Събират есенни листа Януарските деца

• 26 219
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от мен.
Най - напред да честитя макар и на патерица рождения ден на Флоуерлина   bouquet Винаги бъди така слънчева и позитивна.
Мерка на теб ти желая една бременност с прекрасен резултат   bouquet Ти си мъжко момиче и ще се справиш, независимо от лудницата около теб  Grinning
Относно книжките - чета приказки основно в стихотворна форма. Човекът ги е научил почти на изут, но психоложката ми обясни, че това е нормално за тяхната възраст, да не се възгордявам много  Mr. Green Мога да ви препоръчам от въпросните "Шишарко" - бих казала, че никъде в нея нямаше насилие, а също така и "Житената питка", "Дядо вади ряпа" и "Сиводрешко и бързобежко". Веско обожава приказките и преди лягане се пазариме по колко книжки ще прочетем. Знае азбуката и се опитва да учи числата. Но когато тръгна да го питам коя е буквата, обикновено бърка, като си личи че го прави нарочно  Laughing От два - три дни се е научил да говори на "бе" и аз изпадам в потрес - въобще не мога да разбера от къде го е чул, при условие, че не ходи на ясла в момента, а в къщи не се разговаря по този начин. Започва да свиква да се храни сам, въпреки че това е голямо каляване за моите нерви, щото две желаещи да се хранят сами и не можещи баш  Crazy Ходи сам до тоалетна, като ни уведомява, че желае да остане сам, т.е. да му затворим вратата - истината е, че след малко се чува шума от течащия душ  Twisted Evil Бих казала, че е много съобразителен и има силно развита логическа мисъл - надявам се да продължи и занапред да е така, независимо, че това е в ущърб на спокойствието ми.
Иначе вчера ги водих на лекар - изисках си направления за УНГ и се простих с визитката на Хени. Педката ме помоли да я оставя, тъй като имало много родители и деца, които се нуждаели от консултация, но не знаели към кого да се обърнат.
При прегледа се установи, че Цеци е с отит и много силна хрема, а Веско има алергичен ринит, който е довел до бактериална инфекция и зачервени тъпанчета  ooooh! Сега и двамата са на АБ. Аз давам лекарствата по написаната схема в рецептите им, като чета за всеки от двамата, защото иначе няма оправия. Установих, че и боледуването на двамата много сериозно удря по семейния бюджет, та още повече съм на мнение, че не трябва да се водят болни деца в детската градина.
Слава богу днес са по-добре - личи си по беснеенето дето го спрягат. А малкия сериозно лази на Веско по нервите, щото първата му работа е винаги да отиде и да разбута играта дето другия е започнал  Crazy
Светле, дано нещата се развият по най-добрият начин за теб  Praynig
Ноем бих казала, че след като Писуна се е появил, значи нямата нужда от лекари с Крас  Peace Просто спри да си мислиш точно днес, точно сега, настрой се на вълна, че бебето ще дойде в момента, в който трябва. И може ей така, ако решите да си направите разходка до Троянския манастир - иконата там е чудотворна  Simple Smile
А що се отнася до готовността на децата ни да бъдат батковци и каки ... струва ми се , че никога не са готови и че и те се учат как да са такива, както и ние се учим как да сме родители. От личен опит го споделям  Peace Когато решихме да имаме второ дете Веско беше най-доброто, послушно и любознателно дете и това беше една от причините толкова бързо да решим за второ  Wink
Цветке, ако си 100 % убедена, че въртят далавери се обади, ако обаче е необходим прегледа, то тогава сме насреща да помогнем  Hug Обясниха ли ти защо точно е нужен този преглед ?

# 46
Магнолия, страшно много ме зарадва! Честита да ти е третата лентичка  Hug

# 47
  • София
ООО, Мангич, хайде честито!!! Hug
Нещо съм се сдухала и аз, не ми се пише...

# 48
  • София
Flowerlina, със закъснение, но с много положителен заряд, ти желая дълъг житейски път и много цветя по него!

Мангеееее, честито, мацко, до 5 деца ще те поздравяваме и ще ти се радваме!  Heart Eyes После вече няма да ни е интересно!  Mr. Green (малиии, ми ако пак е мъжко???  ooooh! Heart Eyes)

Аз бях в Кърджали, а и компютъра ми беше на ремонт, но все пак следя за добри новини от Русе!  Wink

# 49
  • София; Дружбето
35 лв е и се поема и по ЗК, слаа богу. Обаче ни дадоха  час чак за 10.11 ooooh! До тогава ще е е страх от всякакво обуване с него Rolling Eyes
Обяснението беше, че ако има мозъчни отклонения или травми ваксините се отлагали във времето. Според мен това са глупости и си имат връзка с докторите в педиатрията. И ми вика - Кажи, че аз те пращам. Нема кажа пък Crossing Arms
Ман, да се оправят бързо бандитите Hug

# 50
(малиии, ми ако пак е мъжко???  ooooh! Heart Eyes)

Имам някакъв смътен спомен,от едно предаване на Милен Цветков,където Магнолиамм беше казала,че иска да има трето,и отново мъжко! Simple Smile

# 51
  • София
Дами,

Забелязах интерес към детският психолог и тревога за мъниците!  Hug

Звъните в Пумпелина, търсите Нина, казвате, че сте моя приятелка и искате час при Хени.  Sunglasses После идвате тук и споделяте!  Naughty  Mr. Green

Ето ПУМПЕЛИНА тук

# 52
  Ивонска,страхотна си! Heart Eyes
  В сайта открих и това(дали ще ми се разсърдят,че го поствам тук  newsm78 ):

Обучителен и терапевтичен център за работа с деца „Пумпелина” обявява Дни на отворените врати за консултиране и диагностика на деца от 0 до 3 години по следните въпроси:

* Общуване между родители и деца
    * Психомоторно развитие
    * Нарушения при хранене
Дните на отворени врати
ще се проведат от 7 Септември до 11 Септември включително и между 5 Октомври и 9 Октомври 2009 год  и са в подкрепа и партньорство с кампанията на UNICEF „Мълчанието днес ражда викове утре”.
Консултациите ще бъдат провеждани от терапевти с дългогодишен опит  в областта на ранното детско развитие: Нина Йорданова и Милена Макавеева на територията на Обучителен и терапевтичен център „Пумпелина” с адрес гр.София, кв.”Гео Милев” , ул. „Чар” 2.Консултациите са безплатни в рамките на горепосочените дати.
Моля, обърнете внимание , че има предварително записване, което всеки може да направи след като се обади на следните телефони в рамките на работния ден:

* 02 4921154
    * 0896777139

Не става въпрос за Хени,но пак е нещо! Peace

# 53
  • София
Шош е "плувал" в голяма, надуваема топка в Южния парк с баща си!  Crossing Arms  Crazy Да не го помоли човек да вземе детето - кога ли ще го метне с бънджи от мост на магистралата или с парашут от самолет!  ooooh!

# 54
  • София; Дружбето
Шош е "плувал" в голяма, надуваема топка в Южния парк с баща си!  Crossing Arms  Crazy Да не го помоли човек да вземе детето - кога ли ще го метне с бънджи от мост на магистралата или с парашут от самолет!  ooooh!
hahaha Joy Айде сега. Всеки си възпитава детето както иска Wink

# 55
  • София/Варна
Шош е "плувал" в голяма, надуваема топка в Южния парк с баща си!  Crossing Arms  Crazy Да не го помоли човек да вземе детето - кога ли ще го метне с бънджи от мост на магистралата или с парашут от самолет!  ooooh!

Не се коркай, отвратително беопасно е ...

Магнолия, честито! Simple Smile

# 56
  • София, Лагера
Момичета, благодаря на всички ви за милите думи!!!!  Hug Heart Eyes Hug

Е, Ив, некст тайм белким го пусне със самолет наистина, че ... му е време вече да се обучава за пилот, все отнейде се започва!
Хи хи хи, аз вдругиден заминавам за Трявна на семинар. Утре ще излизаме и затова предложих на Крас от днес да сготвя, а той (почти обидено) каза, че и сам може да се справя... та ще ми е интересно какво ще сътвори Mr. Green

Ох, Ман, ха дано ти се оправят бързо мъжчетата! Аман от гадни болести, а лошото е, че тепърва иде зима  Confused

Мацки, аз да споделя - преди малко се обадих на една приятелка, която всеки момент трябва да ражда. Хванах я на улицата - разхожда се в опит да си предизвика раждане. След малко ще пие хапче за предизвикване и утре, живот и здраве - бебе. Еййй, как навреме й звъннах!  Party Вече не ми е крив света!!!  Laughing

# 57
Магнолиям честита ти радост!Пожелавам ти лека бременност и едно хубаво бебче на финала!Какъвто цвят си го искаш Joy
Ноеми и аз ти изпращам много позитивна енергия и дано съвсем скоро да се похвалиш. Hug
Ман, Hugбързо оздравяване на мъниците!
Цвети,дано всичко да е наред с малкия мъж!

# 58
  • София
Мангич, честито! Що се кри толкоз време, ми не се похвали? Айде лека и безпроблемна бременност и здраво бебе на финала!  bouquet

Ноеми, гуш! Hug

Ман, гуш и за вас!  Hug

# 59
Ооооо Мангич, какво подобаващо завръщане ни сътвори  Grinning Айде честито  Hug (дано наследи пишката на Рик  Mr. Green)

Ноемчеееее, станало ти е фикс идея, а това не е дорбре. Няма никаква нужда да ходите по лекари - просто детенцето, което иска да се роди при вас ще дойде, когат ви намери Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Манански, бързо оздравяване Praynig

Общи условия

Активация на акаунт