Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 378
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
Цвети,Монкаей сега ще ви покажа аз в какъв ''вампир''бях влюбена на вашта възраст.Слушах саунтрака нон стоп,но тогава нямаше теми в нета,а актьорът нелепо последва съдбата на героят си!
http://www.youtube.com/watch?v=hyr5WdrEvGI&feature=related

Ооо не само ти   Heart Eyes  гледах за първи път филма през тийн годините ми , страхотен "белег" ми остави и до сега е един от любимите ми филми \за сериал не знам , знам само че има още 2 части след първата \   Hug

Бела , с тази коментари за Скитница-та ще ме накараш и аз да си я купя , но на последък много книги за четене натрупах и ще изчака малко тази   Hug

Дени , благодаря страхотни снимки с много подходящо заглавие !         bouquet

# 361
Ето и нещо
в не толкова
официален стил Simple Smile

# 362
И аз май ще си купя The Host, доста хора имат добри отзиви.

# 363
Пфъууууу, най-накрая успях да сваля не 16GB, 30GB Twilight Deluxe Edition ...
Половината от файловте бяха само инфо към dvd, но въпреки няколкото клипове, които гледах по сайтове, имаше и доста хубави задкулисни клипове. Абе доволна съм, след всички пречки със свалянето и плайването на определен плеър  #2gunfire

# 364
  • Разпиляна във въображението
Малко пик спам, ама линк, че нашите снимки не се показват извън блога Защото са красиви, Роб е просто.... на тези снимки.... тези муцки......... Heart Eyes

Роб - добре, но "Джаспър" - не ми допада

Бела, май и аз ще взема да си купя книгата, фенския превод не е уловил "духа" на книгата сигурно Wink

В моята "младост" си падах по Том Круз и това е. Но в "Интервю с вампир" не го харесвам, нито Брат Пит и общо взето този филма май така и не го гледах както трябва Laughing

# 365
Яна, с този "Гарван" събуди стари страсти.    Излишно е да напомням, че е било по "мое време"   Mr. Green     Мно-о-о-ого любим филм!  Като гледам тук сме се събрали с еднакви тръпки. Нормално. Ако не сте го гледали, гледайте го. Стар е, но е хубав.
Благодаря за вечерните новини, Уоми  Laughing  И за преводите   bouquet
Дени, оздравявай  Hug    Добра работа вършиш ти за блога си  Laughing 
Цвети, ще взема да си гифна и аз подписа.  Е сега, не съм предала отбора. Където и да ходя, си ходя с този подпис и аватар. Та какво да обяснявам за някой и друг флирт  Embarassed
Езерната лейди, да си жива и здрава  Hug

Да, Бела, ще си подаря "Скитница" от книжарницата в сряда.

# 366

Е, има кой да го "вземе", не съм се притеснила за момчето Mr. Green

Дени, оздравявай  Hug    Добра работа вършиш ти за блога си  Laughing  

Мерсиии  bouquet Знаеш ли как искам да съм професонален блогър, работа мечта хехе...

# 367
Като заговорихме за други любими вампири - аз ли съм единствената тук фенка на  "Лунна светлина", още повече, че излъчваха сериала не много отдавна.

http://www.youtube.com/watch?v=7dRmy4h_IXQ

Колкото до "Гарванът" - явно ставаме за цял тийм  Simple Smile Харесвам и филма с Брандън Лий, и 5-те продължения  Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 21:32 от vessi-nia

# 368
Цвети,Монкаей сега ще ви покажа аз в какъв ''вампир''бях влюбена на вашта възраст.Слушах саунтрака нон стоп,но тогава нямаше теми в нета,а актьорът нелепо последва съдбата на героят си!
http://www.youtube.com/watch?v=hyr5WdrEvGI&feature=related

Ооо не само ти   Heart Eyes  гледах за първи път филма през тийн годините ми , страхотен "белег" ми остави и до сега е един от любимите ми филми \за сериал не знам , знам само че има още 2 части след първата \   Hug

И аз съм в тази група Grinning Много ясно, че хора като нас, които четат и препрочитат романтична сага като Здрач, ще харесват и Гарванът, в който също се разказваше за голямата любов Grinning

Абе момичета, един въпрос ме гложди от известно време. В онова интервю на Тайлър, което Мона бе така добра преведе (  bouquet ), той казва, че специално е трябвало да демонстрира непохватност в началото на Новолуние. Защото Джейкъб бил непохватен преди да стане върколак Shocked Някоя от вас да помни нещо такова, защото аз колкото и да се пъна да се сетя, не си спомням момент, в който да са го описвали като непохватен. Thinking

П.п. Цвети, вземи си чаша студена вода и се  приготви да  страдаш  Mr. Green (и да не забравиш да цъкнеш и върху ухиленото човече Wink

# 369
Само да ви предупредя, че Скитницата почти няма нищо общо със Здрач. Да не останете разочаровани. Разказва се за бъдещето, когато човешката цивилизация е завзета от интелигентни извънземни, които просто си изплантират душите в нас. И оттам започва едно пътешествие и борба за оцеляване на малкото останали хора. Така че не очаквайте нито Бела, нито Едуард, нито нищо като тяхната история Simple Smile

# 370
Е, има кой да го "вземе", не съм се притеснила за момчето Mr. Green
Пу за мен, веднага го взимам.

Bella, след рецензията ти се убедих, че правилно съм се насочила към The Host. Дръпнах аудиокнигата и ще я започна другия уикенд.

Абе момичета, един въпрос ме гложди от известно време. В онова интервю на Тайлър, което Мона бе така добра преведе (  bouquet ), той казва, че специално е трябвало да демонстрира непохватност в началото на Новолуние. Защото Джейкъб бил непохватен преди да стане върколак Shocked Някоя от вас да помни нещо такова, защото аз колкото и да се пъна да се сетя, не си спомням момент, в който да са го описвали като непохватен. :thinking

П.п. Цвети, вземи си чаша студена вода и се  приготви да  страдаш  Mr. Green (и да не забравиш да цъкнеш и върху ухиленото човече Wink
Да, Джейк е бил непохватен преди. Помня, като търсеха поляната май, че Бела се учудваше колко тихо и грациозно стъпва Джейк.

Fairy, аз съм тийм Дийн по принцип, но твоите снимки ще ме накарат да "обърна резбата". А тук приличат на влюбена двойка. Mr. Green

# 371
Като заговорихме за други любими вампири - аз ли съм единствената тук фенка на  "Лунна светлина", още повече, че излъчваха сериала не много отдавна.
И аз го изгл;едах с интерес,много ми допадна Wink

# 372
Стич, да не си чела Vampire Academy или shadow-kissed се отнася за нещо друго?

# 373
Стич, да не си чела Vampire Academy или shadow-kissed се отнася за нещо друго?
Точно за това се отнася. Още страдам по Димитри. Heart Eyes

# 374
Stich нареждай се на опашката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт