Събират есенни листа Януарските деца

• 26 403
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • София; Дружбето
Светле, ще се моля с цялото си сърце да видиш двете чертички Praynig Hug

# 91
Ох, Светле, много, много стискам палци и се моля  Praynig Hug

# 92
  • София
Светле, змийското ми сърце бие в ритъм, който тълкувам като положителен знак за твоята бъдеща бременност!  bowuu (виде ли как на Цвета не и се размина да е свекърва!  Mr. Green Кой каза (помниш ли), че всичко ще е ОК с Габи, понеже никой не може да отнеме закономерната вероятност Цвета да тормози някое мило момиче?!...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

Честито на мама Мяуче и добре дошла в нашия страхотен отбор!   bouquet

# 93
Setakap, стискам палци и ще се моля!

# 94
Светле, айде да минават тия двеседмици и да се похвалиш с двете чертички и един нов живот под сърцето си  Praynig
Селма аз всеки ден съм на ръба на психическото оцеляване  Twisted Evil Но си повтарям като мантра "шест години, шест години, шест години ..."  Mr. Green Поуспокоявам се обаче, дащото освен психоложката и много от вас в лични разговори споделиха с мен, че е напълна нормална реакция, когато децата са две, за което им благодаря  Hug
Цветелинка честита радост и безпроблемно раждане   bouquet
Мопс имам сомен, че спомена за някакви капки, които даваше на Софи, за да понесе по-леко приспособяването в градината. Или бъркам  newsm78

# 95
Светле, змийското сърце на Ива всъщност е едно от най-добрите и хубави сърца Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Няма начин след като толкова много се молим всички да не стане  Hug Hug Hug

Ман, на мен колко години ми остават?  Mr. Green Crazy Crazy Crazy

# 96
  • София
Светле, змийското сърце на Ива всъщност е едно от най-добрите и хубави сърца Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Няма начин след като толкова много се молим всички да не стане  Hug Hug Hug
...

Blush Blush Blush Blush Blush Blush (учиш ме да се изчервявам, а?!  Crossing Arms спри, че ще успееш!!!  Blush )

# 97

Ман, на мен колко години ми остават?  Mr. Green Crazy Crazy Crazy
До третото ли  newsm78

# 98
  Манана,прекланям се пред вас майките с по две деца! newsm20
  Щом ги имате,значи Господ е преценил,че сте достатъчно силни духом!  Hug
  (Неслучайно все-още нямам никакви изгледи за второ....)

# 99
...

Blush Blush Blush Blush Blush Blush (учиш ме да се изчервявам, а?!  Crossing Arms спри, че ще успееш!!!  Blush )

Пфуууу изчервена змия такава  Hug

Мананооооо, третото ще е от Боби, така че мисли му к'во ми пожелаваш Mr. Green

# 100
Светле, чакам с нетърпение да минат две седмици и да ни зарадваш с хубава новина!  Heart Eyes  Hug

# 101
Добро утро и от мен!

Светле, много силно стискам палци за малкото ембрионче! Когато много силно искаш нещо, няма начин да не стане!!!!

Честито на Магнолия, и ня всички други очакващи своите бъдещи слънчица. И се възхищавам на куража и силата на всички мами с повече от едно детенце. Аз определено не съм готова (дали и някога ще бъда Simple Smile ) да отглеждам повече от една хала, без да ме пратят на 4-ти км. Simple Smile
Ноеми, стискам палци и за теб, скоро да се похвалиш с очаквано наследниче!

Симеон е започнал от малко диваненце да се преваръша в голямо такова, благодарение на контакта с какви ли не деца в яслата. Ще си иман сериозни разговори с него, какво може и какво не, едно добро дете. А изцепките на персонала ни нямат край. Аз вече не се впрягам, стига ми че детето ходи с усмивка и не показва признаци на оказван тормоз ( пу-пу-пу)!

Айде, че пак дълго стана! Хубав ден!

# 102
  • София, Лагера
Светле, много се радвам, мила!!!!!!   Hug Hug Hug
Ех каква прекрасна темичка наистина!!!

....Цвета да тормози някое мило момиче?!...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

Ау, ти ще ми говориш за тормоз!  ooooh! ooooh!  Mr. Green Heart Eyes

Благодаря ви, момичета, за стисането на палци и за моето бъдещо отроче! Ха дано ...!!!! Hug

Мацки, заминавам за Трявна. Доразболях се, мамка му. Снощи празнувахме раждането на едно бебе (писах в предния си пост) и бирата ме до-гътна. Със сигурност не съм заразна, защото и двамата ми мъже са си ОК. Кофти, че ще пътувам с една бременна приятелка (която чака трето, при 2 каки на по 16 и 17  Wink) и не искам да се притеснява, ама няма как  Tired Свекитата заминаха на екскурзия във Виена и Крас е сам с Пресиян... 3 дни. Да видим на каква магария ще го научи (и кой кого)  Mr. Green

# 103
  • София
...
....Цвета да тормози някое мило момиче?!...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

Ау, ти ще ми говориш за тормоз!  ooooh! ooooh!  Mr. Green Heart Eyes

....

newsm48  smile3508

# 104
Светлеееее,   Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт