Най - напред да честитя макар и на патерица рождения ден на Флоуерлина
Винаги бъди така слънчева и позитивна.Мерка на теб ти желая една бременност с прекрасен резултат
Ти си мъжко момиче и ще се справиш, независимо от лудницата около теб 
Относно книжките - чета приказки основно в стихотворна форма. Човекът ги е научил почти на изут, но психоложката ми обясни, че това е нормално за тяхната възраст, да не се възгордявам много
Ходи сам до тоалетна, като ни уведомява, че желае да остане сам, т.е. да му затворим вратата - истината е, че след малко се чува шума от течащия душ Иначе вчера ги водих на лекар - изисках си направления за УНГ и се простих с визитката на Хени. Педката ме помоли да я оставя, тъй като имало много родители и деца, които се нуждаели от консултация, но не знаели към кого да се обърнат.
При прегледа се установи, че Цеци е с отит и много силна хрема, а Веско има алергичен ринит, който е довел до бактериална инфекция и зачервени тъпанчета
Сега и двамата са на АБ. Аз давам лекарствата по написаната схема в рецептите им, като чета за всеки от двамата, защото иначе няма оправия. Установих, че и боледуването на двамата много сериозно удря по семейния бюджет, та още повече съм на мнение, че не трябва да се водят болни деца в детската градина.Слава богу днес са по-добре - личи си по беснеенето дето го спрягат. А малкия сериозно лази на Веско по нервите, щото първата му работа е винаги да отиде и да разбута играта дето другия е започнал

Светле, дано нещата се развият по най-добрият начин за теб

Ноем бих казала, че след като Писуна се е появил, значи нямата нужда от лекари с Крас
Просто спри да си мислиш точно днес, точно сега, настрой се на вълна, че бебето ще дойде в момента, в който трябва. И може ей така, ако решите да си направите разходка до Троянския манастир - иконата там е чудотворна 
А що се отнася до готовността на децата ни да бъдат батковци и каки ... струва ми се , че никога не са готови и че и те се учат как да са такива, както и ние се учим как да сме родители. От личен опит го споделям
Когато решихме да имаме второ дете Веско беше най-доброто, послушно и любознателно дете и това беше една от причините толкова бързо да решим за второ 
Цветке, ако си 100 % убедена, че въртят далавери се обади, ако обаче е необходим прегледа, то тогава сме насреща да помогнем
Обясниха ли ти защо точно е нужен този преглед ?
После вече няма да ни е интересно!
После идвате тук и споделяте!
):
Айде сега. Всеки си възпитава детето както иска
Вече не ми е крив света!!!