Споделете 123

• 23 150
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Казанлък of all places
Деси,  Hug!

# 676
Добре де няма логика това с лаптопите:
дали в легло,дали на твърда повърхност,
нали трябва да са поставени някъде-където
и да са поставени,те все не дишат,което значи,
че един лаптоп,който се използва активно би се
развалил за нула време.А аз познавам хора,които
са с лаптоп денонощно и нищо им няма.
Дуци,знам го бутона. Wink
Онази вечер ми беше едно такова самотно,
четох приказки.Помага.

# 677
Когато е в завивката му запушваш вентилаторчето. А когато е на равно си диша. Вземи си табличка за леглото, или някоя папка да речем.

# 678
Добър вечер!
Не съм се докосвала до компютър няколко дни (!) и съвсем изпуснах края.
Толкова тичане по задачи не ми се беше случвало от години.
Почти не се спирам у дома. И сякаш ми е малко, та в добавка ходя на курс по английски.
С надеждата след кризата и когато феята свикне в училище, да си намеря по-добре платена работа...

Деси, не си сама, ние сме тук!
Нямах нерви да изчета целия пост на МГМ в темата за муньовците, очевидно страдам от дефицит на концентрация.  Laughing После се чудя от къде са се наследили аутистичните черти у дъщеря ми.

# 679
  • под дъгата
"Списание Осем added you as a friend on Facebook. We need to confirm that you know Списание in order for you to be friends on Facebook"

Някой да е чувал за списание Осем?

# 680
  • София
Kaк сте, клявки мои любими, big swinging dicks, дедовци и БТК-служители?

Хе! Мъжете бяха персонално изредени, а жените претупани с едно сборно "клявки"! Но да сме доволни и на това, на четвъртата чаша вино можеше и въобще да не бъдем споменати.

От мен ох, че и тръш! Как може за триседмичен отпуск човек да надебелее като за тригодишен отпуск?! Сърдит съм. Никакви отпуски вече! И следващото лято, за 32-ра година подред, Малдивите, Доминикана и Мавриций ще ме видят през крив макарон.  Crossing Arms

Аз още си вдигам наздравици със сироп за кашлица и билков чай, но вие пийте алкохоль, пийте, да видим дали ще прокопсате. Twisted Evil

# 681
Списание Осем е много добро,
гл.ред. е Ганета Сагова.В научно
популярен стил е. Peace
Няма да гледам сериал на лаптоп.
И с табличка не ставало-не мога да
споря със скорпион.

# 682
  • Казанлък of all places
Аз. Даже съм го виждала.
Ако имаш вкус към извънземни , траки , асирийци, прабългари и всякви други и загадки ,свързани с тях, това са твоите хора.

# 683
Хихи, Гюлфия.

Май и моят мъж ще купува нов лаптоп, наследника му бутна бирата отгоре преди малко.

# 684
О, с бира залях и аз, само че клавиатурата на компа.
Някои клавиши още натискам с усилие. За смяна си е.

# 685
  • Казанлък of all places
Много се радвам да видя и Калатея, и Гюлфи.Чак ми иде да им лепна по един емотикон с чаши!
За Гюлфият едни такива спешъл едишън с лого на Проспан или Мукосолван.
Аз пък днес бях на родителска среща. Ох.

# 686
Аз съм с една тънка китайска, ама много китайска, пък няма грешка. Няма 10 кинта.
Абе списание Осем не е ли наследник на Космос?

# 687
А за мен с червено вино, плс.  Mr. Green
Ангелинка, пазиш ли ми слънчогледа? А?
Кат' наследство си го търся.

Гюлфи, оздравявай бързо! Проспан има приятен вкус.  Wink

# 688
Аз пък имам нова жълта пижама.
С овца.
А до мен жълт есенен минзухар.
И овцата не би посмяла да му посегне.

Споделих. Беше ми домъчнало за хайку-то. Освен това тамън се оплача, че никой не се сеща за мен и те пък всички се сетиха. Бе няма угодия.  Crazy

# 689
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Списанието Осем е без жълтини и клюкини. Мъжът ми го чете, а той е лакмусът ми за пресата. Наистина напомня на Космос, Вълчо.

А днес цял ден Сезами се отварят. Където да отида, ме посрещат бързо, отзивчиво и си свършвам работа без нерви. Гледах се, гледах в огледалото, нормално си изглеждам. А получавам обслужване по чужд стандарт  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт