Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 454
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ако говориш за книгата на Стефани - страхотно ми хареса да видя нещата от другата страна Simple Smile и многооо, мнооого се надявам да допише цялата сага от гл. т. на Едуард.
Но специално  в горният пост имах предвид ФФ на Уоми Simple Smile

# 646
Fairy, занемарявам снимковата индустрия само заради лекции и други такива адски-не-интересни-неща Mr. Green Сега имам 3 дни почивка, така че преустановявам дейността Whistling

# 647
  • Варна
Среднощно слънце я четох веднъж много ми хареса и до толкова. Не съм я препрочитала, голяма драма там, голяма мъка...Като вземе да се вайка тоз ми ти вампир направо ми се реве и на мен  Mr. Green Може скоро да се прежаля пак, но определено е ценно допълнение към Здрач, защотот поне се разбират някои неща, то иначе ако чакаме само на нея  ooooh!

# 648
Здравейте посред нощ и от мен.
СС ми хареса, понеже дава допълнителна гледна точка и допълнителна информация - защо това, защо иначе..какво й е на книжката  Mr. Green

Цвети, ти си ни надеждата  Wink

Богата информация сте пуснали, прегледах я набързо, само ми се ще да вметна за тоз филм, посветен на РОб - мисля си че наистина е прекалено, разчекнаха го това момче и като мечка  в цирка сега го "показват" за да вземат колкото се може повече Confused

# 649
"Среднощно слънце" е супер, изчетох я на един дъх.
Честно казано, предпочитам да чета от гледната точка на Едуард, отколкото на патката Бела  Laughing
Както са казали момичетата преди мен, всичко е ясно, когато разказва Едуард. Мъжкият начин на мислене определено си има предимства.  Simple Smile
Така де, Роб е прекрасен, а Едуард е най-прекрасен.  Wink

Много кофти, че книгата не е завършена, аз лично се съмнявам, че Стефани ще я завърши някога.  Confused
Единствен недостатък за мен, е че Стефани е прекалено многословна, ама явно това е стила й в "Здрач".

Аз започнах да чета новата й книга "Скитница", но не ме грабна от първите страници, както се надявах да стане след препоръката на Bella. Дано ме заинтригува по-нататък.

# 650
Тук съм, чета ви, ама не пиша, щото си имам едно малко вампирче дето буквално ми изпива всяка свободна минутка Simple Smile За премиерата, пак казвам Арената е под терасата ми, имам мерак да се съберем за нощна прожекция /когато децата  спинкат, а не крякат из залите в киното  Twisted Evil Mr. Green/ и мога да купя билети предварително.  Hug

Мерси за бюлетините и новините и на Дени за инфото и веселите рубрики  Hug Hug Hug

Цвети незнам какво бих правила без твоите постове и снимки   bouquet

СС ми е слабост, аз не я харесвам, аз я обожавам!  Hug

Земята продължава да се върти, не заради някаква си гравитация, а защото Роб е прекрасен!!!

Лека дами  Hug

# 651
Аз започнах да чета новата й книга "Скитница", но не ме грабна от първите страници, както се надявах да стане след препоръката на Bella. Дано ме заинтригува по-нататък.

Ами, съжалявам.  Embarassed Така е с книгите - на някои нещо му харесва много, на друг не чак толкова. След като има хора дето не понасят Здрач, значи всичко може да се очаква Simple Smile
На мен Скитница ми хареса, защото е едно ниво над здрач. По-оригинална идея и по-философска книга. Има доста добро изграждане на персонажите от психологическа гледна точка. Но, съжалявам, ако съм ви подвела...

Момичета не влизам много, защото съм затрупана с работа. Има чувството, че тя става все повече и повече и все по-малко време имам да влизам тук.

Валка,   bouquet много хубава статия за Здрач, като стигнах до "отново прописах" направо щях да се разплача. Разбирам те много добре.

Аааа, без децата. После няма ли да ходим да полеем филма - кой от радост, кой от нещастие и т.н.

