Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 470
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • Разпиляна във въображението
Е няма ли да се събираме в София Sad

# 601
Е няма ли да се събираме в София Sad

Ще се съберем, много ясно Grinning

Добро утро на всички Grinning

# 602
Ми ако приемате с децата Simple Smile дето ще обикалят из салона и ще крещят може и да дойда.  #Crazy

# 603
Ми ако приемате с децата Simple Smile дето ще обикалят из салона и ще крещят може и да дойда.  #Crazy

Аааа, без децата. После няма ли да ходим да полеем филма - кой от радост, кой от нещастие и т.н.

# 604
Привет момичета,
За срещата в София, аз съм ОК!

Искам да поздравя тийм Джейкъб с кратки кадри от New Moon, може и да сте ги виждали вече Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=Jp84t3ivo8w

За всички любители на върколаци, пускам ви представяне на едно не-лошо филмче
http://www.youtube.com/watch?v=jZIozdJiPyw

Нооо, ЕДУАРД е прекрасен!

# 605
Абе не се ли уморихте от тоз Едуард newsm78

# 606
Duchess, благодаря  Grinning

Много ми е забавно обаче как тийм Едуард след всяко гледане на нещо, свързано с Тейкъб, започва бясно повтаряне на мантра номер едно Laughing Wink

# 607
# 608
Някой е качил 10 клипчета от филма, но всичко е затрито. Пфууу

# 609
Абе не се ли уморихте от тоз Едуард newsm78

НЕ  Laughing

Добро утро дами.
Гледам за премиерата се организирате. Аз ще го гледам или в Стара Загора или в Пловдив, защото още незнам къде ще бъда то това време. Гадното е, че се пада в петък, а аз трябва да пътувам, но ако трябва от работа по - рано ще си тръгна, да си хвана автобуса за Пловдив, че и на другия ден съм на изпит  ooooh! . Как се взима изпит след това незнам, как изобщо ще се съсредоточа  ooooh!  ooooh!  ooooh! .

# 610
  Едно кафенце от мен за добър ден.  Напоследък нямам никакво свободно време, а проблеми бол.

Мисля да бъда на срещата в София другата седмица. На премиера/ предпримиера ще се присъединя към някоя група и после се надявам да полеем удоволствието от филма. Но накъде ще се насоча - не ми е ясно още.

Приятен ден на всички   Laughing
Кристабел,   Hug  за милите думи от вчера

# 611
Извинявам се, че съм пропуснала, но ще ми пишете ли за къде и кога е планувана срещата следващата седмица?

# 612
  • София
Добро утро Simple Smile

Хайде, идвайте тези които можете в София за премиерата. Предполагам, че ще направят нещо по-голямо, както беше за Ледена епоха и Хари Потър. Всъщност, моля се за премиера в полунощ Crazy
После ще ходим да се напием hahaha

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 11:52 от eaven (MonkA)

# 613
Здравейте момичета!!  Hug
Монка, аз съм за  Laughing- ще гледаме и после ще го полеем. Ако се организираме за София - ще дойда.
Бони, слънце, и  при тебе ще дойда после  Mr. Green - да повторим!
До довечера! Лек ден на всички  Hug

# 614
  • UK
И аз нямам никаква представа от тая среща, освен кога е.

Общи условия

Активация на акаунт