Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk

• 39 444
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
ooooh! не съм получавала от френския и затова ми е много странна цялата тая работа.Явно трябва и с друг майл да пробвам и да видя дали ще стане

# 466
ooooh! не съм получавала от френския и затова ми е много странна цялата тая работа.Явно трябва и с друг майл да пробвам и да видя дали ще стане
Ако пазаруваш в Ларедута,може от там да са ти пратили.Имам приятелка при която беше така!

# 467
Пуснах си поръчката за снимките на 1 сутринта и дес отидох в пощата, да видя не са ли пристигнали. Още ги няма  Crossing Arms
Не знам, лелката ли я мързеше но все си мислех, че трябва да са тук.
Освен това, съм посочила служебия адрес, който е към Централна поща  Tired
Утре ще отида пак.

# 468
  • София

Сега си излязох от акаунта и влязох във Фотобокс,но ми пише 50free prints   ThinkingЗащо ли се получава така  newsm78
Да,и при мен като излязох от акаунта се промени пак на 50  Rolling Eyes Нещо последния поканен не го харесаха и му отпуснаха само 40  Mr. Green
Иначе аз на единия мейл (не е в abv.bg) имах изпратена покана от Ла Редут и сега не можех да го ползвам в английския.

# 469
# 470
може ли една покана на mary_marinova@mail.bg  , с долна 4ерта е между двете имена Wink

# 471
  • у дома...
Здравейте момичета! Да помоля за покана на rab75@abv.bg. Предварително благодаря.

П.С. Получих, благодаря на арабела

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 15:48 от Просто_майка

# 472
С тези покани,предлагам да се промени името на темата на "Да изкяриме ...." Laughing

# 473
С тези покани,предлагам да се промени името на темата на "Да изкяриме ...." Laughing
Ами така е,има момичета които само за това дебнат,но не и да се опитат да помогнат на някой,който има нужда!
 Hug Hug Hug

# 474
Да, сигурно за това никой не ми отговори на няколко въпроса  Whistling

# 475
Пуснах си поръчката за снимките на 1 сутринта и дес отидох в пощата, да видя не са ли пристигнали. Още ги няма  Crossing Arms
Освен това, съм посочила служебия адрес, който е към Централна поща  Tired
Утре ще отида пак.
Моите снощи ги намерих в кутията ,да не би да са ги донесли до офиса( да им се радват колегите ти вече,дано не са голи снимки  Laughing    Hug

# 476
Пуснах си поръчката за снимките на 1 сутринта и дес отидох в пощата, да видя не са ли пристигнали. Още ги няма  Crossing Arms
Освен това, съм посочила служебия адрес, който е към Централна поща  Tired
Утре ще отида пак.
Моите снощи ги намерих в кутията ,да не би да са ги донесли до офиса( да им се радват колегите ти вече,дано не са голи снимки  Laughing    Hug
Ей Трапезица разсмя ме  Joy
Кажи сега Диамандче какъв е проблема при теб,че това явно съм го изпуснала  Grinning

# 477
 Joy Joy Joy
В офиса съм самичка, така че със сигурност не ги е набарал някой колега.
А и няма голи снимки, за да им се радват толкова  Joy
Иначе, преди това бях питала дали някой е правил фотокнига във Фотобокса, но както и да е, започнах да си правя в блърб.
Та друг един мой въпрос... дали някой е поръчвал от Фотобокса Acrylic Print

# 478
за фотокнигите да се мушна и аз -трябват ли фотошопски умения,или само от даденото в сайта ще може един лаик да се оправи  newsm78

# 479
Аз не съм ни едното ни другото поръчвала.Единствено снимки.Много ме заинтригува пъзела обаче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт