко по - дълга коса и без бретон, но и така е готина. А за белега можеше да се постараят малко повече сякаш.

# 318

Тази вечер сънувах Роб мили мои, ох как не исках да се събудя Simple Smile Сънувах че тъкмо влизам в един хотел / в който бачках  в ресторанта/ и отивам си аз на работа и точно на входа на хотела аз влизам а Роб / в целия си разкош и с ризката от подписа ми/ излиза заедно с още 100 човека покрай него. Аз му отворих вратата а той ми вика "I should do that"  Heart Eyes  и ми задържа вратата и като минавах покрай него ме погали по бузата   Kissing Heart  Laughing После цял ден се озъртах да го видя пак и го видях вечерта в дискотеката-танцуваше си момчето а аз му плясках....абе луда работа  Joy hahaha

Лили мерси мила и за кафенцето и за думите  Hug
И аз така започнах, с невинен сън ... а после  Joy hahaha
разкажиииии  smile3508

Ами първия сън -невинен (Роб ме покани на вечеря и ме прегърна), а вотиря ...  Joy сънъвах го като секс кукла (ама от новите реалистичните) и две момичета се караха за него - едната искаше да го изхвърли. а другата искаше да й го подари, за да си го ползва  hahaha

# 319
Блазе ви за сънищата!  Hug Аз до сега нито Роб, нито Джейк нито Бела ако щете съм сънувала!  Crossing Arms

Bel Ami, мнооооого ми хареса "I should do that" и въобще ситуацията, която си сънувала!!!

Дали ако си мушна една снимка на Роб под възглавницата ще го сънувам най-накрая...  Thinking

# 320
Не-защото-ми-е-скучно и не-защото-съм-в-снимково-настроение ще пусна няколко снимки Mr. Green

Първо в графата "искам да съм"..

И още прекрасностиии Crazy

Последната.... Heart Eyes

Намерих и едни гифчета, но тях после, че много претрупано ще стане, пък и ще е нова доза Mr. Green

# 321
  • София, България
ДНЕВЕН БЮЛЕТИН
изготвен от Мона Лиза

НОВИНИ

- Робърт Патинсън и Кристен Стюарт бяха засечени да вечерят заедно с приятели миналата нощ във Ванкувър. Робърт носил една от обичайните си бейзболни шапки, а Кристен  - освободена от перуката на Бела – демонстрираше голяма срамежливост от камерите. Все пак беше заснета в ресторанта , зад Роб и в таксито.
По последни сведения Роб и Кристен са били в Pinky's Steakhouse със Sam Bradley и приятели.
Също свидетелка, която е седяла през една маса от компанията, съобщава, че никой друг от каста не е бил на вечерята.

източник

- HQ New Moon Companion Stills !  

останалите снимки

- Jamie Campbell Bower на 42-ия Sitges Film Festival – снимки!!!

останалите снимки

- Много  хубава песен за Едуард и Бела!
Песента се оказа доста хубава – не очаквах, като се има предвид как започва клипчето!

Ето я и нея  цък

- ТОВА Е МНОГО ИНТЕРЕСНО – 2 клипчета: Роб – преди и след Здрач-славата!!!    ТУК

- Фотосесии на Кристен Стюарт – 2009 година!

всички снимки тук

- НЕВЕРОЯТНИ АРТИКУЛИ НА НОВОЛУНИЕ:

всички артикули тук

- Julia Jones на летището – снимки !

всички снимки тук

- Голямо интервю на руското списание ELLE с TAYLOR LAUTNER!

всички страници във формат за четене тук!

- RingCon – Germany – Ексклузивни снимки от пресконференцията!!!

всички снимки тук

- Стефени напуска Ванкувър!!!

всички снимки тук

- Billy Burke туитва за Роб  тук

- Концерт на Bobby Long в Хамбург!

Снимки и клипове тук

- Jennifer Rostock в New Moon Soundtrack!!

Малко обяснение. Саундтракът на „Новолуние“ съдържа навсякъде по света едни и същи песни.
С едно изключение. За всяка от страните, в който излиза, ще съдържа и една така наречена Bonustrack. Песен на група от съответната държава.

цялата статия тук

- Бижута с герба на сем.Кълън!

всички тук

- НОВ ТЕСТ!!!!

Vampirе Quiz – Колко добре сте запознати с вампирите?

Само да припомня, който не е видял вчера :

А СЕГА - КРИСТАБЕЛ И НЕЙНИЯ ФЕН ФИКШЪН!!!!

Кристабел публикува нова глава от фен фикшъна си - "Историята на Джаспър Уитлок" - глава VIII

ето кратък откъс :

По- късно същата вечер се върнах на уговореното място, както ми бе казала Мария. Сам останах изненадан, колко добре са прикрити следите от битката ни. Полето бе голо и широко, точно каквото го бях видял при пристигането ни. Единственото доказателство, че наистина бяхме победили Хуан и Амиго бе, обгорялата в огромен кръг трева, където е бил огънят.

Точно в средата на кръга ме очакваше Мария. Тя бе съблякла дрехите си и тялото и блестеше със златен отенък на светлините на нощното небе.

цялата глава тук!

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 15:28 от мона лиза

# 322
Момичета не мога да се откъсна от The Host - Скитница.

Най-накрая признавам Стефани за добър писател!!!
Съвсем различна е от Здрач, но е много по-интересна и многопластова.
Има разбира се, любов, но тук акцентът е върху въпроси за човешкото съществуване, оцеляването, и дали осъзнаваме какво богатство имаме - животът и дали го ценим достатъчно.
Сефани наистина минава вече на друго ниво от автор на тийн романи се доказва като добър фантаст и философ. Браво!
Отивам да дочитам, че съм на 400 стр. а имам още около 300 - тази жена не може да не е многословна Simple Smile)))))

# 323
  • София
Мона, мерси за бюлетина, страхотен е!  bouquet

Радвам се, че Роб най-сетне е излязъл. И, признавам си, че завиждам - момчето има страхотна кожа. Crazy /Което ме подсеща за бисера от миналата седмица като ми казаха, че и моята била хубава Joy/

Цвети, даваш ли да крада снимките от категория "Искам да съм..."? Heart Eyes

И откъде намерихте тези гифчета, искам и аззз Crazy

Сега да си изповядам греховете от тази нощ... Laughing
Бях на купон. Незнам откъде дойде идеята, но гледахме  The Vampire Diaries. Четирите серии. Мисля, че съм влюбена. Отново. Иначе защо вместо да си легна искам да гледам пак?

Ужас...

Мисля, че ми трябва сериозно облъчване със снимки на Роб за да си избия Стефан от главата Crazy

Цвети , помощ моля Laughing

# 324
Много готини нещица за четене и разглеждане, благодаря МонаHug

Снимките от HQ New Moon са страхотни, и той  Heart Eyes, и тя; предчувствам истинско удоволствие от новия филм.

А новините...мислите ли, че Роб и Кристен са нещо повече от колеги, излезли заедно да хапнат?  newsm78
Извинявайте за тъпия ми въпрос, но още не съм в час с клюките.  Embarassed

# 325
  • София, България
Това за Кристен и Роб е толкова вечен въпрос, колкото : - кое е първо кокошката или яйцето  Mr. Green ?
Ми уж си мислим че са заедно, но не казват  Mr. Green

# 326
Момичета не мога да се откъсна от The Host - Скитница.

Най-накрая признавам Стефани за добър писател!!!
Съвсем различна е от Здрач, но е много по-интересна и многопластова.
Има разбира се, любов, но тук акцентът е върху въпроси за човешкото съществуване, оцеляването, и дали осъзнаваме какво богатство имаме - животът и дали го ценим достатъчно.
Сефани наистина минава вече на друго ниво от автор на тийн романи се доказва като добър фантаст и философ. Браво!
Отивам да дочитам, че съм на 400 стр. а имам още около 300 - тази жена не може да не е многословна Simple Smile)))))

Бела, много обнадеждаваща информация!  Hug
Още утре отивам да си купя книгата.

Хубаво е, че Стефани израства, нека трупа опит с други книги, за да може после да напише уникално продължение на сагата "Здрач".  thumbsup

# 327
Това за Кристен и Роб е толкова вечен въпрос, колкото : - кое е първо кокошката или яйцето  Mr. Green ?
Ми уж си мислим че са заедно, но не казват  Mr. Green

Е, и аз на тяхно място бих си мълчала... Mr. Green нито ще потвърдя, нито ще отрека. Simple Smile
Какво мнение преобладава в жълтата преса? Там обикновено знаят истината и имат добър нюх за развитието на подобни връзки. 

# 328
Цвети, мерси за дозата снимки! Може още малко...  Mr. Green
Мерси и за бюлетина! Клипчетата преди/сега са...уау!  Shocked

Много съм любопитна за новата книга на Стефани, скоро ще бъде закупена!

Little wingels, пресата ги ожени и разведе та не им вярвай особено!  Crazy
Лично мое мнение е, че са заедно!   Whistling

# 329
Благодаря за бюлетина, Мона.
Ееее, Роб е прекрасен. Радвам се, че изглежда спокоен и свеж на тези снимки    Grinning
Тази Джулия Джоунс ли ще е Лия?

Монка, няма страшно, вече доста народ  се е подхлъзнал по братята Салваторе   Joy  Кой по единия, кой по другия, а някои и по двамата    Mr. Green   Ей, ошашкахме се между тези вампири.  И аз съм в отбора на Стефан/Пол    Joy

Ани, хареса ми последният ти фик      bouquet    Както и другите  Grinning

Цвети, страхотна си със снимките  Laughing   Как само ни ги поднасяш и подреждаш!

Какво сега да подхващаме "Скитница"-та, а?  

Общи условия

Активация на акаунт