Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk

• 39 433
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
за фотокнигите да се мушна и аз -трябват ли фотошопски умения,или само от даденото в сайта ще може един лаик да се оправи  newsm78

Фотошоп не ти трябва. Аз лично установих обаче, че през Blurb  по-лесно, а и прочетох, че е доста добро качеството.

# 481
Голяма философИя ми се чини,а пък много ми харесват,идеята е чудесна,аз от тази тема научих за тези книжки.
Ще зарадвам свекито с новогодишен подарък-книжка с мои снимки  Mr. Green Mr. Green

# 482
С тези покани,предлагам да се промени името на темата на "Да изкяриме ...." Laughing
Ами така е,има момичета които само за това дебнат,но не и да се опитат да помогнат на някой,който има нужда!
 Hug Hug Hug
Понеже, на последните две молби, по някаква случайност, аз имах щастието да изпратя покани, малко в стил "гузен негонен бяга"  Laughing, се разпознавам в думите те.
Сигурна съм, че не са насочени конкретно към мен, но все пак да обясня моята позиция.
Да поръчаш от 3-4-5 акаунта си е също начин да изкяриш, нали  Wink
Няма какво да се залъгваме, всички сме в темата заради това да си поръчме по-евтини снимки.
Аз, поради ред причини, засега съм решила да поръчвам само от един акаунт, така че когато съм могла, съм пратила покана /без да дебна специално за това/.
Ако мога да помогна на някого в темата, ще го направя или съм го правила, разбира се. На тези, които съм поканила - също, даже специално, винаги пиша, че могат да разчитат на помощта ми. Не само от благодарност, просто няма смисъл да се пълни темата с едни и същи въпроси. Щом сме вече приятели, значи мога да им помогна, ако срещнат затруднения  на лични.
Така че, са малко пресилени думите ти, за това кой какво дебне, дори да има тук и такива птици.
Междудуругото, имам седем изпратени покани, от които засега имам само два кредита, така че, "кирията" не е толкова голяма.  Laughing

# 483
ти пък,нищо лично срещу никой ,погледни от смешната страна  Hug

# 484
Арабелче,нищо лично към теб нямам  Hug Имаше доста момичета,които се записаха в темата с предложения който иска да им пише за покани,а веднъж не са се включили в помощ на някого!

# 485
искам да попитам може ли да се прави повече от 1 копие на снимка и това дали прави по скъпа доставката

# 486
искам да попитам може ли да се прави повече от 1 копие на снимка и това дали прави по скъпа доставката

Можеш да си изкараш 50 еднакви снимки, цената ще е една  Peace

# 487

Можеш да си изкараш 50 еднакви снимки, цената ще е една  Peace
благодаря  Hug

# 488
Laughing Остава да кажеш, че и с един и същи пейпал акаунт плащаш и ще ми потвърдиш схемата Joy

Аз правя така. За сега няма проблем.

# 489
Аз също съм на мнение,че влизат някои мацки само и единствено да напишат че биха поканили някой,както казва mimi_lazarova -веднъж не се включват да помогнат,както и да е,аз също гледам от смешната страна,надживяла съм го това. Аз пък никой не съм канила,просто не ми се е отдала такава възможност  Thinking.    Оценявам и огромните усилия на някои от вас да ми помогнете   bouquet,аз също въобще незнам къде бъркам в единия си акаунт,че нали и мъжо е регистриран  Mr. Green,даже успя да поръча....а аз не.
Та такива ми ти работи   Money Money Money.....аз отивам за пореден път да се мъча да я направя тая доставка 1,99....

# 490
Аз също съм на мнение,че влизат някои мацки само и единствено да напишат че биха поканили някой,както казва mimi_lazarova -веднъж не се включват да помогнат,както и да е,аз също гледам от смешната страна,надживяла съм го това. Аз пък никой не съм канила,просто не ми се е отдала такава възможност  Thinking.    Оценявам и огромните усилия на някои от вас да ми помогнете   bouquet,аз също въобще незнам къде бъркам в единия си акаунт,че нали и мъжо е регистриран  Mr. Green,даже успя да поръча....а аз не.
Та такива ми ти работи   Money Money Money.....аз отивам за пореден път да се мъча да я направя тая доставка 1,99....

Уф....ми то сложно при теб....и аз не мога да си обясня  newsm78Дава ли ти да поръчаш като ти е толкова доставката?

# 491
  • Лондон/Пловдив
Абе и на мен ми е толкова доставката ,ама като стигна до плащането се променя на 1.99 ама това става най накрая.Пробвай да стигнеш до края и виж дали на теб ще се промени .НА мен всеки път ми е така като на теб .

# 492
Момичета, а в БГ колко излиза един календар от 13 страници и формат А4? Някой вадил ли е скоро?                   Аз направих пробен, но излиза с доставката 18 паунда, което не знам как е като цена!  newsm78

# 493
  • Карлово
Орхидейке, много бре. В артскауто са по 6-7 долара, зависи от кода.

# 494
Орхидейке, много бре. В артскауто са по 6-7 долара, зависи от кода.

Къде това?  Flutter Я ме просветли, може и на лични!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт