Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk

• 39 457
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Десита, и от мен ще имаш бонус, но малко по-нататък. От твойта покана си направих верига от 4-ма поканени, като сега започвам да изкарвам от последния, за да може всеки предишен/поканил да има 99 бр. на ст-та на доставката.
Обяснявам веригата за всички, мисля, че е най-изгодна.
Уф, ама много бавно, то вярно, че моят нет е трагичен, но 99 снимки се ъплоудват вече от 1 час и 15 мин,  а и сигурно още толкова ще отнеме.

# 451
Момичета пратих покана на колежката тя се регистрира и започна да си оформя поръчката но доставката си стои 3,99Е,защо така къде бъркаме.И д9руго ми прави впечатление че когато избираме размера в полето си излизат 10*15 или 11*15 и т.н. а не 4*6 както при вас.Някъде код ли трябва да въведа или какво да направя че да ми стане доставката 1,99 и то лири а не евро? newsm78
Явно се е регистрирала във френския форум!
Прати и покана на друг мейл и да се регистрира в англ,но преди това да излезне от акаунта  на френския сайт.

Пак досаждам  Embarassed откаде да разбера кога ми е издадена картата, на моята пише само до кога е валидна  Embarassed

Върни 3г назад,ако е Виза Електрон на ЦКБ.Моята е валидна до 04.12,а е издадена на 04.09г

# 452
r
Tirage Classic 10x15 - brillant

1
      Voir / Modifier / Recadrer    
0,15?
   0,00?
crédits utilisés : 1    
Sous-Total 1 produit    0,00?    
Si vous bénéficiez d'un code promotionnel, renseignez-le ici (en savoir plus) :

ATTENTION : assurez-vous de remplir les conditions requises (nature du produit, quantité...) pour pouvoir bénéficier de cette offre.
   La Poste    3,99?    
Prix total    3,99?    

Montant à payer TTC    3,99?    newsm78
www.photobox.co.uk

# 453
Четох, че някой се "самопоканват", за да получат още снимки. Като съм със същото име да няма някакви последствия? Thinking Ако пък си променя нещо в името, няма ли да имам проблеми в пощата при получаването на нещата? newsm78

# 454
  • Пловдив
аз днес получих от 30 септември, супер са снимките

# 455
  • София
 Thinking Не знам дали е само при мен,но бонусът вече не е 50 снимки,а 40...Поканеният от мен преди малко се регистрира и изписва 40 снимки безплатни,всяка следваща по 0,10  newsm78 Май ни резнаха  Rolling Eyes
Иначе поръчаните от мен чаши вчера са ги изпратили,доста бъро ги направиха,чакам ги с нетърпение  Crazy

# 456
Да и при мен са 40 а и тази доставка  La Poste    3,99?,знам ли какво става

# 457
Thinking Не знам дали е само при мен,но бонусът вече не е 50 снимки,а 40...Поканеният от мен преди малко се регистрира и изписва 40 снимки безплатни,всяка следваща по 0,10  newsm78 Май ни резнаха  Rolling Eyes
Иначе поръчаните от мен чаши вчера са ги изпратили,доста бъро ги направиха,чакам ги с нетърпение  Crazy
Емче не знам защо е така.Преди време,още преди темата,поканих приятелка и тя като се регистрира получи само 40бр.Може това да се случва само от време на време  newsm78

# 458
Да и при мен са 40 а и тази доставка  La Poste    3,99?,знам ли какво става

Щом ти изписва на език различен от английски значи сайта е друг!!!
Излезте от този акаунт в сайта и се поканете с нов мейл в английския сайт!

Аз като съм си влязла в акаунта не мога да вляза в друг сайт на Фотобокс осввен в английския,в който съм регистрирана!!!

# 459
  • София
Като отворя заглавната страница,също пише 40 Free Prints  newsm78
П.п Става дума за английския сайт.

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 14:11 от em4eto

# 460
Изглежда и при мен е така,понеже преди време си поръчах снимки от френския саѝт и сега само на френски ми излиза-кофти работа #Cussing out

# 461
Изглежда и при мен е така,понеже преди време си поръчах снимки от френския саѝт и сега само на френски ми излиза-кофти работа #Cussing out

Единствения вариянт е някой,регистриран в англ.сайт да ти изпрати покана на нов мейл ,а ти преди това излез от акаунта на френския сайт,за да можеш да се регнеш в английския.
Ох...ама хич ме няма в обясненията  EmbarassedДано си ме разбрала!

Сега си излязох от акаунта и влязох във Фотобокс,но ми пише 50free prints   ThinkingЗащо ли се получава така  newsm78

# 462
незнам какво става,но уж получих покана от английския сайт а пък ми пише на френски  newsm78

# 463
ще пробвам благодаря ти Laughing

# 464
незнам какво става,но уж получих покана от английския сайт а пък ми пише на френски  newsm78
Силве сигурно някой преди ти е пращал от френския!За това е така.Там цените и доставката са по-високи!

Общи условия

Активация на акаунт