Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk

• 39 476
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
.... Отделно и в артскау по 150 на месец безплатни ...

Това някакъв друг сайт ли е? Я ни светни,моля  Hug

# 136
  • На брега на морето
Да друг сайт е , има отделна тема в Хоби казва се Фотокниги  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=396439.0  на първа страница има доста подробна информация  Peace

# 137
Тити,благодаря много  bouquet
Хрумна ми нещо-ако платя само доставката директно с карта,ще има ли проблем за толкова малка сума?
в Ларедута отказват поръчки под 10 Е ,защото банката не правела такива преводи.Аз питах в ПИБ,нямало минимална сума .
Моля,поръчалите с карта( не през пейпал)  да се включат  Hug

# 138
Аз поръчах с Виза и ми приеха плащането  Peace
Сега очаквам доставката  Mr. Green

# 139
Пробвах само с номер на карта.Пак не става  Cry

# 140
На мен ми препоръчва (сайта) 6 на 4,5 инча.
Ако ги пусна така,ще се съберат ли в албумче 10 на 15 ( излиза над 11 см.)
Ако избера 4 инча,да не ми се разкриви нещо образа ?
  bouquet

# 141

Я провери пари имаш ли наистина по картата, щом не приема и двата начина! Peace

# 142
Аз платих с виза директно,вече ги очаквам Peaceей златни сте Peaceне съм вазила снимки от мързел да ида до фотото и ми се насъбраха хиляди,ама щом има нещо да се плаща по интернет и да ми го носят на вратата е първа съм Peace

# 143
ей златни сте Peaceне съм вазила снимки от мързел да ида до фотото и ми се насъбраха хиляди,ама щом има нещо да се плаща по интернет и да ми го носят на вратата е първа съм Peace
Joy
И аз съм така.
Ако някой иска покана, да ми пише на лични.

# 144
Аз не мога да пусна поръчката.
Искам да платя с Пей Пал и след като му дам confirm ми изписва това

Your order has failed
General error - The card issuer is currently experiencing some technical problems and is unable to process this card transaction at this time. Please try to check out this order once more in a few minutes. If the problem persists then please contact us.

Please either return to the basket or checkout and try again.

Оффф,и на мен ми излиза този надпис,пробвах и двата начина за разплащане,ама неще  #Cussing out Някой има ли идея какво да правя  Thinking

# 145

Я провери пари имаш ли наистина по картата, щом не приема и двата начина! Peace
И аз си помислих това първо, но пратих да проверят.Имам.  newsm78 Незнам.После пак ще пробвам..

# 146
Пуснах вече поръчка, та да споделя какво забелязах за размерите на снимките. Когато сте на първа стъпка от поръчката дайте бутон "подробности". Малко на изуст обяснявам Rolling Eyes, но там имаше един бутон който отваря страницата надолу и се виждат всички снимки от поръчката, която се заявява в момента. От лявата страна на всяка снимка има 2 малки бутончета с опции за самата снимка. Горното от тези две бутончета е точно за размера, а и за типа хартия. От там можете да зададете различен размер на всяка снимка и разнообразието от размери е голямо - от паспортен формат до... абе май не видях коя е най-голямата, но формат А4 имаше със сигурност Sunglasses. От дясната страна на снимките също има опции за редакция, аз от там си кропнах някои от снимките Simple Smile. Просто трябва да се разгледа по-подробно.

Пате, пробва ли да излезнеш от акаунта си и да влезнеш след 10-15мин.? Дано стане Peace.

# 147
Ако някой му се играе стъпка по стъпка да обясни как става пшоръчката ще е мноооого хубаво  Hug.....

# 148

Оффф,и на мен ми излиза този надпис,пробвах и двата начина за разплащане,ама неще  #Cussing out Някой има ли идея какво да правя  Thinking
Да не сте си блокирали картите от много проба?Звъннете на кол-центъра  Peace

# 149

Да не сте си блокирали картите от много проба?Звъннете на кол-центъра  Peace

Аз поне не съм.Точно 5 мин след като ми излизаха тези надписа платих други неща през Пей Пал със същата карта.

Общи условия

Активация на акаунт