търся дипломна работа по PR

• 8 394
  • 94
  •   1
Отговори
# 15
Толкова ли е трудно за разбиране - висшето образование не е за всеки!

Чудя се колко балами има - огромен брой майки с деца съумяват не само да завършат образованието си, да защитят докторат, но и да имат успешна кариера, а то - колко било лесно!

# 16
  • Там,където се събуждам щастлива.
точно това щях да донапиша.Дипломирането не е лъжица за всяка уста, все пак.В чужбина си има НИВА на завършване на висшето образование и далеч не всички вземат магистратура.

Така е. От моят курс беше така: започнахме 60 човека, дипломирахме се 3 и сега аз съм единствената, която учи Магистратура.

Те затова не ни искат на работа в Западна Европа, с БГ диплома, защото си взимаме изпитите така. И те добре го знаят.
Голяяяяяяям ужас!

# 17
Да, като се замисля казвате истината! Срамувам се от себе си. Каквото и да ми коства ще трябва да седна сама да си я напиша. Благодаря Ви!

# 18
Да, като се замисля казвате истината! Срамувам се от себе си. Каквото и да ми коства ще трябва да седна сама да си я напиша. Благодаря Ви!
                          Успех, миличка   bouquet!

# 19
Замисли се как ще се чувстваш, ако те лекува доктор с купена диплома и сама ще стигнеш до извода колко струва образованието (и знанието) Simple Smile
По-добре бавно и полека, но сама и със собствен труд, отколкото бързо и лесно, но по "другия" начин.
Успех!

# 20
Браво за смелостта да се коригираш! успех в писането и защитата! Ще видиш, че е много приятно да създадеш нещо свое и да го защитиш!

# 21
Евала.
Един човек да не скочи-подскочи и да почне да се оправдава и плюе.
Успех.

# 22
  • София

А що сте толкоз зли?
Аз си търси дипломна по информатика
-математика
-физика
-химия
-биология
-... или каквото имате под ръка  Mr. Green
Първата, която получа ще даде началото на новата ми магистратура  Mr. Green
Някой въпроси? А.... пари ли чакате? Ами ще почакате  Crazy

Хайде сега всички да ме захапете, че ми стана жал за момичето. Сигурно му е тежко и
се пробва по лесния начин... (не подкрепям разбира се, ама не беше нужно така да
нападате)

# 23
...Хайде сега всички да ме захапете, че ми стана жал за момичето...
                            Пу първа Twisted Evil. Като си толкова жалостива стани работодател и наемай само хора, които са си купили дипломите да ти работят - да те видим. Един прост техник като си плати изпита и после върже жичките обратно става много забавно, камо ли другите изброени по-горе професии. И учител да станеш, пак ще те дават по телевизията как обясняваш, че бг азбука има 26 букви. Аман от некадърници, братче!

# 24
Здравейте! Аз съм майка на едно дете и напът е второ! Преди няколка години завърших семестриално и няма време за дипломиране. Причините са много! Ако имате дипломна работа по PR и искате да я продатете пишете ми.

И такива после ще ни назначават на работа #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

# 25

И такива после ще ни назначават на работа #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire
няма нужда от стрелба и крясъци

# 26
  • София
...Хайде сега всички да ме захапете, че ми стана жал за момичето...
                            Пу първа Twisted Evil. Като си толкова жалостива стани работодател и наемай само хора, които са си купили дипломите да ти работят - да те видим. Един прост техник като си плати изпита и после върже жичките обратно става много забавно, камо ли другите изброени по-горе професии. И учител да станеш, пак ще те дават по телевизията как обясняваш, че бг азбука има 26 букви. Аман от некадърници, братче!

Хайде ти си наеми човек с диплома- изкарана, без да лъже и със самочувствие на велик техник, а без грам познание. По-добре прост техник с опит и без диплома, отколкото такъв с диплома, който знае нещата само на теория и се мисли за велик.
Не искам от него да знае колко букви има в БГ азбука, а да знае как да ми свърже жичките, без да гръмне нещо  Mr. Green
Аман от хора, които не знаят дори как да те захапят кат' хората, братче!

Едни от най-гениалните програмисти не са припарвали даже до Университет!

# 27
Рейни,

Имам един въпрос към тебе-изключваме програмистите, знаем, и двете, че за АйТи сферата дипломите не са НАЙ-ВАЖНОТО.
Ако един ден се окаже, че личният ти гинеколог, да речем, си е взел изпитите по подобен начин, то ти ще довериш ли раждането на детето си точно нему?
Или педиатърът ти е преписал на държавния?

Въпросите ми са абсолютно сериозни.

# 28
  • София
Рейни,

Имам един въпрос към тебе-изключваме програмистите, знаем, и двете, че за АйТи сферата дипломите не са НАЙ-ВАЖНОТО.
Ако един ден се окаже, че личният ти гинеколог, да речем, си е взел изпитите по подобен начин, то ти ще довериш ли раждането на детето си точно нему?
Или педиатърът ти е преписал на държавния?

Въпросите ми са абсолютно сериозни.

Е Жо,
не е честно още от началото с тежката артилерия...  Flutter
Надявах се да започнат да питат за АйТи и т.н....
Признавам печелиш... не бих се доверила много ясно  Whistling

# 29
  • София
Боже, колко емоции за една дипломна работа...
Аз си написах сама дипломната работа и то работейки и гледайки малко дете. Но смятам, че всеки се оправя, както може в този живот. Не го смятам за нечестно. Все едно да кажа, че е нечестно някой да има богати родители, които го пращат в скъп университет и така той е по-привилегирован от мен, въпреки че аз съм по-умна...
Специално пък за ПР не виждам какъв е проблема да си купиш дипломната работа. Нито е медицина, нито е електротехника, както вече се изхвърлиха някои.
Пък относно стрелбата на platinum - темата е за PR , не за HR!

Общи условия

Активация на акаунт