Светле и Ноеми, стискам палци!
Нашето цяло кралско войнство се завърнахме в София преди 10-тина дни ,след няколко месеца в Приморско, и един месец прекаран с тати в Котор/Черна гора/
Сега сме тук, незнайно до кога, очакват ни много пътища из света, но сега не ми се мисли за това - като му дойде времето,тогава

Както и на Ноеми и на всички,които си метаят за такава

Бъди много здрава и много щастлива

На цялото ти семейство пожелавам един дълъг и прекрасен живот,пълен с многоооо детски смях 

Никола говори много,с бати са голяма комбина в игрите,пакостите ,абе -във всичко

- не вярвах, че ще ми е толкова трудно да прежаля една бебешка коса ...

Да не би да съжаляваш напразно.... 
).Та седя тихо и мирно и в резултат......Главата му изглежда,като оскубана.Какви са тези фризьори,идея си нямам!Може ли да си толкова зле при това че и салонът не беше от най-евтините....
Трябвало да ходим на ехограф на мозъка, щото дрън дрън. Вече съм убедена, че Шейново и Детската педиатрия въртят далавери. Да ми била дала педката направление, а жената вика, нито мога да дам, нито те работят със ЗК за тези изследвания
Кажете сега да звъня ли на Нова тв или не, защото сериозно го обмислям. Изнудват ме да платя едвали не това изследване, което няма да е по-малко от 150 лв, а аз нямам тези пари