ФЕВРУАРЧЕ вече знае, в мамино коремче танци-манци да играе! (22)

• 20 953
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Аз сега сварих да пиша.

Да са честити рождениците днес! Много да радват и да помагат на мамчетата си   bouquet !
Честито бракуване на Радост и Кристинчето! Безкрайно здраве и щастие заедно!

Потвърждавам и аз, че си изкарахме супер на срещата. Мислехме, че ще се съберем повече от предния път, но не се получи. Недошлите по една или друга причина могат само да ни завидят благородно  Heart Eyes
Запознахме се и с Гогич на Слънчо, който е едно истинско сладурче  Flutter Имахме си за компания и двама татковци - половинките на Слънчо и Бръмби  bowuu Аз и Мемориа бяхме самосиндикално  Party. Абе екстра си беше щом ни беше приятно и си поседяхме 4 часа някъде  Peace.

Днес цял ден бях навън въпреки лошото време. Радвам се, че утре се оправя пак  Grinning.

# 616
Поздравления за сватбите на Радост и Кристинчето!   bouquet С пожелания за безкрайно семейно щастие.  baloni kiss Two Hearts

# 617
Добро утро  Grinning !

Благодаря ви за пожеланията, да ви се връщат  Hug! Партито мина, беше чудесно, Рая е много доволна !

Едно кафе за събуждане !

# 618
  • Най-зеленият остров
добро  утро
благодаря  Стар за кафето. мислех, че съм първа но ти си ме изпреварила.
Честито на патерици на двамата рожденици на патерици. Много везнички - многооо. И моята принцеса е везна купона ще е на осми.
днес съм на ФМ  и ми е едно свито на душичката. Хем се надявам всичко да е наред, но не сме се виждали с бебчо повече от месец и ми е  ПРИТЕСНЕНО.
повече слънце ви желая днес от сърце .

# 619
  • Бургас
Добро утро и от мен !!!!
Star благодаря за кафенцето !  Hug
Мимита стискам палци ,всичко ще е ок ,да пишеш после подробности !  Hug
Успешна седмица на всички и повече усмивки,въпреки мрачното време навън !!! 

# 620
  • Плевен
Добро утро. Честито на бракувалите се. Обичайте се, дръжте се един за друг и помнете, че човекът до вас си е все същия, за който сте се омъжили. Успех на прегледите днес. Ще чакаме добри новини. Аз отново на работа и съм малко болна, че имахме гости и в събота, и в неделя и в събота си дойдоха с детето, което беше болно, та...аз да не остана по-назад. Хайде чао, до скоро. Усмихнат ден.

# 621
Добро утро!  Hug

Хайде на закуската Heart Eyes

Такава ще бъде и моята  Wink Bon appetit!

Стар, радвам се, че партито е било чудесно и Рая се е забавлявала!
katyanen, стискам палци за прегледа!
Мери, не се давай! Бързо да ти мине!

Хубава седмица!   bouquet

# 622
http://www.bg-mamma.com/ticker/6756
Zdraveite momicheta,tui kato sum nova v tozi forum i oshte se rovia i izuchavam dulbinite mu Simple Smile)))))))), newsm78 molia da me izvinite ako postna neshto ne tam kudeto mu e miastoto. Nadiavam se vsichki da se radvate na chovechetata koito razstut v vas i vseki den gi useshtata kak shavat vse poveche. Pozelavam na vsichki vi mnogo usmivki prez cialata sedmica

# 623
nie zakusihme veche neshto podobno   bouquet

# 624
добро  утро
благодаря  Стар за кафето. мислех, че съм първа но ти си ме изпреварила.
Честито на патерици на двамата рожденици на патерици. Много везнички - многооо. И моята принцеса е везна купона ще е на осми.
днес съм на ФМ  и ми е едно свито на душичката. Хем се надявам всичко да е наред, но не сме се виждали с бебчо повече от месец и ми е  ПРИТЕСНЕНО.
повече слънце ви желая днес от сърце .

mila  katyanen ne se pritesniavaj , predstoi ti mnogo priatna sreshta s tvoia bebcho . . . .  shte maha s rachichki i shte ti pravi mucunki  Joy i shte vi e zabavno i na davamata . . . .

# 625
Даниела, добре дошла. Можеш да прегледаш подфорума с правилата и там е много добре описано как да си сложиш лентичка в подписа, снимка или каквото ти се прииска. Ще е хубаво ако пишеш на кирилица, защото латиницата трудно се чете  Hug

# 626
  • Бургас
Вчера Silvery ме пита за един филм.
Гледах ето този,невероятен беше.Хубав филм,съдържателен,ама малко си поплаках накрая.
Ако още се чудиш какво да гледаш ти го препоръчвам горещо  Peace
http://www.imdb.com/title/tt0814314/

# 627
Добро утро и от мен!
Добре дошли на новите сред нас!Пожелавам ви спокойна и щастлива бременност!

След мързеливия дъждовен уикенд,ви пожелавам един слънчев весел ден!
Ние тръгваме по задачки,че и аз си имам рожденник в четвъртък и трябва да си организираме партито!

# 628
  • offshore & overseas
Вчера Silvery ме пита за един филм.
Гледах ето този,невероятен беше.Хубав филм,съдържателен,ама малко си поплаках накрая.
Ако още се чудиш какво да гледаш ти го препоръчвам горещо  Peace
http://www.imdb.com/title/tt0814314/
Аз го гледах на кино преди известно време, не е лош. Не помня дали плаках. newsm78

Хм, хм, хм, срещаджиите успяха да запалят завистта ми. Нищо, следващия път ще се постараем да дойдем и ние (надали ще успея сама при тия обстоятелства).

Аз днес имам много работа, а и трябва да взимам Кали в 12:30, което ще рече, че или ще присъствам през пост, през 2, или изобщо няма да присъствам.

Вчера времето все пак беше хубаво, ами оня ден -- не е за приказка, цял ден вали. Заведохме Халюшата на куклен театър, за първи път. Почти й хареса Mr. Green. Щеше да й хареса още повече, ако го бяхме планирали отрано и бяхме купили места на първи-втори ред, вместо на последния.

Така, препълнената зала, отдалечената на километър сцена и затвореното пространство малко я постреснаха, но приказката за Снежанка беше добре разказана и успя да я увлече. Разбира се, Халята се влюби в най-внушителната фигура -- тази на царицата. Laughing

Уф, разхвърлях се наляво и надясно, но, сещате се, че съм в паника. Party

# 629
Добро утро и от мен.
Добре дошли на новодошлите лека бременност им пожелавам. Отлитам по задачки и аз. Следобед съм на преглед и ще си видя бебчо и аз, незная защо, но и аз винаги се притеснявам преди преглед.
Лек и усмихнат ден.

Общи условия

Активация на акаунт