Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 488
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Слънце това е в Затъмнение Simple Smile и направи асоциация с него и Джейк Simple Smile

# 526
c.v.e.t.i.   и Christabel предложенията ви за малка Ренесме са страхотни и много ми допадат. Кристабел много красива дъщеричка имаш (ако не бъркам нещо, но момичето ти е дъщеря нали).

Не бъркаш Peace Това е дъщеря ми Фиона Peace
Уоми, аз мисля, че пита за книгата до леглото й ... Наистина е "Брулени хълмове", нали Едуард се отъждествяваше с Хийтклиф Wink

# 527
Ами явно сте прави, ама аз нали чета само любовните сцени...  hahaha Шегичка.
То нали няма такива....
ако не броим бръсненето на краката  Joy

# 528
Като стана въпрос за Брулени хълмове, вие чели ли сте я Thinking
Аз си я свалих, само от любопитство заради Здрач. Mr. Green В началото ми се стори много интересна, после нещо изведнъж ми доскуча, незнам защо така се получи  newsm78 май харесвам повече книгите с хубав край Thinking

# 529
Cristabel Това е чак в Затъмнение Simple Smile ще погледна след малко.

# 530
Да в "Затъмнение" е , но аз помислих, че пита общо за сагата, а не само дали Бела чете "Брулени хълмове" в първата книга...
Bella? За къде питаш конкретно?
Аз съм чела "Брулени хълмове" и всичко от сестрите Бронте...знам им биографиите (които са тъжни) и къде се намира къщата им музей... Embarassed Това е едно от местата, които съм си отбелязала да посетя в близките години Wink

# 531
Като стана въпрос за Брулени хълмове, вие чели ли сте я Thinking

Аз не съм я чела и не мисля да я чета , книга на Джейн Остин също не съм чела , четох  преди време "Без гордост и предрасъдъци" в която се иронизира образа на г-н Дарси , доста интересна беше и с хубав край !  Simple Smile

Аз до колкото си спомням Бела и в Здрач четеше някаква книга , но не си спомням коя ,Брулените хълмове я имаше със сигурност , ама незнам дали в Затъмнение или в Здрач беше , мина доста време от както съм прочела книгите и нямам ясни спомени   Simple Smile

# 532
  • Разпиляна във въображението
В "Здрач" чете Джейн Остин и то май някаква обща книга включваща някои от романите й.

# 533
От сестрите Бронте съм чела само на Шарлот Бронте - "Джейн Еър". Там единият от главните герои се казва Едуард Mr. Green Мисля да прочета "Гордост и предрасъдъци" скоро...но първо ме чака една купчинка за доизчитане ooooh!

Кристабел, дъщеричката ти е същинска малка Ренесме, голяма сладурана е, аз си помислих в началото, че е някаква произволна снимка Crazy

# 534
Да в "Затъмнение" е , но аз помислих, че пита общо за сагата, а не само дали Бела чете "Брулени хълмове" в първата книга...

И аз така разбрах въпроса Laughing Явно Бела трябва да доуточни какво я интересува. Но ние вече й казахме всъщност и това, дето не я интересува Joy

Цвети, съкровище, за теб си мислех Grinning Подарък Heart Eyes

# 535
И аз така разбрах въпроса Laughing Явно Бела трябва да доуточни какво я интересува. Но ние вече й казахме всъщност и това, дето не я интересува Joy

Ами то и аз ако знаех какво питам, най-добре щеше да е. Ами питаха ме дали след Здрач има засилен интерес към Брулени хълмове и аз докато схвана защо ме питат.  ooooh!
Но се разбрахме. Благодаря ви!

bouquet  bouquet  bouquet
Иначе вчера си купих Дракула. Продава се по будките за вестиците и мисля най-накрая да прочета класиката в жанра.  Wink

# 536
Аууу, Fairy,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Самито е много готииин Heart Eyes
Виж аз какво ти открих...цък и цък

Иначе Бела все едни лИбовни книжки четееее...но пък изглеждат хубави (:

# 537
Виж аз какво ти открих...цък и цък

Иначе Бела все едни лИбовни книжки четееее...но пък изглеждат хубави (:

На кака момчето слънчево Heart Eyes Laughing

Изглеждат хубави книжките, но са депресивни, доколкото имам най-бегла представа. Не съм ги чела Embarassed

# 538
Минавам набързо- едвам ви изчетох  Hug
Само две неща ще спомена, които най- много ме впечатлиха

1. Christabel , дъщеричката ти е страхотна - много подходяща за Ренесме- да ти е жива и здрава!! Hug

2. Чела съм романите, учила съм ги даже - депресивни любовни истории  Cry - много драма със сестрите Бронте - ама имат готин стил- и много тежък живот, който ги е белязал- струва си да се прочетат.  То и Джейн Остин е такава- жените от този период са наистина много подтиснати.

Благодаря на всички за бюлетините и за снимките   Hug - обичам ви момичета и много ми липсвате напоследък, ще се опитам да се включвам по-често!

Дени, и аз съм ужасно болна, ама съм и на работа ooooh!- съчувствам ти!! Бързо оздравяване ти желая!
Доскоро!!

# 539

Добро утроооо Flutter

Валка, хубаво, че се сещаш за нас Hug и да оздравяваш, че грипът е ужасееееен!

Да попитам,защото се сетих тази сутрин - кога беше италианският фестивал на който щяха да покажат нови клипчета от Новолуние?

Айде аз изчезвам до следобед Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт