Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk

• 39 462
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • На черешатааа
Момичета може ли малко помощ. Като пишеше адреса- вход , етаж и прочие как го записвате  newsm78 ама го обясних  ooooh!

# 436
Момичета може ли малко помощ. Като пишеше адреса- вход , етаж и прочие как го записвате  newsm78 ама го обясних  ooooh!

Ами аз го пиша като регистрацията в ЛаРедут - на латиница, но така че да го разберат в нашите пощи и без препинателни знаци, само с интервали Simple Smile.

# 437
  • На черешатааа
 Hug  в този вид - bl, et , vx   Rolling Eyes Извинявам се и за тъпите въпроси  Embarassed

# 438
  • в страната на абсурдите
Цитат
как се процедира когато си изпратил покана на приятел,а той не е получил нищо?
за спама знам,ама питам,когато я няма никъде?!

# 439
Момичета пратих покана на колежката тя се регистрира и започна да си оформя поръчката но доставката си стои 3,99Е,защо така къде бъркаме.И д9руго ми прави впечатление че когато избираме размера в полето си излизат 10*15 или 11*15 и т.н. а не 4*6 както при вас.Някъде код ли трябва да въведа или какво да направя че да ми стане доставката 1,99 и то лири а не евро? newsm78

# 440
  • виртуално
да не е влезнала във френския  newsm78

# 441
  • На черешатааа
Пак досаждам  Embarassed откаде да разбера кога ми е издадена картата, на моята пише само до кога е валидна  Embarassed

# 442
Колко време след поръчката ви отразиха бонуса на канещия.
На мен  в статуса на канещия ми стои, че поканения няма никакви активити до момента, но аз проверих незабавно след плащането.

# 443
  • Карлово
Какво пишете за билинг адрес и за деливери адрес, че се запънах.
И някой посмял ли е да си дава все един и същи адрес за доставка на всички акаунти. Аз съм си направила 4 акаунта и се чудя, дали да си дам само моя адрес за доставка.
Да,само че моите са 3  акаунта. Mr. Green
Даже и името е същото.
Laughing Остава да кажеш, че и с един и същи пейпал акаунт плащаш и ще ми потвърдиш схемата Joy
Аз платих се дна и съща карта веднъж през ПП, веднъж през самата карта. За ПП ме е страх да рискувам. Иначе и аз съм навсякъде с един и същи адрес и име.

# 444
  • Карлово
Пак досаждам  Embarassed откаде да разбера кога ми е издадена картата, на моята пише само до кога е валидна  Embarassed
За плащане се попълва датата, до която е валидна

# 445
Hug  в този вид - bl, et , vx   Rolling Eyes Извинявам се и за тъпите въпроси  Embarassed

При ме са: ul _____ et __ ap __. Просто както се пишат на български, но изписани на латиница. Важното е да е лесно разбираемо за нашите пощенски служители!

# 446
не е френския .eu е

# 447
  • виртуално
трябва да е .co.uk

# 448
  • На черешатааа

При ме са: ul _____ et __ ap __. Просто както се пишат на български, но изписани на латиница. Важното е да е лесно разбираемо за нашите пощенски служители!
  bouquet писах, поръчах, сега чакам  Joy Десита имаш вече бонус   bouquet

# 449
  • pomorie
вчера получих 200бр от 01.10 но имам още 50бр от тази дата-още ги няма  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт