Събират есенни листа Януарските деца

• 26 233
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • София
.... Не обичам да давам АБ, но понякога е единственото правилно решение.

Точно така е!  Peace Нито една крайност не е хубава, знаеш!  Hug Аз самата държах в едната ръка рецептата за Клацид, докато лекувах Шош с хомеопатия от рота вируса и пневмонията... Но се размина (на косъм). Нямаше да рискувам живота му, обаче, с глупаво инатене срещу АБ!  Naughty Мангъров го наблюдаваше и му се отчитах по телефона по 2 пъти на ден...  Tired Той също много ме подкрепи, но беше "на нисък старт".  Heart Eyes

# 76
  • offshore & overseas
Аз февруари, живот и здраве, още една мома.

# 77
  • София; Дружбето
Аз февруари, живот и здраве, още една мома.
Лелееееееее Hug супер. Честито. Пожелавам ти тая мома да е по-неангажираща от кака си Mr. Green

# 78
Темата ни забременя!  Laughing
Мяуче, честито!  Hug
Манана, за нос ли? Нищо. Вече не ми дава да и слагам капки. Преди готови капки (физ. разтвор с билки -невен, розмарин, мента, мед и т.н. . Сега спи с  разрязана глава лук над главата, това е по съвет на личния, не съм го измислила аз. Laughing

# 79
Мопс, как по точно над главата?

Честито, Мяуче  Hug

# 80
  • Варна
Такаааа....първо- Погледнете третата ми лентичка в подписа
Много се радвам, че познах Simple Smile. Лека бременност ти желая и страхотно здраво и хубаво бебче на финала!

# 81
Андж, близо до главата имам предвид. ПОнеже на Софи леглото има малка табла за да не си удря кратуната,слагам лука на нея, но не съобразих, че никой не го е виждал.   Laughing

# 82
magnoliamm, наистина изглеждаш много добре! Hug Казвай сега момче или момиче?

Мопси, ти няма ли да ни покажеш снимки?

Мяуче
, честито и на теб! Лека бременност! Hug

На всички болни скорошно оздравяване.

Още веднъж благодаря за поздравите, момичета!

# 83
  • offshore & overseas
Още веднъж благодаря за поздравите, момичета!
Ние с теб май сме на една дата. Много слънчев ден беше, дано такава да ни е и годината напред!

Благодаря и аз за поздравите и пожеланията!! Чакам и треперя. Laughing

# 84
  Мяуче,честито! Hug Анджелина ме изпревари(не за първи път  Laughing ),съвсем тук ти е мястото! thumbsup
  МАнана,много добре,че мъниците вече се подобряват!Ти самата как си? Оправя ли ти се настроението? Simple Smile

Мопси,интересна идея с лука!Да взема и аз да пробвам,че Алекс нещо не ще да се сбогува с хремата.... Crazy
  За приказките,дето споменаваш,че обичаше руски......Аз пък  се сещам,че кат' малка си имах книга с български приказки,на български език.Все молих баща ми да ми ги превежда,но на него явно не му беше до това.А как си мечатех да мога да чета на български! Praynig
   Ето,че мечтата ми се сбъдна! Laughing Малко късничко,но...няма значение! Wink

# 85
Flowerlina, честит рожден ден на патерици! Бъди здрава и много щастлива!   bouquet

Ноеми, Светле, стискам и на двете ви палци скоро да се похвалите с 2 чертички!  fingerscrossed

Магнолияяя, много се радвам да видя третата лентичка в подписа ти! Честито! Лека и безпроблемна бременност и едно усмихнато и здраво бебче на финала!  Heart Eyes Hug

Мяуче, честито и на теб!  Hug

Как хубаво е тръгнала тази тема! Някой друг да се похвали?  Mr. Green

Бързо оздравяване на болничките!  Hug

# 86
Привет и от мен!!! Такаааа от фоликучето излезе яйчице, а от него ембрионче...   Wink Прибрах си ембриончето на топло у дома и сега се надявам да видя след две седмици двете чертички... (ако не е много нахално от моя страна... ) Embarassed

# 87
    Сетакап...... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Praynig Praynig Praynig
    Толкова е вълнуващо!
    Дано Господ пази ембриончето и всичко,което служи за живота му! Praynig

# 88
  • Варна
Светле, стискам палци! Нямам търпение да се похвалиш с двете чертички!  Hug

# 89
Леле, че хубава темичка е тази.... Hug

Стискам палци малкото ембрионче да си остане на топло там.  Wink

Поздравления и много късмет на Магнолия!

Общи условия

Активация на акаунт