Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 884
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Бела, ти да се застраховаш  Joy    Знаем, знаем за какво иде реч.

Фейри, ах каква си.    Що мъчиш Цвети, да се раздвоява сега  Grinning
Очаквах да пуснеш и снимката на Сам по неговата хавлийка   Mr. Green   Страхотни снимки си подбрала, прелест. Аз и на този клон вися , мале, мале  Embarassed

Джейк непохватен?  Не, много сръчен и похватен го помня.

# 376
Емили официално прилича на Софка Маринова

Снимка - newmoonmovie.org

Остава да се съберат с Тейлър и костюмчето му от наградите на мтв, лъскавкото, и ще са баш Устата и Софка... Мале... Как са го загрозили това момиче.

# 377
Stich нареждай се на опашката Simple Smile
Уоми, на коя опашка - за Джаспър, Дийн, Сам или Димитри? На всичките си отвисявам аз.  Grinning

Като заговорихме за други любими вампири - аз ли съм единствената тук фенка на  "Лунна светлина", още повече, че излъчваха сериала не много отдавна.
И аз го изгл;едах с интерес,много ми допадна Wink
И на мен ми хареса, особено Мик Сейнт Джон. Сега започва нов медицински сериал със същия актьор - Three Rivers.

Вярно. Joy hahaha

# 378
Стич, да не си чела Vampire Academy или shadow-kissed се отнася за нещо друго?
Точно за това се отнася. Още страдам по Димитри. Heart Eyes

И аз, и аз............. Heart Eyes

# 379
Fairy, душата...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ама аз сега наистина няма да спя Mr. Green Валиум ли да взимам какво ли, Самито си е съвсем отделна категория, взимайте си Дийн и ще си пращаме картички. Папката Supernatural набира материал...

Относно за непохватността на Джейк - спомням си точно една определена сцена в която Бела и Джейк бяха в гаража да оправят мотора, Чарли повика Бела и те като тръгнаха към къщата, Джейк загаси лампата, хвана ръката й и там Бела обесняваше че и двамата са еднакво непохватни. Или когато ходеха по брега след като се беше преобразил вече, тя правеше сравнение как преди е бил спънат като нея заради ръста си, а сега не е.

# 380

Снимка - newmoonmovie.org

Joy Joy
Много си права Peace
Стич, къде се губиш Hug

# 381
Стич, да не си чела Vampire Academy или shadow-kissed се отнася за нещо друго?
Точно за това се отнася. Още страдам по Димитри. Heart Eyes

И аз, и аз............. Heart Eyes
В сайта на издателство "Ибис" пише да очакваме поредицата през октомври. Сигурна съм, че ще приобщим още страдащи  Grinning, веднъж излязат ли книгите на български. А през ноември излизат The Mortal Instruments.

Кристабел, тук съм, мила. Уча, че в петък ми е защитата, да стискате палци.
Прочетох още вчера новата глава от ФФ-то, както винаги ми хареса.  Hug

# 382
Стич, ти предполагам изчете най-новата академия, дето излезе септември.. Какво мислиш.. Има ли надежда Crazy Аз съм позитивна. А инструментите... ох... акълът ми бяха взели! Определено ще има пристрастени!

# 383
  • София
Бела - много добре звучат нещата за Скитница...усещам, как ще допадне на половинката тази книга Simple Smile

Аз честно казано от другите вампирски филми само Интервю с вампир харесвам... нещо на екрана вампирите ми изглеждат смешновати....предпочитам да чета и да си ги представям....
за сериали пък да не говорим... Simple Smile

# 384
Стич, ти предполагам изчете най-новата академия, дето излезе септември.. Какво мислиш.. Има ли надежда Crazy Аз съм позитивна. А инструментите... ох... акълът ми бяха взели! Определено ще има пристрастени!
Много ясно, че има надежда, иначе защо ще измъкваме "лошия" от затвора в следващата книга. I'm a believer. Mr. Green Не бих могла да преживея противния случай. За сега ще трябва да изтърпя Ейдриан някак си, обаче.
А за The Mortal Instruments - много ги тормози главните герои авторката, направо си беше истинска мъка. Джейс естествено ми завъртя главата.
Ох, обичам ги тези измъчени любови, е, за предпочитане с хубав край. Препоръчай нещо такова, ако си чела.

# 385
Като заговорихме за други любими вампири - аз ли съм единствената тук фенка на  "Лунна светлина", още повече, че излъчваха сериала не много отдавна.

И аз го гледах този филм и много ми харесваше. Много ме беше яд като го спряха така изневиделица. Гледала съм и "Гарванът" и имам спомен, че беше интересен.

Сега ще отделям време на домашните си задължения.

И за да не се чувствам гузно, че през последните дни повече гледам снимки и чета новините, реших и аз да пусна няколко снимки.
Все си мисля, че последната е колаж.  newsm78

# 386
"Реликвите на смъртните" ще излизат на български? Така ли?  О, радвам се да го чуя  Laughing
 Мише, последната снимка и аз си спомням, че е коментирана като колаж. Но така ли беше?
 Виж как се оказва, че Джейк е бил по-спънат и непохватен през предвърколашкия си период. Забравила съм  Laughing   То пред "ходещата катастрофа" Бела всеки друг ми бледнее  Laughing

# 387
  • София
аз не помня да е бил непохватен....
може би искат да го покажат не непохватен , като човек, а контрастът със след това...т.е. колко много по-пъргав и ловък и т.н. е станал като върколак....

# 388
аз не помня да е бил непохватен....
Глава 6-та от Новолуние.

Jacob's skill with his hands was fascinating. They looked too big for the delicate tasks they performed
with ease and precision. While he worked, he seemed almost graceful. Unlike when he was on his feet;
there, his height and big feet made him nearly as dangerous as I was.

11-та глава

But he wasn't my Jacob; he was the new, bitter,
graceful Jacob.

# 389
Стич, аз Ейдриън го харесвам, учудващо, много ми напомня на Чък от Gossip Girl и затова Blush

Общи условия

Активация на акаунт