Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk

• 39 430
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
аааа, такива просветления публично,че да се юрнем и ние  Heart Eyes   Mr. Green
Това да не е "кравичката"

# 496
аааа, такива просветления публично,че да се юрнем и ние  Heart Eyes   Mr. Green
Това да не е "кравичката"

Айде като ще се просветлявате и ние да намажем  Mr. Green Heart Eyes

# 497
  • Пловдив
Днес и аз си получих поръчката от началото на октомври. Донесе ми ги пощальона вкъщи. Много добро качество, размера е супер, добре опаковани! Ще се поръчват снимки пак.... Mr. Green Peace

# 498
  • Карлово
Кравичката е. Аз вече ще си поискам да ми плащат за реклама от артскауто. Mr. Green В темата за Фотокниги има повече подробности за календари и всякакви други джаджи. Там си остават най-изгодни цените, когато са с код. Доставката е около две седмици, ако няма голям наплив за дадения продукт, като напр. книжките 7х5 се чакат и по два месеца. Качеството не е супер, има проблем с червенеене на някои снимки, но за книжки от 40 стр за $1,99 няма какво да се сърдя.

# 499
Някой поръчвал ли е албумчета и имате ли кодчета за намаление.И получихте ли ги вече,споделете мнение

# 500
  • София
Заедно с първата поръчка на 50 безплатни снимки пращат ли и нещо друго. Като гледам поръчката в My Account пише 51 items, като я отворя си пише 50 prints.

# 501
  • В реалността
Това е май някакъв системен файл. Снимките са си 50. На предните страници коментираха.

# 502
Заедно с първата поръчка на 50 безплатни снимки пращат ли и нещо друго. Като гледам поръчката в My Account пише 51 items, като я отворя си пише 50 prints.

51ят артикул е самата доставка Grinning. Като си погледнеш фактурата подробно ще видиш стойността на доставката на 51ва позиция Peace.

# 503
Така... аз още не съм си получила снимките. Поръчах ги един ден, преди да поръчам през акаунта на мъжо. Неговите пристигнаха- моите не.  Crossing Arms
Но нещо не съм очарована от качеството. Хартията е хубава наистина, обаче цветовете са много различни. Нещо ми червенеят. Изкарвала съм от същите снимки тук и качеството на цветовете е много по-добро.
Ще изчакам и моята поръчка да дойде, да видя дали ще е същото.

# 504
Кравичката е. Аз вече ще си поискам да ми плащат за реклама от артскауто. Mr. Green В темата за Фотокниги има повече подробности за календари и всякакви други джаджи. Там си остават най-изгодни цените, когато са с код. Доставката е около две седмици, ако няма голям наплив за дадения продукт, като напр. книжките 7х5 се чакат и по два месеца. Качеството не е супер, има проблем с червенеене на някои снимки, но за книжки от 40 стр за $1,99 няма какво да се сърдя.
а къде мога да прочета как да си направя книжка? гледах вашите в темата, много са красиви, регистрирах се в сайта, обаче моите опити за красива книжка нещо не се овенчават с успех  Confused

# 505
  • София
И аз нещо се притеснявам - пише, ча са ги пратили на 2.10 а все още нищо. Чудя се понеже няма никой в къщи, дали от пощата ще оставят някакво известие или трябва да ходя да ги издирвам. newsm78

# 506
И аз нещо се притеснявам - пише, ча са ги пратили на 2.10 а все още нищо. Чудя се понеже няма никой в къщи, дали от пощата ще оставят някакво известие или трябва да ходя да ги издирвам. newsm78
пратките не са препоръчани и ги доставят като писмо .Възможно е да ги оставят в пощенската кутия. Най добре се обадете и попитайте в пощенският офис.Аз все още чакам първите си поръчки ,като дойдат ще се похваля

# 507
а къде мога да прочета как да си направя книжка? гледах вашите в темата, много са красиви, регистрирах се в сайта, обаче моите опити за красива книжка нещо не се овенчават с успех  Confused
в Кравичката и аз пробвах но иска някаква програма която не мога да инсталирам. Като начало направи си една регистрация ,ако намеря програмата ще ти пиша за да ти помогна за книжката  Peace

# 508
  • На черешатааа

Пак досаждам  Embarassed откаде да разбера кога ми е издадена картата, на моята пише само до кога е валидна  Embarassed

Върни 3г назад,ако е Виза Електрон на ЦКБ.Моята е валидна до 04.12,а е издадена на 04.09г

[/quote]
Дам на ЦКБ е. Благодаря на всички отзовали се. Сега и аз вече чакам.  Laughing
Р.S. Твоята регистрирала ли си я в ePay.bg ако да, имаш ли някаде проблеми при плащанията. Благодаря предварително . Извинявам с е за спама  Embarassed

# 509
  • Варна
и моята поръчка от 30.09 не е дошла още, на сестра ми от 1.10 също  Confused

Общи условия

Активация на акаунт