Събират есенни листа Януарските деца

• 26 227
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
  Ами...питай ги,значи! Wink
  Може кризата да ги е ударила... newsm78
  На мен не ми е любопитно.Толкова неща има за мислене,да мисля и за дневното безделие на другите...... Crazy

# 691
Естествено, само ми е адски любопитно как го правят този номер.  Laughing
Клеми ми гледам, че по-голямата част при нас са млади майки, които не ходят на работа (доста често ги виждам да седят по кафетата, а ние сме малък град и поне по физиономии се знаем) - обикновено татковците се бъхтат за цялото домочадие. Обаче от там ми се поражда въпросът защо се вземат дечица, чиито майки ходят по кафета, а работещите се чудят как да организират ежедневието и под какъв график бабите да гледат децата, щото нямало места  Rolling Eyes
Селма и аз когато го вземах първи Веско не чувах дечица до плачат, но и днес Госожата ми каза, че се е натъжил защо не е пръв. Но пък го похвалиха, че вече целувал децата, а не ги удря. На мама любовчията  Heart Eyes
Мопси бедърът е на една млада и хубава майка на две деца  Grinning
Барби клубчето се намира в НАдежда - ново е и собствениците са много готини хора.

# 692
# 693
  • София

Ох, не е истина просто как ме клъвнаха като синигер червейче!  ooooh! Laughing

# 694
  • Русе
Защо не им пусна фотосесията?

# 695
  • София
Защо не им пусна фотосесията?

Blush

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 22:30 от ivonska

# 696

Цитат
Но пък го похвалиха, че вече целувал децата, а не ги удря. На мама любовчията
  Браво на момчето! Hug
   Наистина е приятно да чуваш похвали за дететнцето.Пожелавам ти,да се множат непрекъснато! Grinning

Цитат
днес Госожата ми каза, че се е натъжил защо не е пръв
  Може да те манипулират,за да го взимаш по-рано. Confused

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 22:29 от Селма

# 697
  • София
Ноеми, честит рожден ден на патерица! Много здраве, любов, разбирателство и деца ти желая!  bouquet Hug Heart Eyes

Наздраве, дами! Вторник е - време за мартини!  Mr. Green Wink

Изпуснах ви от поглед аз, изпуууснааах! Някой още да е позабременял? (Аз не съм, за по-сигурно и секс не правя Crazy )

# 698
  • София; Дружбето
Ноеми, честит рожден ден на патерица! Много здраве, любов, разбирателство и деца ти желая!  bouquet Hug Heart Eyes

Наздраве, дами! Вторник е - време за мартини!  Mr. Green Wink

Изпуснах ви от поглед аз, изпуууснааах! Някой още да е позабременял? (Аз не съм, за по-сигурно и секс не правя Crazy )
Прави прави Whistling ние ще стискаме палци

# 699
  • София
Цветоооо, нещо злобееш ми се чини?!! Mr. Green Набутваш другарче, а?

# 700
  • София
Цвета злобее заради мартинито (чини ми се) и крои планове как да напие Габи с бира, замаскирана като кърма! Laughing Познах ли?  Wink

# 701
Аз изпих три чаши мавруд и бегам да легам  Mr. Green ЗА инфо на любопитните  - ОВУ-то ми мина къмто събота  Mr. Green
Селма те не ме манипулират - по-скоро Веско с дърането си с израза "Мама МАнка я няма, не знам кой земе мене"  Confused
Утре обаче иска да ходи на градина - видяхме как госпожата с две майки ноха пълен чувал с играчки  Mr. Green

# 702
  • София
Ман, моля те...събота??? 17ти??? Ден след Рд на Цецко??? Аз ще слдя развитието ОСТОРОЖНО! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Уф...моля да не ми обръщате внимание...чакам пари от един проект, завърешн преди повече от 1 месец...последно трябваше да са ипзлатени днес, няма ги, надявам се за утре....може би, едва ли не....егати частния сектор, идва ми да си направя харакири. Confused

# 703
  • София
Ман, моля те...събота??? 17ти??? Ден след Рд на Цецко??? Аз ще слдя развитието ОСТОРОЖНО! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И аз!  Laughing

# 704
  • София
ХоХоХо, аз пък имам пратка от търговишкия винзавод!  Flutter Да живей вражеската рода!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт