Най - напред да честитя макар и на патерица рождения ден на Флоуерлина

Мерка на теб ти желая една бременност с прекрасен резултат

Относно книжките - чета приказки основно в стихотворна форма. Човекът ги е научил почти на изут, но психоложката ми обясни, че това е нормално за тяхната възраст, да не се възгордявам много

Иначе вчера ги водих на лекар - изисках си направления за УНГ и се простих с визитката на Хени. Педката ме помоли да я оставя, тъй като имало много родители и деца, които се нуждаели от консултация, но не знаели към кого да се обърнат.
При прегледа се установи, че Цеци е с отит и много силна хрема, а Веско има алергичен ринит, който е довел до бактериална инфекция и зачервени тъпанчета

Слава богу днес са по-добре - личи си по беснеенето дето го спрягат. А малкия сериозно лази на Веско по нервите, щото първата му работа е винаги да отиде и да разбута играта дето другия е започнал

Светле, дано нещата се развият по най-добрият начин за теб

Ноем бих казала, че след като Писуна се е появил, значи нямата нужда от лекари с Крас

А що се отнася до готовността на децата ни да бъдат батковци и каки ... струва ми се , че никога не са готови и че и те се учат как да са такива, както и ние се учим как да сме родители. От личен опит го споделям

Цветке, ако си 100 % убедена, че въртят далавери се обади, ако обаче е необходим прегледа, то тогава сме насреща да помогнем