Споделете 123

• 23 125
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Гюлфия да се оправяш  Hug!
На източният фронт- нищо ново. О! Излъгах! Имах послушни деца от пет до 22.30. Вие си мислите сигурно, че не е кой знае какво, обаче не е така Laughing .
Калин@, и аз и сестра ти сме прави  Heart Eyes. Живота никога не е толкова гаден, колкото ни се струва! И си струва да се вярва в това. Ето, аз цяла вечер не съм викнала и за секунда, дължи се на доброто ми настроение, оптимизма и прекрасната сливова на зет ми Sunglasses.
А пра- баба ми казваше- "Само да сте здрави! Другото Господ го нарежда..."
Споменах сливовата, тоест споделих.

Didranad, аз от два дни така се чувствам и ми е непонятно какво се случва. Може вселенската толерантност, любов и разбиране да са се активирали три години преди 2012 Grinning.

# 691
Преди малко си играя с малкия келеш, той държи в ръка една от любимите си змии, а на мен ми дал некъв козел. И водим следния диалог:
Аз: Здравей змия.
Той: Здрасти.
Аз: Ти си добра змия, нали?
Той: Не.
Аз: А на колко си години?
Той: На николко. Намам пръсти!

Е не мога да разказвам като Василиса, но ми стана много смешно. Simple Smile Аре наздраве. Днес се сцепих от работа и сега си пия вискито с голям  кеф  Peace

# 692
Марадона , синчето ти  е тарикат като теб ... Joy Joy Joy
Марадонска му работа. Wink

# 693
Ох, Катюш, как да си мислим, че нищо не е, като ние за тези моменти живеем. Не че ни се случват често. Да не повярва човек, че това уж кротко същество е способно да изяде цялата ябълкова част на цяла голяма тава пай, да накъса цяло руло тоалетна хартия, слава богу, неизползвана, за да си направи влакче в хола, да ми скрие ключовете и кой знае още каква беля, която дори не съм разбрала.
Заради ей такива емоции се превръщам бавно и сигурно в нощна птица, напук на биологичния ми часовник, просто останалите ми 18 часа са раздадени.

# 694
  • Варна
Ахм. Да ви разкажа ли за моите емоции? Смятам, че е крайно време Майката Природа да монтира фабрично по един бутон Volume на бебетата. Ей тъй на, да мога да цъкна копчето, и да настане тишина.

# 695
Добрутрооо!
Айде, ставайте, бре!
Хубавият вторник започна Grinning
Днес съм нмислил да си нямам работа, да се шматкам насам-натам, ама ще видим.

# 696
Добро , добро!
А ,някои не спим!
Не кроя планове , защото  почти винаги се провалят....
Но дано вторник е добрият ден! Hug

# 697
Предният вторник ми беше кошмарен.
искрено се надявам Дедо да е прав за днешния ден!

пожелавам ви много усмивки!

# 698
Саня, в Женени с дяца мъжът се опитваше да изключи говора на жена си с дистанционното на телевизора.
Дядо, ако бях на твое място, бих отишъл за гъби. ДУ!

# 699
Влизам да видя дали тити е станала в 4,30.
Не е писала, надявам се, че е спала до по-късно Simple Smile

Снощи какво му стана на малкото диване, идва тъжен в кухнята, докато вечеряхме, застава по средата на стаята и театрално изрича: "Аз нямам майка"  Laughing Ха сега, де!

# 700
  • Казанлък of all places
Изключително огромен кеф е да вървиш сам през почти пустия център, да седиш сам в офиса в короните на дърветата и да пиеш кафе!

# 701
Влизам да видя дали тити е станала в 4,30.
Не е писала, надявам се, че е спала до по-късно Simple Smile

напротив, заковах часа. Сигурно е невроза - не е лесно всичко да ти е наред  hahaha няма за какво да се ядосаш, да ти олекне.... въртях се и си мислех дали и Калин@ се е събудила и дали е с невроза.

малкото диване ли няма майка? Кога порасна и то?

# 702
Стиснете по един палец, днес 32-ма души ще се явяват на държавен изпит. Конспектът им е...бляк...дано се справят.

Ния е със сопол, хич не се и притеснявам да ви споделя, обаче този път прие слагането на капки все едно борба в кал. Laughing Ох, не! Уж е ужасно, а е толкова смешно. От неравната борба единият болт на креватчето й изкочи и двете цопнахме на земята заедно с капките. Mr. Green И Ния ми казва насред затишието след приземяването, вече сериозна: "Мамо, имаме ли други капки?" Laughing Добре, че е мъжовчето, така спокойно и уравновесено, че иначе.... Simple Smile

Анджи, цун на Люби по сладкото "пораснало" дупе.

# 703
Малкото, тити  Laughing

Олеле, Миш, добре, че детските легла са ниски Simple Smile

# 704
Мишон, първо ползвай накрайник към прахосмукачката, после капките.

Общи условия

Активация на акаунт