Отговори
# 105
Май ще се повторя с повечето съфорумци,но явно някои странности са типични за повечето хора..
Като минавам по даден път/през ,който съм минавала и преди,/се стремя да стъпвам на едни и същи плочки.Или минавам през две плочки ...
Смятам сбора от номерата на колите.
Винаги имам огледало в себе си ,и дори и да съм на бар,го изваждам и тайничко си поглеждам бретона,устните,очите /ама наистина тайничко.Само,дето приятелките непрекъснато ме бъзикат с това огледало/.Както и гребен.Реша се постоянно.
Заспивам на телевизор или на винаги включена лампа.
Слушам музика почти постоянно /преди време дори заспивах със слушалките на уши/
Имало е дни ,в които от сутрин до вечер съм гледала само филми/мога и сега да го правя,но нямам време вече/
Гриза си ноктите Blush/да живее ноктопластиката/

Ще допълвам,май са много.

# 106
1. Не съм носила ръчен часовник от ученичка, а от години в дома ни няма часовник /изключвам тези на мобилните телефони и на някои електроуреди/.
А, сега се сетих като прочетох Лола. И у дома е така. При нас обаче има причина. Аз полудявам от тиктакането на часовници. Чувам дори ръчен часовник от метър и половина разстояние. Но това с чуването ми е друга тема...
Grinning Това като го прочетох,си спомних нещо. Бях чела в някаква книга по психология , че тиктакането се асоциирало подсъзнателно с пулсирането на... част от анатомията на жената при възбуда. И аз специално съм се вслушвала,но изобщо не ме дразни.  Grinning

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 00:04 от титана

# 107
Ох, сега ме мързи да пиша, а моя списък е мноооого дълъг. Но докато се наканя, поне ще ви чета, понеже е много интересно.
Миналата година имаше подобна тема пак, и беше една от любимите ми.

# 108
Да добавя-имам навика да подушвам всичко,което хвана.Няма значение какво е то.Мъжа ми много често ме бъзика,че и едно лайно да хвана и него ще подуша. Laughing
Като пия вода си броя глътките...  newsm78...и аз незнам защо го правя,но го правя винаги...
Много често ми се случва да пресмятам колко километра пешком съм навъртяла за деня....И стигам до извода,че никога не ми се е случвало да са по-малко от 4.  Peace Mr. Green
Зимно време при температура в стаята 26 градуса,спя с чорапи,пижама и завита с най-дебелото одеало.../Мъжа ми в случая:"Още нещо нямаше ли в гардероба да облечеш отгоре-може да ти е студено... Laughing Mr. Green"......./ха-ха-ха много му е смешно на него  Crossing Arms.../
По 5 пъти най-малко проверявам дали са изключени всички електроуреди преди да изляза от вкъщи./някой път чак ми иде да развъртя бушоните та да не се притеснявам,щото колкото и пъти да проверя после,като изляза и все се питам:"Дали не забравих да проверя някой уред?"  newsm78
Когато ще спя,натискам "мутето" на телевизора и го оставям само да свети,задължително преди това съм го нагласила на 30 минути.
Обичам да правя физиономии пред огледалото.
Обичам да се правя на палячо пред децата....пукат се от смях ,а аз се разтоварвам така... Crazy Crazy Crazy
И още странности имам,но ...след малко трябва да натискам мутето .  newsm53

# 109
Страхотна тема !!! Да се включа и аз:

* мразя гостите да ми влизат с обувките / следват 3-4 часа чистене/
* купувам си списания, но не ги чета докрая
* като видя молец в къщи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
* дразни ме обикалянето по магазините, когато не мога да си купя нищо
* не понасям мръсни чинии оставени в мивката да ....  ooooh!отлежават

newsm78 ... като се сетя ще пиша пак

# 110
Сетих се още нещо.
Винаги гледам номерата на колите ,когато шофирам,дори и в тъмното.
Градът ни не е много голям,та знам номерата на половината коли Mr. Green
За да се сетя за някой човек питам каква кола има.
Имам навика да придавам човешки качества на колата си.Говоря и и тя ме слуша  Peace
Не мога да стоя челно към масата,винаги на една страна.
Много ме е страх от земетресение,ама много.
Не обичам да ми пипат косата/а аз имам доста/.Веднъж един се опита да се пошегува
 като ми отряза кичур и после #2gunfire

Сигурно има още,ще се сетя. Peace

# 111
Да се включа и аз в темата:

1. Не понасям да ми пипат ушите;
2. Не понасям, когато съм в леглото, някой да ме прегръща през ръцете, т.е. едната ми ръка винаги трябва да бъде най-отгоре;
3. Не понасям да има сгънато одеяло, което затиска завивката ми при краката; Също така не понасям завивката ми да бъде подпъхната в матрака;
4. Не обичам да говоря по телефона;
5. Не обичам да се храня сама, за това когато това ми се случва у дома си пускам музика;
6. По-приятно ми е да контактувам с деца, отколкото с възрастни;
7. И аз не понасям мръсни чинии в мивката;

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 12:20 от buggy-->

# 112
1. Мразя да пазарувам от мъже продавачи, ако имам избор винаги се насочвам към жена.
2. Не мога да заспя, ако краката ми са завити, от коленете надолу задължително трябва да са отвити.
3. Не ям ядене, което е останало от предния ден (само в краен случай).
4. dodyniki, и аз си броя глътките, когато пия вода, трябва да са поне 10.
5. Не мога да работя умствен труд, ако е тихо, тишината сякаш обсебва мислите ми и нищо не мога да напиша.
6. Въобще мразя да върша само едно нещо, обикновено едновременно чета книга и гледам телевизия, а понякога съм и в интернет. Grinning

# 113
Сетих се още нещо.
Винаги гледам номерата на колите ,когато шофирам,дори и в тъмното.
Градът ни не е много голям,та знам номерата на половината коли Mr. Green
И аз гледам винаги номерата и ги помня , живея в София и пътувам около 40 мин. до работата, но има коли , които засичам почти всеки ден и много се радвам като ги видя  Crazy. Майка ми пък събира цифрите на номерата Simple Smile

Някои не ядат ядене от предния ден, аз не мога да го ям на следващата вечр, но пък много обичам да закусвам снощната манджа, особено мусака, огретен и леща. Ям ги студени и направо от тавата/ тенджерата. Каквото не съм изяла (рядко Simple Smile ), го изхвърлям.

# 114
Права си, Дона..

Ама и аз искам 15 мин слава :

- Спя обърната само на дясната си страна и завита до уши.
- Не минава и ден без да дъвча дъвка - пристрастена съм до болка!
- Не мога да произнеса думата ''татко'' - буквално ми прилошава на стомаха, но си има причина.
- Имам фобия от самолети. Боря я на всеки няколко месеца с презокеански полети.
- Домът ми е черно-бял с цветни акценти - мразя шарениите. И с дрехите съм така.
- Изпивам над 3-4 литра вода на ден, иначе ще умра. Не пия чешмяна по никакъв повод.
- Когато плащам кеш, обръщам парите от лицевата им страна задължително.
- Ям с качен крак на стола - иначе не ми работи перисталтиката. Laughing
- Спазвам абсолютно всички правила на движение като шофирам - трябвало е да стана катаджийка.
- Обичам да пътувам на стоп сама.  Embarassed Не го правя вече.
- Римувам си думи наум. Мога да спретна читаво стихче във всеки един момент.
- Говоря много силно. И напоително, като радиоточка съм.

# 115
  • Германия
- Не мога да произнеса думата ''татко'' - буквално ми прилошава на стомаха, но си има причина.
Това го бях забравила..и аз съм така  Peace

# 116
Ева, Flocke,  Hug подсетихте ме.
- не мога(и никога не съм го правила) да нарека майка си "мамо", винаги съм и казвала "майко"
- спирам музиката когато чуя песен за майката. не понасям такива песни

# 117
Не знам дали са странности, но:
1. Не заспивам на отворена врата и затворен прозорец!
2. Ако има как всеки у дома да си има собствена спалня ще съм най доволна  Crazy, обичам да спя сама в леглото и в стаята.
3. Дори някой само да посегне да пипне колекцията ми на Роджър Зелазни бързам да кажа, че не ги давам за четене.... един ден ще ги завещая на дъщеря ми   Thinking - по принцип не обичам да си давам книгите, но тези ги събирам с години и съм като звяр  Laughing
4. Не обичам някой да ми се меси на домакинството, особено да ми готви в кухнята  Grinning
5. Прането се простира по точно определен начин, щипките са забранени
6. Не обичам други хора да подаряват на мен или детето дрехи! По никой начин, цялото роднинство е предупредено и дават пари, когато има повод. Играчките са разрешени  Mr. Green

И други имам, но ще стане много дълго.

# 118
  • Между гори и планини
Сетих се още нещо - необичам да ми подаряват  букети, имат толкова много "украса" че цветята се задушават... умират след ден. Но пък много серадвам на саксийка с цвете като подарък.
По същата причина не харесвам натюрморти и удома имам само пейзажни картини. За мен натюрморта е нещо откъснато, което умира.
Много рядко закъснявам, ръчният ми часовник е с 10мин. напред винаги, мразя някой закъснява и да чакам...

# 119
  • До морето
леле, момичета, пукнах се от смях, ето ви и част от моите странности:
1.имам НЕчовешка фобия от котки,разтрепервам се дори да видя малко котенце на нечий десктоп.Целият ми живот е съобразен с това-знам от къде да минавам, контейнерите винаги се заобикалят и никога през живота си не съм стъпвала на Рибната борса във Варна, макар че мн, ама мн обичам миризмата на прясна риба.
2.никога не ям нещо, което е разпечатано, дори и да съм го разпечатала аз, сутринта, примерно
3.не помня физиономии, а по принцип близките ми твърдят, че имам феноменална памет  Embarassed ,мога да запомня всичко, което ми е казал даден човек за себе си, само не и това как изглежда, трябва да го видя поне 5 пъти, за да го запомня и то, ако го познавам, хората във фирмата, например, с които нямам контакт, са просто подвижни сенки за мен, нищо че ги виждам всеки ден  newsm78
4.и нещо свързано с котките пак, нз дали е съвпадение, но нямам и никога не съм имала познати или приятели, които да имат котка в дома си  newsm78
5. другата ми странност е, 4е понякога едни и същи неща ме докарват до лудост, а др път изобщо не им обръщам внимание-неоправено легло или пук чиния в мивката.......

Общи условия

Активация на акаунт