Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 493
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Привет отново Simple Smile
Малко по назад пишеше, че си имаме и групичка във Facebook. Когато обаче дадох на търсене за Twilight BG Fan Club, единственото, което излиза е    Anti-Twilight Fan Club BG.
Тия са за бой... #2gunfire

Уф, не знам защо не ти излиза групата. Аз като я търся тя се появява. Пробвай пак или ме потърси мен, и аз ще те добавя, само кажи че си ти. Simple Smile

# 511
Здравейте   Hug

Благодаря за бюлетините , много богати и интересни , както винаги !        bouquet

Гледам Ренесме сте подхванали \отдавна се каня да птам , на името Ренесме къде поставяте ударението , защото спорихме един ден с прятелки , а всяка го казва по-различен начин , също и Волтури ? \ много ми харесва предложението на Мриел , Никка и Селена е хубава , но ми е малко сладнкава !   Peace
Кристабел , твоята дъщеричка е перфектната Ренесме , бонбон голям   Heart Eyes

А от артистите-вампири си харесах тази \не й знам името \, но много и отива да е вамрир  Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 18:10 от ●๋: KatRin ●๋:

# 512
  • София, България
Еее как може  Mr. Green

Това е Ан Хатауей - от Дневниците на принцесата и Дяволът носи прада  Peace

# 513
Еее как може  Mr. Green

Това е Ан Хатауей - от Дневниците на принцесата и Дяволът носи прада  Peace

Лелее вярно бе   ooooh!  не я познах   hahaha   Но определено и отива вампирсия вид   Grinning

# 514
Здравейте и от мееен (:
Хубава тема сте подхванали за Ренесмето.
Представям си я като малка така:

А като по-голяма така..

До характер...някаква лудетина, която скача от скали, състезава се с коли/като в Бързи и яростни, но с Джейк Mr. Green/, но в същото време е на тати момичето. Много ясно си представям момента в който ще каже "Тате, не убивай Джейк само, защото ми предложи да се оженим" Joy

Мона Лиза, мерси за дневния бюлетин   bouquet
Клипчето със забавните моменти на Робстен много ми хареса (:

Fairy, мерси за следобедния бюлетин   bouquet
Изглежда Кристен снима все някакви "алтернативни" филми, които нямат за цел да станат блокбъстъри, но си имат своя специфична история. Много й се радвам за това, че не се влияе толкова от славата и не избира само сценарии, които да пълнят банковата й сметка (:

# 515
c.v.e.t.i.   и Christabel предложенията ви за малка Ренесме са страхотни и много ми допадат. Кристабел много красива дъщеричка имаш (ако не бъркам нещо, но момичето ти е дъщеря нали).

Много ми хареса и ФФ за Ренесме. Интересно ми е да разбера как ще се развие връзката й с Джейк, при положение, че баща й им чува мислите и на двамата. Много неловки моменти ще има.  Crazy

# 516
Много ми хареса и ФФ за Ренесме. Интересно ми е да разбера как ще се развие връзката й с Джейк, при положение, че баща й им чува мислите и на двамата. Много неловки моменти ще има.  Crazy

Joy хехе, за това не се бях сетила - определено кофти положение  hahaha
Леле, горкият Едуард - това неговото не е дарба, а проклятие. Преди се измъчваше от ревност заради мислите на Джейк за Бела, сега пък ще трябва да ревнува Ренесме - и то пак от Джейк  Joy Хубава каша забърка Стефани с тоя край  hahaha

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 19:54 от vessi-nia

# 517
Проклятие и то какво. Представяте ли си какво ще му е на горкия баща. Докато Чарли имаше само предположения за това какво се случва между дъщеря му и Едуард, то Едуард направо ще си го знае.
Но и на тях ще им е кофти. Седи си Ренесме и си мисли "Ех сега както сме с Джейк, и ако къщата беше празна...." И БАМ тати чува. Или седи си Джейк и си мисли " Колко много се  е променила Ренесме, вчера беше малко дете, а сега с тези женствени форми. Как ми се иска...." и БАМ, тати пак чува. Много интересно ще става в този ФФ. zizka пиши по - бързо, че нямам търпение.  Crazy

# 518
Eто аз така си представям Ренесме   Simple Smile
Като малка :

А като голяма много ми хареса предложението на Цвети и картинката от бюлетина  Hug

А вече в по-зряла възраст така

А  характера й - с чуство за хумор като Емет , способност да понася мризмата на кръв като Карълайл , в крак с моднте тенденции , малко буйна \представям си я тичаща с върколаците\ красива и грациозна като цялото си семейство .... и т.н. мога да изреждам още много   Peace

Леле, горкият Едуард - това неговото не е дарба, а проклятие. Преди се измъчваше от ревност заради мислите на Джейк за Бела, сега пък ще трябва да ревнува Ренесме - и то пак от Джейк  Joy Хубава каша забърка Стефани с тоя край  hahaha
Това ще е върха , ама Ренесме никакви тайни няма да може да има от баща си , много кофти и най-малката подробност ще знае Едуард , ужасТ!  Не бих искала да съм на нейно място   Laughing

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 20:26 от ●๋: KatRin ●๋:

# 519
О забравих да кажа Simple Smile Днес съм с нова придобивка Simple Smile т.е. две
мп3 за колата Simple Smile с 4гб памет и записан вече саунтрака на Здрач Simple Smile ииииии
"Дневниците на вампирите " Пробуждането "  Twisted Evil
Незнам на коя се радвам повече Simple Smile  Joy

# 520
Въпрос към спецовете. В Здрач Бела Брулени хълмове ли чете....

# 521
Въпрос към спецовете. В Здрач Бела Брулени хълмове ли чете....

Да Simple Smile

# 522
не
чете романите на джей остин Simple Smile Излегната на полянката зад къщата "Разум и чуства " ако питаш за тогава.
Брулените ги 4ете в "Затъмнение " ако не се лъжа. ще проверя.

# 523
Уф ,нещо съм се объркала... а има ли нещо общо между Здрач и Брулени хълмове

# 524
не
чете романите на джей остин Simple Smile Излегната на полянката зад къщата "Разум и чуства " ако питаш за тогава.
Брулените ги 4ете в "Затъмнение " ако не се лъжа. ще проверя.

Брулените хълмове ги размяташе наляво-надясно след връщането на Едуард, но мисля че и преди това се моткаха. Имаше един момент, в който Бела намери книгата отворена на точно определена страница.

Ето, в Здрач какво пише (фенския превод, че не ми се преписва)
Тъкмо бях решила да препрочета „Брулени хълмове” – романът, който изучаваме
вмомента по английски – просто за забавление, и точно с това се занимавах, когато
Чарли се прибра.

Общи условия

Активация на акаунт