Мириел, така се смях на това. Точно Валка ме разплака и ти ме върна обратно в настроение. Уф, вече напълно тъжествено съм тръгнала към Team Jackob или поне към отбор Швейцария...
Защо ще поливаш филма от нещастие - няма такова нещо - Бела оставя Джейк и той все още е само за нас.... поне докато не се появи оново малко същество с ужасно име Simple Smile

И за нещо отдавнашно
Искам да ви покажа какво направи Кристабел  Joy

Кристабел, Много благодаря, че съм над Джейн - всъщност тайно в себе си искам да измъчвам хората. Понякога съм толкова добра с всички, че после ми се качват на главата и наистина понякога ми се иска да бях лоша и хората да ге беше поне малко страх от мен. Така че Кристабел съвсем точно ме е уцелила. Говоря напълно серизно !

Извинявам се за дългия пост, но нали не мога да влизам като съм на робата много и поне сутрин да си кажа, каквото искам Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 07:24 от Bella

# 652
  • Разпиляна във въображението
Добро утро!Бела, радвам се че съм ти оправила настроението. Това за "нещастието" съм напълно сериозна. Предполага, че ще съм от мърморещите и това не е до тим. Вече всички се възмущаваме от отвартното облекло, а аз мога да добавя още доста. Надявам се да бъда опровергана, но трагедията на Бела ще свърши в момента, в който чуя квиченето й, което трябда да мине за крясък, видя обувките и ДЪНКИТЕ на 90-годишния 17-годишен вампир, който изглежда минимум на Христовата възраст 33.... Няма да пиша повече. Май само Джейк ще е за гледане... е като му махнат перуката де и тръгне да се разхожда все едно се намира на тропически плаж, а не го вали дъжд всеки ден

Да Ви почерпя за моя заздрачен съпруг - днес има рожден ден!

# 653
Здравейте.
От известно време само ви следя писанията, някои неща съзнателно пропускам, един вид се нахъсвам за филма, то не че по-голямата част не изгледах по трейлъри, все пак благодаря на всички, които се грижат за дневните бюлетини   bouquet
 Мириел да е жив и здрав мъжа ти, много семейно щастие ви пожелавам.

За срещата другата седмица ще следя информация в затворения блог.
Лек ден на всички.
Роб е прекрасен!

# 654
Добро утро на всички.

Miriel да ти е жив и здрав заздрачения съпруг. Много да те слуша и винаги да споделяте увлеченията си.

Относно New Moon и дрехите......какво да ви кажа, да се молим тези черни дънки да не се скъсат от носене, че иначе в какво ще облекат Роб в Затъмнение и Зазоряване. Трябва да е гол. Което от една страна може и да е по - добре. Аз поне няма да имам нищо против   Blush  Blush  Blush
Както казах и по - рано, най - добре облечени ще са Wolf pack и то само, защото ще са полуголи.
Много ми  е интересно облеклото на Алис какво ще е. От трейлърите не е зле. Все пак тя е модната икона на сагата. Може да са оставили Ашли сама да си подготви дрехите, че да е добре. Ако се разчиташе на стилиста... ooooh! майко мила.

И за каузата на мантрата Роб е прекрасен  (когато не е облечен от стилиста на New Moon).

# 655
Добро утрооо - петъчно и готино!

Мириел, да ти е жив и здрав рожденника   bouquet

Fairy, присъединяваш ли се в каузата да запазваме темата...цък, цък

Роб е мноооого прекрасен и както каза Бел Ами гравитираме около първа мантра перманентно.

Вчера да ви кажа подхванах за ен-ти път Новолуние и послед нощ ме обвзеха едни такива меланхолични чувства..колко ще се реве на тоя филм от сега си правя сметка. А да не говорим, че както се вижда от снимки и трейлъри Уайтс е спазвал всички малки подробности, което е абсолютно прекрасно!( и много ще се надявам да го вземат за Зазоряване)

# 656
# 657
Цвети, при тези снимки мога ли да не се присъединя към каузата Laughing Laughing

Ще се реве, казваш. Или ще ревем за филма или ще ревем от филма Laughing

# 658

Laughing Laughing Laughing И не само на Dеничка. И на мен  Laughing Мноооооого хубави снимки.

Fairy   Незнам дали от филма ще ревем, но на филма на 100%, поне аз. Вече нямам и капка търпение пък. Искам да идва времето за премиерата.

# 659
Fairy, двата варианта са еднакво осъществими и възможни Laughing Joy Аз обаче на Затъмнение снимано от Слейд 80% от времето ще съм със затворени очи какъвто хорър се очертава...после ще ми разказвате какво е станало Laughing

Дени, снимките са..... Heart Eyes  уааааау Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт