Събират есенни листа Януарските деца

• 26 263
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НОЕМИ!!!   bouquet

Желая ти много здраве, щастие и една красива дъщеричка!!!  Hug

# 631
Само мога да те посъветвам когато го усетиш, че се разболява, или влошава незабавно преглед, дори предния ден да сте били. На тази възраст развиват пневмония за 24 часа /от здраво състояние/, така че бъди много внимателна. Hug

Подкрепям това мнение на Клеми.

# 632
  • София; Дружбето
Само мога да те посъветвам когато го усетиш, че се разболява, или влошава незабавно преглед, дори предния ден да сте били. На тази възраст развиват пневмония за 24 часа /от здраво състояние/, така че бъди много внимателна. Hug

Подкрепям това мнение на Клеми.
Мдам, това ме притеснява, особено след проблемите му с дробовете. След обяд сме първа писта при педката, ама е от 2 чак Rolling Eyes Сега е уж добре, спи си, дано  всичко е ок и се размине с хрема и кащлица само.
А пазене няма. Ей ме, излязла от стаята за 2 мин http://miiau.snimka.bg/children/misha-i-gabi.426108.15503255

# 633
  • offshore & overseas
Хихи, колко са сладки (знам, че е неуместно)! И при нас ще го има същия проблем, надушвам...

# 634
  • София
Цвет, ако имаш овлажнител за въздух го пусни, другият начин е да пуснеш гореща вода да тече в банята и да му преместиш там шезлонга да диша парите.

# 635
Честит рожден ден Ноеми!

Нека всичките ти мечти се сбъднат!

За порасналите каки Биш и Йоана, за Лилита, за голямото момче Цеци и за всички рожденици, които пропуснах последните дни!

Бъдете много щастливи и обичани!

Прегръдки за малкия Габи и дано няма нищо сериозно!

Хубав ден и успешна седмица на всички!

# 636
  • Варна
Този месец е наситен с рожденици май. Simple Smile
Честит рожден ден на Ноеми! Желая ти да имаш поводи за още много такива снимки, както през тази година - да си все така усмихната на тях, а и всички твои съкровени желания да се сбъднат!

Честито и на порасналите Биш и Йоана!   bouquet
Цвета, няма ли как да звъннеш на педиатъра - да дойде във вас, вместо да ходите вие с Габи? За толкова малко бебче мисля, че педиатъра трябва да направи компромис - още повече, че сега не е на работа в кабинета.

# 637
  • offshore & overseas
Цвета, няма ли как да звъннеш на педиатъра - да дойде във вас, вместо да ходите вие с Габи?
Ето какво щях да предложа, но спря нета и ми излезе от главата. Crazy Би трябвало да ходят разбира се, и то добровелно, без увещания, ама дали ще го направи цветкиния... Thinking

# 638
  • София, Лагера
Мацкиииии, благодаря ви за прекрасните пожелания!!!!!  Hug Hug Hug
(почувствах се като нае...на с толкова пожелания за момиченце) Mr. Green

Светле, да ти се връща с все сила!  Hug

Цветке, ха дано се оправите по-бързо!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 639
  • София
Ноемка много успешна и ползотворна година ти желая в каквато насока ти си избереш, здраве, любов и да посетиш много нови екзотични местенца!
http://image071.mylivepage.com/chunk71/1671836/1509/birthday63.gif

От сърце ви благодаря за пожеланията и за моето момиче  Hug Hug Hug. А ние направо можем да си направим списък с октомврийски рожденници  hahaha  Joy

Цвет в това отвратително време наистина би било добре да те посети доктора вкъщи, ама едва ли ще го направи  Thinking безвъзмездно

И аз съм с двамата на преглед днес, дано да вървят на подобрение  Praynig
На всички болнички желая Здраве!  Flowers Four Leaf Clover

# 640
  • София; Дружбето
благодаря ви за загрижеността. бих звъннала, но тя от 12 преглежда бебета в кабинета с час, та няма как да дойде. а и по-рано да се бях сетила надали щеше да се навие. т'ва не е частник Rolling Eyes
дзверо кашля много злобно, добре, че е вече 12

# 641
  • offshore & overseas
благодаря ви за загрижеността. бих звъннала, но тя от 12 преглежда бебета в кабинета с час, та няма как да дойде. а и по-рано да се бях сетила надали щеше да се навие. т'ва не е частник Rolling Eyes
дзверо кашля много злобно, добре, че е вече 12
Жалко, но това, че не е частник, не значи, че не би могла компромисно (обаче може би пък трябва да й платиш поне таХито, ако е далече, знам ли Thinking).

НаЩа па веднъж дойде (след калинкиното лежане в болница, имахме пак проблемче), тя си пада малко паникьорка, а и е сравнително наблизо, та веднага яхна метлата, с което не искам да кажа нищо лошо за нея, разбира се...

# 642
  • Русе
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НОЕМИ!!! Бъди все така красива,дива и щастлива! newsm59  bigdance2

# 643
  • София/Варна
Честит рожден ден, Ноем!

# 644
  • София
Честит Рожден Ден, Ноеми!

Викс, ЧРД на Йоана и оттук Hug Hug Hug

Пожелавам здраве и много късмет!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт