Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 452
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Дени, защо на мен ми показва цена 10 паунда? Да не се бъркам нещо?
И на мен ми хареса много клипа, даже и песента ... времето лекува, а? Скоро ще се влюбя в нея даже  Mr. Green
Аз се придържам към плана да гледам вилма във Варна, някой наясно ли е дали ще е "първо в София, а после в други градове"?  Joy Или ще е едновременно?
Поправка, то било е в евро, ама че съм патка заспала.....

# 631
  • София
в амазон юк е 6,59 паунда

# 632
в амазон юк е 6,59 паунда

В БД Ee 6.58 + безплатна доставка, бие го по 2та параграфа Mr. Green

# 633
  • Варна
Книгите са по-евтини отколкото в България и това ако не е малоумие?! Пак се чудя в що за държава живеем... Българските издания са доста по-скъпи, да речем преводи, инвестиции, авторски права, ама защо на английски са пак доста по-скъпи?!
Почвам да вярвам в заговора, че някой ни иска да сме тъпи и ограничени....

# 634
  • София
това че у нас е по-скъпо учудва ли ви? Wink то почти с всичко е така. в щатите май са още по- евтини Simple Smile

# 635
  • Варна
Така е, но се плаща ДДс и не знам още какво, тъй-като е извън ЕС. Като сложиш и доставката и става от 16 на 36$.
Equinox започва да ми харесва все повече  ooooh! Mr. Green

# 636
Следобедни новини от здрачното място

1.Хубав фенпостер на Remember me

Още сборни снимки - тук

2. Мини гиф подборка от Цвети

3. Забива ли Кейти Холмс зъби в роля от Здрач сагата?

Актрисата е известна със своята любов към филмите за вампири – но само ако са добре направени.

На запитване, кой е нейният любим филмов жанр, тя отговаря: “Може да бъде всеки един жанр. Аз дори харесвам вампирските филми, тогава когато са направени добре.

“Искам да вярвам на показаните характери. В момента, в който почувствам, че не са истински, преставам да се интересувам.”

Добре, няма хора, които да не вярват в Едуард, Бела и компания.

Междувременно съпругата на Том Круз е щастлива от това, че кариерата й е на заден план след семейния живот.

Тя споделя в ноемврийския брой на списание Elle: “През целия си живот, целият ми свят се върти около семейството“.

“Как се справят всички останали? Прекрасно е за мен, като актриса да внеса част от това в някоя роля.“

Кейти жонглира с майчинството и през последната година участва в спектакъла All My Son’s на Бродуей, което често означава да води на работа и дъщеря си Сури.

Тя казва: “Сури сяда на коленете ми на стола в гримьорната ми. Държи перука“

4.Знаете ли че Jamie Campbell Bower се е явавал на кастинга за ролята на Edward?

5.Нещо смешно от нета. Най-вероятно е просто шега
Кристен Стюарт и Роб Патинсън планират да снимат следващия проект в Афганистан. "Приказки на Талибанските вампири" се очаква да бъде реализирано през 2010 г.

Заедно с последните вампирски филми, които направиха Роб и Кристен богати и известни, продуцентът  Chris Rampage обяви стартирането на неговия последен вампирски филм "Приказки на талибанските вампири.

Филмирана изцяло в североизточен Афганистан и части от Пакистанските племенни области, продукцията ще бъде ново преживяване за Роб Патинсън и Кристен Стюарт, които най-често снимат във Ванкувър.

И двамата са много развълнувани от новото място, но освен това  са и  ядосани, защото Кристен трябва да носи фередже през цялото време на и извън снимките.  Също така на Патинсън му беше заявено от Талибанското министерство на изкуството, че трябва да си пусне брада преди да влезе в страната.

Задължението за фереджето на Кристен в началото изненадало продуцентите, но това се превърнало в огромна пречка. Те веднага прекъснали договора на Стюарт!

Като изтъкват "мерки за сигурност" продуцентите обявиха, че са обещали на Стюарт вместо това водеща роля  Muppet's Movie, който ще бъде филмиран в Лондон.

Но вътрешни лица твърдят, че истинската причина за прекратяването на договора е, че ако Стюарт ще трябва да носи фередже, те всъщност нямат нужда от нея, тъй като никой няма да види лицето й. Разбира се, това би спестило няколко милиона долара за заплатата. Единственото трудно нещо е Роб Патинсън да целува своя партньор, тъй като режисьорът нае комедианта  Russell Brand да изиграе ролята на вампира Стюарт във филма.

6. Част от Новолуние - сцената с моторите и падането на Бела

7. Valka1979 е написала прекрасна статия - „Здрач” като пътуване към себе си

Ето и откъс:  И така – за пореден път препрочитам и всеки път неизменно откривам нещо ново, нещо различно, всеки път интересът при четенето е по- силен, а удоволствието от прочетеното е по–голямо.
Не се запитвам дали това е нормално – това не е важно.
Питам се – защо??!! Защо не мога да се откъсна от сагата?

8. Нова глава от Фен Фика на Бони
Играта – Глава 19 от „Среднощно слънце“ (част Първа)

Ето и кратък откъс:
"Ароматът й и мекият джаз, който се лееше от уредбата, бяха сякаш в симбиоза. Мирисът й танцуваше около мен, напрягайки гърлото ми, отваряйки празнота в стомаха ми, но и толкова красив толкова чувствен. За първи път откакто бяхме дошли в къщата, болката в гърлото привлече вниманието ми. Но не беше като онзи път в класната стая, беше поносима, беше под контрол. Нямах усещането за обреченост, а въпреки болката бях щастлив."

Целият фикшън можете да  прочетете тук

Още новини и снимки - тук

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 16:31 от Fairy

# 637
Мерси за инфото  Simple Smile
Отивам да чета какво е сътворила Бони  Laughing

# 638
Благодаря на Веселинка и Феъри за бюлетините     Hug         bouquet

Клипчето с Алекс е много готино   Heart Eyes

Лелеее само ако ми падне стилиста ще го   #2gunfire #Cussing out   Може ли такова нещо , кога един млад мъж ще облече такова нещо , а при положение че трябва да изглежда на 17  .... УЖАСТ  УЖАСТ     ooooh! #Crazy

Аз на срещата и на премиерата няма да мога да присъсвтам и ще си чакам кротко и тихо филма по торентите   Cry

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 18:27 от ●๋: KatRin ●๋:

# 639
Момичета, благодаря ви за новините   Hug
В момента нямам сили нищо да изкоментирам. Ще се посъвзема от деня, ще поразпусна и тогава.

Но ще успея да напиша, че  Едуард е прекрасен, Роб - също,     останалото го знаете    Laughing       Ама стилистите на продукцията са за голям бой! Нека им горят ушите, толкова "благословии" за един ден са получили, че направо не искам да ги мисля   Mr. Green

# 640
  • София, България
Момичета  Hug
Хубаво ни е обзела апатията, но нали имаме среща? Какво стана с Лагуната, някой щеше да проверява как стоят нещата там  Sunglasses

Тя сега Хриси рядко се включва, но датата си наближава - дайте да се мобилизираме и да решим къде и колко човека ще сме.

# 641
Ако трябва ще седя сама тук и ще поддържам темата, никаква апатия, никакви 5 лева Mr. Green

Fairy, бюлетина е супер   bouquet
Новината за талибанските вампири ме изкърти от смях Joy Роб с пускането на брада нямаше да има проблем според мен Laughing Той винаги си е прекрасен, но само мисълта за него като талибан иии  Joy

Стилистите на сагата....ами нали много се допитват до Стефани, нали се придържат към описаното....а те все едно по каталог са избирали "Най-лош стилист есен/зима 2009" ooooh!
Прословутия черен ревер е първото нещо, което ми бърка в здравето много сериозно. До сега абсолютно нищо не ме е дразнело, мога да гледам Роб с едни и същи дрехи и в 6 филма, но черния ревер направо ме убивааааа  Tired

# 642
  • Варна
Наистина много се умъртвила темата newsm78
Все пак да не е без хич
Роб е прекрасен!

# 643
  • София
Среднощно Слънце, за среднощно четене Simple Smile
Тъкмо се бях настроила да гледам един филм...спря на 99,6%...яд ме е.....може пак да си пусна Здрач по случая Simple Smile

А Remember me кога ще може да се гледа?

# 644
Ако трябва ще седя сама тук и ще поддържам темата, никаква апатия, никакви 5 лева Mr. Green

Цвети, само така! И сам воинът е воин Laughing
Не даваш снимки ти за мен вече, ако беше дала, можех да те подкрепя в похода за съхранение на темата Crossing Arms Laughing

Добре де, с риск да извадите отново доматите, ама как можете да го четете това Среднощно слънце Rolling Eyes Аз не можах да го докарам до края, признавам си. Пънах се, пънах се, четох по ред, четох по диагонал, четох на почивки, четох без почивки.... Joy Нищо не стана и накрая се наложи Уоми да ми го преразкаже hahaha Какво му харесвате, я споделете, може пък да съм го чела неправилно. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт